• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2018

14:19

JOVANOV: DS i Đilas vodili Srbiju pravo u ponor

Politika

JOVANOV: DS i Đilas vodili Srbiju pravo u ponor

Podeli vest

Pravac kojim su Demokratska stranka i njen vlasnik Dragan Đilas vodili Srbiju je bio pravo u ponor, i sada im smeta što Aleksandar Vučić Srbiju vodi u potpuno suprotnom pravcu, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov

 

"Za tim ponorom oni i danas pate i zato se i Đilas i Janković i Jeremić i Obradović, dakle svi zajedno, trude da pljunu po Srbiji kada god mogu, optuže je za sve i svašta, a sve u nadi da će nastaviti tamo gde su stali kada ih je narod oterao sa vlasti", dodaje se u saopštenju. 

Kako se navodi, oni su Srbiju vodili u bankrotstvo, kriminal, korupciju, haos, rasprodaju svega što su generacije stvarale, samo da bi se bogatili oni i njihovi tajkuni poput Đilasa, koji danas bez imalo stida kažu da imaju imovinu od 25 miliona evra.

"Bolje su njihove zatvorene fabrike od onih koje je Vučić otvorio. Bolje je to što su oni ljude otpuštali, nego to što ih Vučić zapošljava. Bolje su njihove džade na kojima se krali pare, pa se danas raspadaju, od Vučićevih autoputeva i magistrala. Bolji je njihov bankrot od Vučićevog suficita u budžetu. Bolji je njihov pad BDP od -3,1 od Vučićevog rasta od +4,4", istakao je Jovanov.

Narod u Srbiji misli potpuno drugačije i podržava Vučića zato što vidi da se bori i trudi da ispravi sve brljotine i svinjarije koje su oni pre njega pravili i da od Srbije napravi uređenu i pristojnu državu, navodi se u saopštenju i dodaje da narod zato Vučiću veruje, zato mu daje podršku i zato su oni samo aveti prošlosti koji nas podsećaju na vreme kada je Srbija nezadrživo išla nizbrdo.

Demokratska stranka je ranije danas, povodom izveštaja Evropske komisije, objavila saopštenje pod naslovom "Aleksandar Vučić vodi Srbiju u pogrešnom pravcu", u kome je navela da zemlja "u ključnim oblastima nije napredovala". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 5 godina

Narod odlično zna kako je bilo za vreme Djilasa ...

Dankan

pre 5 godina

Zuti su bili blizu da Srbiju potpuno uniste i rasparcaju; narod ih je u poslednji momenat (2012. godine) poslao u istoriju.

Vlasta

pre 5 godina

Djilasa i njegove zute kolege je narod na izborima oterao, kada je shvatio da je godinama obmanjivan i da godinama slusa samo prazna obecanja i same lazi. Tacno je da Djilas sada pati za tim vremenima, jer je tada "stekao" 25 miliona, ali ta vremena su zauvek prosla i nikada se vise nece vratiti.

Filip

pre 5 godina

DS, Djilas i ostali clanovi ove tajkunske stranke su unazadiliu zemlju za 30 godina, upropastili su sve i opljackali Srbiju.

DušanSilni

pre 5 godina

Sreća po građane pa je to davno prošlo vreme!

Ivan

pre 5 godina

Malo je nedostajalo da Đilas i kompanija potpuno unište Srbiju.

Daca

pre 5 godina

Oni su Srbiju doveli do dna i imaju smelosti nesto da kazu.

Anđela

pre 5 godina

Žutima smeta što je SNS preporodila Srbiju nakon njihove vladavine. Teško im je da priznaju da je neko bolji od njih.

Marko

pre 5 godina

Ponasanje opozicije je krajnje neozbiljno i neprimereno za nekoga ko se pojavljuje na politickoj sceni. Ako je neko prodao Srbiju, ne samo fabrike, nego Srbiju to su sadasnji clanosi SzS, Djilas, Boskic, Jeremija.

Mima

pre 5 godina

Tajkunski lobi ne sme vise nikada da dodje na celo Srbije.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Jednom su lideri tzv. SZS zloupotrebom volje građana,vodili Srbiju u propast,to je srećom iza nas,a srećom ta im se privilegija neće nikada više pružiti,bar ne legalno i voljom građana Srbije.

Daliborka

pre 5 godina

Sreca nasa sto oni nisu na celu Srbije sa njihovom politikom.

stefkA

pre 5 godina

oni oduvek su vodili Srbiju u ponor i bezvalsce samo da narod bude sto bedniji i bez posla a oni da uzivaju i goste na nekim ostrvima

cale

pre 5 godina

Unistili su i pokrali sve sto su mogli, konacno pocinjemo da zivimo!

Imperija

pre 5 godina

Bilo je pitanje vremena kada će mo u taj ponor upasti i nikada neizaći.

Sasa

pre 5 godina

Nije mu dosta hoce jos da zivi o trosku naroda.

Ana

pre 5 godina

Nema njima nazad.Posle onoga sto su iza sebe ostavili,nece biti prilike da se vise ikada vrate na vlast!

Oglas

pre 5 godina

Unistili i pokrali sve sto je moglo i vredelo, konacno pocinjemo da zivimo.

niki

pre 5 godina

Narod sve pamti i ne verujem da ce im vise ikada dozvoliti da se vrate na vlast i potpuno uniste Srbiju.

Tatjana

pre 5 godina

Sećam se da je dete pitalo tatu da mu kupi čokoladu rekao je ako budemo imali para Đilasu lopuzo stidi se!

Milan

pre 5 godina

Najbitnije je da smo se resili lopova i lopovluka i da su sada posteni i vredni ljudi na vlasti. Srbija je lepse mesto za zivot od kad je Sns preuzela vlast.

Miško

pre 5 godina

Sreća pa se Srbija rešila tih štetočina....

Milica Milicic

pre 5 godina

Preziveli smo vreme Djilasa, sada idemo napred u bolju buducnost.

Robi

pre 5 godina

DS i Đilas su umalo Srbiju doveli do bankrotstva i sve su raspordali i pokrali.

Mašnica

pre 5 godina

Srbija se jedva izdigla iz mulja u koji je zapala tokom vladavine DS.

Aleksa

pre 5 godina

Ne zelim da se secam vremena vlasti DS-a, kada su mi roditelji ostali bez posla zbog propalih privatizacija, bez otpremnina, bez pare i dinara...

Mile

pre 5 godina

Zuta banda je unistila Srbiju, prodali su sve sto se prodati moglo, a ostalo su pokrali, drago mi je da su sklonjeni sa vlasti i da vise nikada nece doci na vlast

Olaf

pre 5 godina

Ja opoziciju dozivljavam kao zadrugu ili parove.Svako se bori da dodje do izrazaja i eksponira a niko nista pametno da kaze

AleksMache

pre 5 godina

Samo i mogu da pate za tim danima jer, ne dao Bog, više se neće ponoviti! Narod je video dokle su ovu državu doveli ti banditi! Nikad više!

Tea

pre 5 godina

Svaki normalan covek voli da zivi u drzavi koja napreduje tako da bas ne shvatam sta je sa opozicijom

ninocka

pre 5 godina

Srbija je bila na rubu propasti sva sreca pa smo izabrali Vucica koji nas vodi ka samom vrhu sveta.

Ivana

pre 5 godina

I dalje nastavljaju da okupiraju medije i sprecavaju slobodu govora

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija