• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbojadanas.rs

14.11.2018

11:57

PRVA REAKCIJA KREMLJA: Evo šta je Putin rekao Tačiju!

Politika

PRVA REAKCIJA KREMLJA: Evo šta je Putin rekao Tačiju!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin je kratko razgovarao sa predsednikom privremenih institucija tzv. Kosova Hašimom Tačijem u Parizu

On je ukazao Tačiju da Priština treba da postigne konsenzus sa Beogradom i rekao mu da c"e Rusija podržati zajedničku odluku Beograda i Prištine, saopštio je portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov.

Podsetimo, takozvani kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu tokom susreta u Parizu rekao da nisu "ni prijatelji ni neprijatelji", a da je Putin navodno rekao da je "promena ruskog stava prema Kosovu osetljivo pitanje".

Francuski mediji pišu o skandaloznom rasporedu sedenja na obeležavanju Dana primirja u Parizu, kada se Tači našao odmah iza leđa Putinu.

ŠIPTARI DALI 25.000.000 EVRA DA HAŠIM TAČI SEDI IZA PUTINA?! Sa puno para danas se u svetu baš sve može!

Albanski lobisti su, kako se saznaje, platili su čak 25 miliona evra da bi predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači na obeležavanju stogodišnjice od savezničke pobede u Prvom svetskom ratu sedeo u drugom redu, odmah iza ruskog lidera Putina. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Zna Evropa ko je Srbija, a naročito Francuska. Zna Srbija ko je Makron, a naročito to zna Francuska. Preživela je Srbija Veliki rat, a ne jeftin pokušaj protokolarnog poniženja.

Sara

pre 5 godina

To je zato sto Rusija vidi kolika je potreba za mirnim resenjem i kompromisom. Ne podrzati KiM ne znaci podrzati Srbiju, nego pokazati da se o daljoj buducnosti dijaloga odlucuje zajednicki a ne samostalnim istupanjem drzavr koje je sama i proglasila svoju nezavisnost.

miki

pre 5 godina

Taci se taman ponadao da je postao prijatelj Putinom

Milan

pre 5 godina

Путиној став је зацементиран и свима добро познат - подржаће заједнички договор Срба и Албанаца, а њет оно што само Албанци желе.

Milos

pre 5 godina

Bravo za Putina, pa to je i jedino moguce resenje.

ogi

pre 5 godina

Tači od Putina neće dobiti podršku ni za šta osim za ono sa čim se Srbija slaže. Dijalog se nastavlja, kada se Priština bude ponašala civilizovano, kada budu ispunili sve ono sto su sporazumom potpisali.

VIVIJEN

pre 5 godina

Putin je lepo rekao mora da se dogovori sa Srbijom.

Ziko Pop

pre 5 godina

Je li to ta Evropa kojoj tezimo i koja nema alternativu,u kojoj za pare moze sve.Nemojte da vas iznenadi da na obelezavanju neke velike godisnjice Haradinaj bude izmedju ruskog i americkog predsednika,kao luconosa velike pobede. Izvinjenje je u redu,ali siptarima vise nije vazno oni su poentirali kada je bilo potrebno upravo uz pomoc zlocinacke organizacije koja se zove Evropska Unija.

Kosta

pre 5 godina

Aman više...pa Putinu je Tači jedan u nizu tzv. političara koji kad god im se ukaže prilika iskaču pred njega ko čupavci iz kutije ne bi li imalo privukli pažnju svetskog mega političara kao što je Putin! Putin nikada ne bi podržao bilo šta što dolazi od samoproglašenih glavešina Kosova!

Filip

pre 5 godina

Koliko je Taci spreman da izmisli i sve zivo da uradi da bi bio u centru paznje.

pomorandža

pre 5 godina

Nema toga što Albanci neće uraditi da bi se dodvorili onima koji nas najviše štite, jer znaju da kad bi njih pridobili, pridobili bi automatski još mnogo zemalja. Na njihovu žalost, to im neće poći od ruke, nikada.

KOLE

pre 5 godina

Puti je rekao , ali je i sakrio nabitnije, kolika je provizija, u narko dolarima, za učinjeno. Dobar je on učenik pijandure Jelcina, zna šta i kako treba.

marijana

pre 5 godina

Albanci samo i mogu da se služe spletkama ako misle da ih neko primeti. Inače uopšte nisu bitni.

