• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2018

13:58

SKOT RAZOČARAN, ALI... Cenim borbu Srbije u Interpolu!

Politika

SKOT RAZOČARAN, ALI... Cenim borbu Srbije u Interpolu!

Podeli vest

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da je za SAD razočaravajuća odluka Interpola da Kosovo ne postane član te oganizacije, ali je dodao da je diplomatija u međunarodnim organizacijama bitka među raznim pogledima i da se Srbija borila za svoj pogled, što on ceni

 

- To je razočaravajuće za nas, ali to je odluka Interpola - rekao je Skot novinarima u Beogradu, komentarišući odluku Generalne skupštine te organizacije.

- Koliko sam razumeo, više zemalja je glasalo za Kosovo, nego protiv, ali zbog pravila Interpola to nije prihvaćeno. To znači da će biti još teže za Kosovo da vidi liste Interpola, već će to moći preko UNMIK-a - rekao je Skot.

Komentarišući saopštenje Ambasade SAD u Prištini, da je odluka plod kampanje pritiska Srbije, Skat kaže da je diplomatija u međunarodnim organizacijama uvek bitka među različitim pogledima.

- Srbija ima svoj pogled, borila se za svoj pogled i to cenim - rekao je Skat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dante

pre 5 godina

Srbija je mala zemlja ali se bori za ono sto je njeno.

Bojana

pre 5 godina

Nije to samo borba Srbije, to je pobeda pravde i pravicnosti, pobeda malih nad velikima, i dokaz da pare ne mogu sve da kupe.

Marija

pre 5 godina

Borbu ovako male ali uspešne zemlje Srbije svako treba da ceni. Borimo se za bolje sutra. Sve ide na bolje, čestitke predsedniku.

UROS

pre 5 godina

Ponašanje pojedinih čelnika u vrhu Interpola koji otvoreno rade na tome da Kosovo postane članica te policijske organizacije , ocigledno nisu svesni da ukoliko Kosovo udje u Interpol narusice se stabilnos u regionu ali i u Evropi.

vojin

pre 5 godina

SPOT " Vi ste svet" DOPUNITE GLASANJEM O INTERPOLU......

Olja

pre 5 godina

Zasluge Vučića, Dačića i Vlade su ogromne, svaka im čast! Ti si razočaran al mi nismo!

Ivana

pre 5 godina

Po recima Americkog ambasadora diplomatija ima prednost nad demokratijom, strasno.

hana

pre 5 godina

Srbija je mala zemlja ali se casno i posteno putem diplomatije bori za svoja prava!!!!

Jelena

pre 5 godina

Ko im je kriv sto podrzavaju pogresnu stranu.

Sara

pre 5 godina

E bas mi je zao Amerike,jer niste uspeli da leglo kriminala stvorite u vase marionete!

Darko

pre 5 godina

Ambasador Amerike toliko je razocaran danasnjom odlukom, kaze da je Interpol samo policijska organizacija, grdno si se prevario, onda ne bi bilo potrebno da se neke drzave umesaju u odluku i da pritiskaju druge clanice da podrze clanstvo KiM u Interpol.

Tanja

pre 5 godina

I treba da bude razočaran,jer je uvideo da sa Srbijom niko ne može da se igra.

Nina

pre 5 godina

I treba da bude razočaran, kad nije pomoga svojim prijateljima Albancima.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Skote, nisu " mezmci" postigli cilj a pored toga te i "svrbi" što niste 1999. ušli na KOSMET, što SRBI neće u NATO, što četo gledamo na Istok, što osta rupa u NATO, što....... !!

Borko

pre 5 godina

Razocaran je njegov lobi i lobi ostalih Amerikanaca nije uspeo jer je pobedio razum ljudi iz Interpila.

Nk

pre 5 godina

Srbija se nikada nije ni predala, previse rano su je otpisali. Dokaz da je Srbija neunistiva

Mitar

pre 5 godina

И треба да цениш! Србија је од вас учила и научила како вам се треба супротставити! Доста сте ви од Срба правили монструме па је ред да мало и ви видите да нисте свемоћни!

Lili

pre 5 godina

Skote Skote..samo ime govori sve o tebi.Razocaran ti ili ne,Srbija je pobedila.U zdravlju trosio pare koje si dobio od terorista.

minja

pre 5 godina

Srbija je mala zemlja ali uvek će na čelu sa predsednikom i njegovom borbom dobiti pravdu.

milos obilic

pre 5 godina

Pored svih skotova koji nam se namecu na putu pravde , a uz pomoc bratske Rusije i Kine , Srbija lagano ali sigurno razara nakaznu tvorevinu zvanu kosovo

Stojan

pre 5 godina

Taj Skot i drzava koju predstavlja nisu normalni. Oteli su deo Srbije da izgrade NATO bazu a teritoriju predali kriminalcima i teroristima. I sad hoce te iste kriminalce da gurnu u organizaciju koja bi trebalo da se bori protiv tog kriminala. A sta su onda Amerika i Amerikanci, ispada da rade za kriminalne organizacije i bande terorista pa su time postali i sami kriminalci jer zaista nema medju njima razlike.

Nina

pre 5 godina

Kako se to djubre usudjuje da ustred Srbije radi protiv Srbije. Pa njegov posao bi trebalo da bude da radi u unapredjenju odnosa Srbije i Amerike a ne da radi za Siptare. Od koga on prima platu? Zasto ga Tramp nije smenio? Ocigledno da je CIA operative potavljen da spijunira i pere mozak naivnim Srbima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija