• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2018

22:57 >> 23:00

AMBASADA SAD NAPALA ANU BRNABIĆ: Ameri pobesneli zbog ISTINE KOJU JE SRPSKA PREMIJERKA REKLA o Srebrenici!

Politika

AMBASADA SAD NAPALA ANU BRNABIĆ: Ameri pobesneli zbog ISTINE KOJU JE SRPSKA PREMIJERKA REKLA o Srebrenici!

Podeli vest

Vlada Sjedinjenih Američkih Država bila je veoma jasna - činjenica da je genocid počinjen u Srebenici u julu 1995. je utvrđena i nepobitna, rekli su u Ambasade SAD u BiH, komentarišući izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić da u Srebrenici nije bilo genocida

Kako su naveli u ambasadi SAD u Sarajevu za regionalnu televiziju N1, "nikakvi pokušaji da se negira genocid ne mogu promeniti tu istinu".

- Mi smo i dalje razočarani retorikom koja dovodi u pitanje ove osnovne činjenice. Pozivamo sve da poštuju ove sudske odluke, hrabro se suoče s prošlošću i prihvate istinu, bez obzira koliko je ona bolna. Genocid u Srebrenici, navodi se u saopštenju ambasade SAD, najveći je masakr počinjen u Evropi nakon Drugog svetskog rata i zločin protiv celokupnog čovečanstva. 

EU PREDAJE ŠIPTARSKIM TERORISTIMA INTERPOLOVU BAZA PODATAKA?!: Prištini se ne sme dozvoliti da to ima...!

SRBI NE OSTAVLJAJU PRIJATELJE NA CEDILU, NAPAD NA RUSIJU U UN: Srbija glasala protiv REZOLUCIJE O KRIMU!

SRPSKA VOJSKA I POLICIJA DOBILE CRVENE LINIJE - Po svaku cenu sprečiti EGZODUS SRBA SA KIM: Vanredno zasedanje bezbednjaka u Beogradu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Ambasada SAD u BiH nema preča posla nego da i dalje podgreva mržnju među narodima, među državama, držeći u hipnozi i trajnom protektoratu osiromašene građane, egzistencijalno ucenjene novinare i medije, umesto da radi na pomirenju, i uvek se dohvati oprobanog recepta. Zavadi pa vladaj. Građani BiH treba da znaju da Srbija nije i neće prihvatiti kolektivnu odgovornost za zločin u Srebrenici umesto ludaka koji su ga počinili i koji su uveli u najkrvaviji građanski rat sosptveni narod devedesetih godina. Niti će amnestirati međunarodnu zajednicu, naročito ključne ljude i države, koje su taj rat planirale i uz pomoć medijskih i vojnih stratega izvele. Srbija je uvek tu za saradnju, rad, investicije i planove za budućnost. Tako se postiže mir na Balkanu. Ima mnogo prijateljskih zemalja po raznim osnovama koje iskreno žele dobro ovom prostoru. Onaj ko voli svoj narod zna i ume da razluči šta je dobro za njega. A to sigurno nisu belosvetski a i domaći jebivetri koji su čitavoj generaciji razlupali mladost u paramparčad. Jedni označavajući Srbiju kao jedinog krivca, drugi krijući sebe i svoja nepočinstva iza Srbije. To tako ne funkcioniše.

Sudija

pre 5 godina

Sta ste vi nepobitno utvrdili kao naj genocidnija nacija na plàneti ? Da bi oprali svoj zlocin prema Srbima izmislili ste genocid u Srebrenici gdje je ubijeno 900 muslimanskih ratnika dok su zene i djece pusteni da se presele u Tuzlu i Kladanj.

Vlado

pre 5 godina

Najveći genocid, posle drugog svetskog rata, je počinjen od strane SAD u Vijetnamu. Poginulo je oko milion vijetnamskih vojnika, isto toliko civila a 935.000 je renjeno. Tek toliko da se zna!

Kosovka

pre 5 godina

Jeste pocinjen genocid ali oko Srebrenice u srpskim selima koja su danas pusta nema mnogih porodica vise za razliku od vas muslimana koje je Mladic poslao autobusima i spasao vas. Vi treba umesto da dovlacite mrtve sa svih strana da bi navukli brojku koju ste naumili da podignete spomenik Mladicu sram vas bilo. Nedavno su objavljeni sakrivani dokumenti o stradanju Srba a vi jos uvek udarate po nama, duplo vam Gospod Bog vratio svima koji lazno svedocite. Da se usodome oni koji lazne zrtve prikazuju i lazno optuzuju sita sam vise tog licemerja.

Jasenovac

pre 5 godina

U Srebrenici je bio samo genocid bad Srbima od strame muslimana!

Mihajlo

pre 5 godina

Ja znam za cinjenicu da su doseljenici masakrirali autohtono americko stanovnistvo koje su oni nazvali Indijanci,pa pretvaranje japanskih gradova i stanovnistva u prah i pepeo od istih tih doseljenika.I sad ce oni da sude o tome sta je masakr? Neka pitaju potomke Srba iz sela oko Srebrenice sta je masakr i ko ih je izvrsavao? Neka pogledaju dokumente o masakrima nad Srbima u drugom svetskom ratu na teritoriji Bosne i Hrvatske,pa ce im neke stvari biti jasnije.Ako im i dalje ne bude jasno,mozda im neki sledeci Bin Laden to bolje objasni. Ako su ocekivali da ce Srbi opet bez otpora da stave glavu na panj kao 1941-1945,taj film vise nece videti.

pop

pre 5 godina

Jer to ameri tvrdeda je istina kao u Klecki, Racku, Vase Miskina, Markalama itd

goran

pre 5 godina

uništili ste egipat, irak, libiju, vijetnam, panamu, avganistan, srbiju i još koliko zemalja. Kubu drzite pod sankcijama godinama, pretite kini, severnoj koreji, rusiji, iranu a sada i evropi. I vi pričate nekom o genocidu. Može vam se jer ste jaki, licemeri nevidjeni.