Bilja

pre 5 godina

Sta ce kad nestane para? Kad ceo svet uvidi kakvi su.

Vladan

pre 5 godina

To je klasican odgovor Hasimu Taciju koji je svima poznat. sasvim je relano i izvesno da ce Vladimir Putin podrzati dogovor, a to prevedeno znaci da Srbija ne moze biti ostecena ,niti Hasim Taci moze nesto bez saglasnosti Srbije da dobije.

Kaktus037

pre 5 godina

Tacijevo mesto iza Putina kosta 25 miliona evra???Bravo,zato je Srbija dostojanstvena.

Uros

pre 5 godina

Zaista je smesno to sto Taci pokusava da nadje bilo kakav dogovor sa Putinom, zna se da je Putin uvek okrenut Srbiji i da nece tako lako odustati od bratske zemlje, pravoslavci su uvek uz pravoslavce, nece sigurno stati na stranu Albanaca. Saradnja Putina i Vucica je prevelika da bi jedan Taci mogao to da ugrozi.

Vanja

pre 5 godina

Taci je toliko poleteo da ce mu pad biti katastrofalan.

beli tigar

pre 5 godina

To sto mu je rekao ne znaci podrka njemu.To nek sanja.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Paparaco je samo uhvatio trenutak kada je Tači kao i Pacoli u Njujorku presreo Putina,moglo bi se reći da je efekat isti kao da se radi o običnoj fotomontaži.

Tijana

pre 5 godina

Verovatno se cude ljudi drskosti i izvrtanju reci koje su postala Tacijeva svakodnevnica.

Nk

pre 5 godina

Putin nista spektakularno nije rekao Taciju pogotovo ne o podrsci, kako prenosi Taci i njegova "elita". Svi znamo da Putin zeli samo da se uspostavi dogovor

AleksMache

pre 5 godina

Možda je tih par minuta Tači zamišljao da pregovaraju o ko zna čemu. Možda i saradnja u predstojećem periodu! Mašta može svašta!

Tamara

pre 5 godina

Putin je neko ko je Srbiji verifikovan prijatelj i tendenciozni kometari pojedinaca koji zele da Srbija i Rusija ne budu u tako dobrim odnosima su nebitni.

Sandra

pre 5 godina

Naravno da Putin podrzava pronalazak konsenzusa,to je u interesu svih na Balkanu,Putin ni jednog trenutka nije pokazao da je naklonjeniji Pristini dok je Srbiji godinama prijatelj i ostace tako.

Marija

pre 5 godina

Samo da još Tači razume šta mu je Putin ustvari poručio.

Nevenka

pre 5 godina

Može Tači da juri Putina koliko hoće ali se zna koga Putin podržava.

Jelena

pre 5 godina

Jedno sigurno znamo, a to je da Rusija nikad nece izdati nase prijateljstvo koje imamo sa njima.

Imperija

pre 5 godina

Potpuno očekivana reakcija Kremlja prema lažnom Kosovu i predsedniku teroristi Tačiju.

Blizanac

pre 5 godina

Putin nikada nece da ostavi Srbiju na cedilu.

Boka

pre 5 godina

Putin hoce da se problem Beograda i Pristine rese.

minja

pre 5 godina

Putin je naš prijatelj i sigurno da će uvek biti uz nas.

Nesa

pre 5 godina

Putin se poneo bas onako kako smo i mogli da zamislimo.

Milica Milicic

pre 5 godina

Putin je uz Srbiju, istinski prijatelj.

SS

pre 5 godina

Samo mi Srbi nemamo nikakve lobiste u svetu,jer kad Srbin oseti blagostanje živita,komšija ga ne interesuje.To su ona 4 slova "C" koja su okrenula leđa jedno drugom.

MAJA

pre 5 godina

Ceo svet zna da Putin podrzava Srbe,a ne Siptare.

kiki

pre 5 godina

Nije Putin figura s kojom se može manipulisati na bilo koji način, to Tači ne kapira.

Krle

pre 5 godina

Nisu razgovarali, Putin je okrenuo glavu kada ga je video.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59