• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs

14.11.2018

08:18

(VIDEO) LAZANSKI ŠIPTARIMA UPUTIO MOĆNU PORUKU: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju - SRPSKA ARMIJA JE NAJMOĆNIJA!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI ŠIPTARIMA UPUTIO MOĆNU PORUKU: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju - SRPSKA ARMIJA JE NAJMOĆNIJA!

Podeli vest

Gosti "Upitnika" na RTS bili su Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, Igor Simić, potpredsednik Srpske liste i poslanik u kosovskom parlamentu i Miroslav Lazanski, vojni komentator, a tema je bila prekid dijaloga Beograda i Prištine

Na pitanje da li je Srpska lista spremna da obara tzv. vladu Kosova, Simić je odgovorio. 

- Srpska lista je dobila podršku građana na Kosovu i Metohiji kako bi ih štitila i branila. Odluka da se uvećaju carine za 10 odsto, znači da će Srbin u Kosovskoj Mitrovici platiti mleko 10 odsto skuplje. To je direktan uticaj na život svakog pojedinačnog Srbina na prostoru Kosova i Metohije - rekao je on.

Dodao je da to nije dovoljan razlog za rušenje tzv. vlade Kosova, ali da to nije jedini razlog. 

Ipak, naglasio je da je jedino Srpska lista opoziciona na Kosovu i Metohiji. 

- Ja sam pokušao da pitam gospodina Simića, u slučaju ulaska albanskog puka na sever Kosova, da li su Srbi u stanju da se samoorganizuju. On je prećutao odgovor, ali mi se zagonetno nasmešio, a vi to niste primetili - rekao je novinar i vojni komentator Miroslav Lazanski. 

Na pitanje da li Srbija ima odgovor na eventualno formiranje tzv. vojske Kosova, Lazanski je odgovorio da je "Srbija je najmoćnija vojna sila na prostoru nekadašnje Jugoslavije".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Opet se mi kurčimo. Dok nas ne razvale do kraja, necemo se mi smiriti.

Dejan

pre 5 godina

"LAZANSKI ŠIPTARIMA UPUTIO MOĆNU PORUKU"!? Eno šiptara već bježe sa Kosova.

Geno

pre 5 godina

Tako ste i 91g gopvorili hrvatima da nikada neće u Sao Krajnu pa eto od 95g još niste stal ida kukate i kmečite a šta bi tek bilo da nije onaj krivousti pustio one 250 000 žive u kolonama ko šđta Tači sa Kosova neće da ih pusti žive 100%? A posle sve neko drugi kriv jer ne postoji Sao Krajna ko ni Sever Kosova!

velikaalbanija

pre 5 godina

Ne krenu ALBANCI na sever oni su VEC tu pa cemo jos severno sve dok smo varvare severno od dunava isterati.koji si ti kurac da pretis.jebemti MATER MAJMUNE JEBEM TI sve zivi

djordje NL

pre 5 godina

Predsednik Srbije je sa njegovom arogancijom-preteranom omalovazavanju NAS SRBA : Mi smo mala zemlja mi nemozemo bla,bla. itd. a rat za Kosovo i Metohiju polako kuca na vrata!! Rusi cute kao i prosli put ne podrzavaju Srbiju!? A sto bi se ginulo po treci put u nasoj istoriji…..

Jeremija

pre 5 godina

Verujem da ce Lazanski biti u prvoj borbenoj liniji da brani Srbiju od siptara.

Nez propagande molim

pre 5 godina

Zasto obmanjujete ovaj napaceni narod?Jako dobro znate da nasa armija ne sme nigde,bila bi izlozena odmazdi celog sveta...i zasto tkz vlada Kosova?Pa srpska lista je u tom parlamentu,a bogami je bila i u sastavu vlade,znaci da je priznaje.......

Janko

pre 5 godina

Kosovo je međunarodno priznata država te može i mora vladati na cjeloukupnom prostoru. U slučaju napada na sjever Kosova Srbija može biti samo agresor. Agresora čeka poraz i sankcije. Sankcije izazivaju nered u narodu te odlazak Raške i Vojvodine,propast Republike srpske te povratak na pašaluk. Tim više jer međunarodna zajednica zna da vi niste narod nego čudna mješavina vlaha i okolnih naroda koja već stoljećima stvara nered na balkanu i šire.

xx

pre 5 godina

Imajte u vidu da je na Kosovu NATO i da ste okruženi zemljama članicama NATO ni Rusija vas ne može spasiti a niti će reskirati rat s NATO pogotovo jer je NATO na Ruskim granicama. Prije korištenja sile bilo bi dobro da promislite dali vam se isplati ginuti za teritori.

Ljubo

pre 5 godina

Vojska nikada nije cinila nista bez odluke politike ,a politika nam je uvek bila kurva ,antisrpska ,izdajnicka .Nista se nije promenilo ni do dana danasnjeg .

Vlado

pre 5 godina

Gledao sam Upitnik, ali sam razočaran, jer jedan Odalović i Lazanski pojma nemaju da u UN nije moguće staviti veto na dnevni red SB, jer je to proceduralno pitanje. To je bio slučaj kada je Velika Britanija skinula Kosovo sa dnevnog reda SB i sada kada ga je Kina ponovo vratila.

SS

pre 5 godina

Izgleda Lazanski da se šipci ne sekiraju na tvoje komentare,zašto?

Korisnik

pre 5 godina

Šta to Lazanski priča? Srpska vojska je najjača? Pa nećemo mi u slučaju rata ratovati sa Šiprarima nego sa NATO-paktom! Zar nememo iskustvo? Pa mi pretimo praznom puškom i ponovo srčjamo u novi rat koji će nas vratiti u srednji vek! Srbi, pamet u glavu!

rale

pre 5 godina

mozda po oruziju smo najjaci u bivsoj jugoslaviji,ali sto se vojske tice,o tome netreba govoriti,nasim neprijateljima nebih savetovao da dovode u iskusenje srpsku vojsku.mnogi su zube slomili.mozda je i dobro ovaj pakt koji zele da naprave,nedaj boze da bude rata, tada bih se znalo kosu neprijatelji.srbija ne zeli rat i ne izaziva nikoga.ali ko ga trazi dobice ga.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59