Siniša

pre 5 godina

Pazite molim vas,nacija koja je sa lica zemlje zbrisala čitav indijanski narod,bez imalo milosti,bez ikakvog srama nama drži lekcije. Jao jao Srbijo,dokle ces da poginjes glavu?! Isuviše dopuštamo poniženja radi nekakvog mira u kući, r adi nekakvog eu projekta,koji je u totalnom raspadu.,Srbijo ispravi se,podigri glavu,samo takva možeš da vratiš izgubljeno poštovanje i slavu. Narodi koji stalno pred poniženjima zabijaju glavu u pijesak,rizikuju da im ta glava zauvijek ostane u pijesku,a tijelo bez glave.Ako ovako nastavimo,bojim se da nam je nestanak blizu. Niskom slučaju nekazem da treba biti faktor koji će izazivati krize,jednostavno:Treba da jasno i glasno kažemo :DOSTA, i da se okrenemo pravim i istinskim prijateljema. Hvala ako objavite ovaj komentar.

Mate

pre 5 godina

He hehehe.. Ma kakvi, Hrvati su genocidaši, Srbima se samo omaklo malo.. 8000 puta.. Samo kod Srebrenice... A omaklo se njima često 90-tih.. I onda se bune gdje sjede. A onaj što mu se "omaklo", javlja im se direktno na TV, i pozdravlja Šešelja i sovjetski savez.. Komedija s vama, svaki dan.. Preci vam se u grobovima okreću ko ventilatori....

Marcco

pre 5 godina

0,2% muslima je ubijeno ili poginulo u borbama u i oko Srebrenice.... to nikako ne može da bude genocid, jer definicija genocida podrazumeva "značajan deo naroda", nisu pobijene ni žene, ni deca, ni starci ni ranjeni i bolesni.... definicija genocida podrazumeva da nema selekcije po polu, starosti i sl., kao što je Nemačka na primeru Jevreja pokazala.... da ne idemo dalje a tačaka definicije ima 8 komada.

Marcco

pre 5 godina

Oluja je veći zločin za svakog ko zna da broji primenjuje procentni račun... a matematika je nešto što propagandi SAD tj. CNN i ostacima one ljigave babe ne odgovara

milena

pre 5 godina

Ako amerikanci narede silom , to moramo priznati , a njihovi zločini širom sveta su šta?

luigi

pre 5 godina

Činjenica je da su to odlučili ameri ali je i činjenica KOSOVO JE SRBIJA

Vla

pre 5 godina

Kako je nije sramota da prica tako nesto, koliko su amerikanci pobili u Vietnam u, iraku, libiji, kambodji, avganistanu itg ili to nije zlocin, gospodja je I sama bolesna ili ne ume da racuna

Peppe

pre 5 godina

Ne nije, i nema nimjednw cinjenice koja zaokruzuje to delo u genocid jer ro nije bio Genocid, Ameri pusite ga.

Sumadinac

pre 5 godina

Pa gospodo Ameri ako cemo iskreno gledati gde su vasi Grnocidi koje ste vi pocinili idtrebili ste kompletnu kolonizaciju staro sedelaca tog kotinenta Indijance ,Asteke ,Naje i druga plemrna pa onda Japan, pa Vijrtnam pa Blidki istok pa onda nas i tako dalje begod vasa cizma i vojnik kroci ostane samo smrt i ruina sram vas bilo i vas i vase Demokratije vi ste taj genocid kako ga zovete i napravili jel vi ste nam unistili Domovinu i proterali sa nasih ognjista.

hag

pre 5 godina

"srpska istina" u koju jedino vjeruju srbi,dok im se cijela planeta smije!

Smrad

pre 5 godina

Samo u Srbiji je srpska istina istina. U svim drugim krajevima planeta je laž.

Nesa

pre 5 godina

Dali je to bese abasadorka koja obozava Dodika. Pa mogli bi za pocetak da je proglasimo nepozeljnom osobom u Srbiji.

Baki

pre 5 godina

Premijerka obična uličarka, bez kućnog vaspitanja

dragan

pre 5 godina

BRAVO ANA PRVO BI KAUBOJI TREBALO DA POSTUJU SVE SUDSKE ODLUKE PA DA DRUGIMA SOLE PAMET KUS BREEEE

Alex

pre 5 godina

Amerikanci se svojih genocida ne stide, ali zato zameraju drugima.

Gordana

pre 5 godina

Premijerka Srbije je rekla I S T I N U , za ISTINU ne trebaju sudovi da donese ISTINU. Svi mi pa i vi znate da je NAPRAVLJEN SCENARIO , zbog interesa ,po uputstvu SAD-Glavni scenarist KLINTON. U SREBRENICI NIJE BIO GENOCID . B r a v o za premijerku, da to kaže MIHAJLOVIĆKA , nema ona MUDA , tu je SKOT do skota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija