• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin

19.11.2018

19:40

RUSKA INICIJATIVA! SUDITI HAŠKIM SUDIJAMA ZBOG PRESUDA SRBIMA: I Beograd mora da stane iza ovog zahteva!

Politika

RUSKA INICIJATIVA! SUDITI HAŠKIM SUDIJAMA ZBOG PRESUDA SRBIMA: I Beograd mora da stane iza ovog zahteva!

Podeli vest

Ruska istoričarka Jelena Guskova smatra da je došlo vreme da haške sudije odgovaraju zbog nepravednih presuda izrečenim Srbima

- U svakom svom govoru i intervjuu uvek pričam da sudije koje su sudile u Haškom tribunalu nepravedno i pravile antisrpske zaključke treba da budu izvedene da se njima sudi. Trebalo bi da se oformi neki novi međunarodni organ koji bi proverio rad Haškog tribunala od početka do kraja i svi koji su nepravedno sudili trebalo bi da budu osuđeni - ističe Guskova.

Ona kaže da ne bi prognozirala da li će zaista doći do suđenja antisrpskim sudijama.

IZETBEGOVIĆ: BiH se mora naoružati, ili će postati PLEN SRBA I HRVATA! Alijin sin opet potpiruje sukob u Bosni!

- Ako nešto budemo radili po tom pitanju, možemo nešto i da uradimo. Zato bi svako sa svoje pozicije trebalo da se bori za tu istinu - kaže istoričarka.

MAKRON PODRŽAVA "KOREKCIJU GRANICE" SA KOSOVOM?! Pokušaće da ubedi i Merkelovu da podrži podelu KiM!

Ona ističe da je Haški sud oformljen samo da bi se opravdalo NATO bombardovanje Srbije.

- Zato je i NATO sada u takvom stasnju da razmatra šta još da preduzme kako bi dokazao da su Srbi krivi i da je napad bio opravdan - zaključuje Guskova.

POSLEDNJI POKUŠAJ! Građanska buna u Makedoniji ruši dil Skoplja i Atine! ZAEV KUPUJE OPOZICIJU i ide mu dobro!

AMERI NAPRAVILI PLAN DA KIJEV OSVOJI DONBAS: Blokirati granicu, isključiti im i struju i vodu, naterati ih da krenu protiv Rusije...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miha bukovac

pre 5 godina

Taj "Međunarodni sud pravde" u Hagu, nisu oformile međunarodne pravne institucije, nego međunarodna alijansa zločinačke vojne sile, i ako ima međunarodni pravni autoritet koji iza sebe da isto ima silu još jaču, vojnu i pravnu, onda u redu, drugačije je samo lepo rečeno i ništa više!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija