• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2018

15:45

VUČIĆ PORUČIO DODIKU: Verujem da će saradnja biti još uspešnija!

Politika

VUČIĆ PORUČIO DODIKU: Verujem da će saradnja biti još uspešnija!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku novozabranom članu Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku, navodeći da je uveren da će odlučnost ostati zaštitni znak njegovog liderstva i da će svojom nepokolebljivom voljom opravdati veliko poverenje birača i radom doprineti napretku i blagostanju zemlje

 

Vučić je u čestitki naveo da je saradnja Srbije i Bosne i Hercegovine i, te Republike Srpske u okviru BiH, temelj mira i stabilnosti u regionu i da se samo iskrenim i posvećenim zajedničkim radom može sačuvati i unaprediti.

- Uveren sam da će sa vama, kao predsedavajućim i članom Predsedništva BiH i velikim prijateljem Srbije, saradnja biti intenzivnija, jača i uspešnija - poručio je Vučić.

On je Dodiku poručio da Srbija ostaje iskren i pouzdan prijatelj i partner i da može računati na podršku u ostvarivanju ciljeva i planova od zajedničkog interesa, posebno onih za ekonomski napredak i infrastrukturno povezivanje.

Vučić je Dodiku zahvalio za lični doprinos podršci u odbrani državnih i nacionalnih interesa Srbije.

- Želeći Vam dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, primite, dragi prijatelju, moje srdačne pozdrave i izraze dubokog uvažavanja - navodi se u čestitki predsednika Vučića za izbor za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske, kao i stupanje na dužnost predsedavajućeg Predsedništva.

Vučić je čestitke uputio i novoizabranim članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću i poželeo im da svojim radom doprinesu napretku zemlje i dobrobiti svih njenih građana.

Dodik, Komšić i Džaferović, srpski, hrvatski i bošnjački član Predsedništva BiH, položili su danas u Sarajevu svecanu zakletvu, čime su inaugurisani na novu dužnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Blizanac

pre 5 godina

Vucic svakim danom ucvrscuje prijateljstvo i tako se bori za nase bolje sutra.

Mirko

pre 5 godina

Saradnja sa našim sunarodnicima u Republici Srpskoj mora da bude na najvišem nivou. Čestitke Dodiku na izboru i puno sreće u radu.

Dragan

pre 5 godina

Saradnja treba biti uspešnija na svim poljima.

Danijela

pre 5 godina

Uvek smo želeli i radili na dobroj saradnji sa BIH. Srbija se trudi da održava dobre odnose sa svima.

Lola

pre 5 godina

Prijatelje treba cuvati, dobre poslovne veze negovati i unapredjivati. Uvek smo za dobru saradnju sa svima.

Lola

pre 5 godina

Prijatelje treba cuvati i prijateljske veze negovati. Uvek smo za dobru saradnju i napredak sa svima.

Borko

pre 5 godina

Do sada je saradnja bila idealna i nema nikakvih prepreka da se tako i nastavi i bude jos bolja.

Acika

pre 5 godina

Saradnja Srbije I Srpske ce biti na najvecem nivou.

Velimir

pre 5 godina

Srbija je pruzila ruku pomirenja i prijateljstva svim svojim komsijama.

Mrrrr

pre 5 godina

Republika Srbijai Republika Srpska gaje neraskidive odnose koje nikakve granice ne mogu da raskinu.Saradnja svakim danom je sve jaca i uspešnija jer sa obe strane granice zivi isti narod.

Jok333

pre 5 godina

Свакако да сарадња са нашим сународницима у Републици Србији треба да остане на највишем нивоу и да буде још боља и успешнија.

Ljilja

pre 5 godina

Saradnja sa svima na najvisem nivou i kulturi

Srna

pre 5 godina

Veoma lep rezultat , svaka mu cast. Nije malo biti toliko na celu.

neo

pre 5 godina

Čestitke Dodiku,uveren sam da će kao i do sada odlučno zastupati srpske interese i razvijati najbolje moguće odnose sa Srbijom,što je prirodno,brat na brata da se oslanja.

Anja

pre 5 godina

Imamo odlicnu saradnju i verujemo da ce se nastaviti u tom pravcu.

Oliva

pre 5 godina

Saradnja Srbije i RS je temelj sigurnosti i stabilnosti u regionu. Čestitke Dodiku!

Maša

pre 5 godina

Saradnja sa Bosnom je ovim još veća i jača.

Jelena

pre 5 godina

Srbija i Republika Srpska moraju da odrzavaju dobre odnose i da jacaju svakodnevno.

Milica

pre 5 godina

Ja to nebi zvala saradnjom, to je jedno veeeliko prijateljstvo koje je za sve pohvale.

beli tigar

pre 5 godina

Srbija saradjuje i ima dobar odnos sa svima.

Tea

pre 5 godina

Nastavak saradnje je bitan za mir i stabilnost u regionu a i potrebno je uvek imati iskrenog prijatelha a Dodik to sigurno jeste

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija