• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.11.2018

22:36

GORAN VESIĆ U RESNIKU: Samo zajedno možemo da razvijamo Beograd!

Politika

GORAN VESIĆ U RESNIKU: Samo zajedno možemo da razvijamo Beograd!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić danas je u Resniku građanima poručio da samo zajedno s njima mogu da razvijaju grad, te da zato i dolaze u svako naselje da razgovaraju

Potrebni ste nam vi, jer samo zajedno možemo da razvijamo Beograd - rekao je Vesić, koji je rezultatima postignutim u prethodnom periodu, kao i o odgovornoj politici koju sprovodi tim Srpske napredne stranke u Beogradu, razgovarao s građanima tog naselja. 

Važno je da dovedemo investitore koji će zaposliti ljude, dodao je Vesić, podsetivši da je upravo to "suština politike predsednika Aleksandra Vučića". 

- Srbija se uspešno bori za svoje interese i međunarodni ugled, jer niko neće da ulaže u zemlju koja nije stabilna - kazao je Vesić i dodao da se sada vodi srpska politika, politika u interesu srpskog naroda i da će se boriti da je zaštite.

Foto: informer.rs

 

S njim su u Resniku bili i članovi GO stranke Vladan Kocić i Dušica Stojković kao i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Aleksandar Mirković, koji se, kako se navodi u saopštenju za medije, osvrnuo na "istorijski uspeh naše države na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Nebojšom Stefanovićem, koju su danas na sednici Skupštine Interpola izvojevali pobedu Srbije, da tzv. država Kosovo ne bude primljena u Interpol". 

Foto: informer.rs

 

Osvrnuvši se na prethodnu gradsku vlast, Mirković je konstatovao da "građani njihove funkcionere nisu mogli da vide u Resniku, Ripnju i Barzilovici nego samo u centru grada", dodajući da je njima samo bilo "stalo da se dokopaju fotelje i svoje bogatstvo uvećaju višestruko". 

"Sada se u Beogradu radi, a rezultati su vidljivi na svakom polju i upravo su građani ti koji su prepoznali rad i politiku Srpske napredne stranke i predsednika Vučića", rekao je Mirković.

Funkcioneri SNS slozili su se da je u prethodnom periodu u Resniku urađeno mnogo, ali da to nije dovoljno i da će nastaviti da rade još brže i bolje i da će od Resnika napraviti još bolje mesto za život.

 

GORAN VESIĆ: Beogradu potvrđen odlični kreditni rejting




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka

pre 5 godina

Beograd pocinje da se razvija odlicno, dobija odlicnu sliku glavnog grada!

Andrej

pre 5 godina

Svaki deo Beograda se podjednako razvija, ne bi li se gradjanima olaksali uslovi zivota.

Sportlady

pre 5 godina

Ceo Beograd napreduje svakim danom!! Jesmo i bicemo najjaca metropola ovog dela Evrope

pera banderas

pre 5 godina

Svaki deo Srbije je podjednako vazan, svaki covek,svako dete, svaki sokak, put, ulica... A ne samo elite kao sto je za vreme dosmanlijdke vlasti bilo. To je politika vladajuce koalicije koju potencira Aleksandar Vucic, ljudi iz njegovog tima sprovode, a narod ceni!

Jole

pre 5 godina

Zahvaljujući gospodinu Vesiću, Beograd se mnogo promenio, toliko je ulica sređeno, a verujem da se još uvek planiraju raznorazne rekonstrukcije grada. Sa ovakvim menadžerom Beograd ce veoma brzo dobiti izgled prave svetske metropole.

Nadica

pre 5 godina

Srbija se uspešno bori za svoje interese i međunarodni ugled, jer niko neće da ulaže u zemlju koja nije stabilna zato samo jedinstveni mozemo mnogo.

Milosav

pre 5 godina

Svaki deo Beograda da bude uzoran deo metropole.

Duska

pre 5 godina

Ono sto je evidentno je da se sada u Beogradu radi, a rezultati su vidljivi na svakom polju i upravo su gradjani ti koji su prepoznali rad i politiku SNS-a i Aleksandra Vucic.

makica

pre 5 godina

Sloga jedinstvo posten i naporan rad mogu dovesti do daljeg napretka Beograda ali i drzave Srbije.

Sasa

pre 5 godina

Beograd je postao najveca gradjevina u ovom delu Evrope.

Marko

pre 5 godina

Od 2012. godine, pa nadalje, Beograd je postao svetska metropola. To je za svaku pohvalu.

Maja

pre 5 godina

Vesic je upravu...ni jedan region..grad...pa ni seoce u Srbiji ne moze da se kontinuirano razvija bez saradnje sa gradjanima...ulaganja, investicija

marijana

pre 5 godina

Beograd je grad koji se razvija i gradi iz dana u dan

ceca

pre 5 godina

lepo je čuti da se podjednako vodi računa o svakom delu grada

nenad

pre 5 godina

Beograd će se razvijati ravnomerno u svim opštinama.

Alisa

pre 5 godina

Dobro je sto je gradski menadzer ukljucio gradjane u planiranju daljih radova u Beogradu.

Nenad

pre 5 godina

Zajedno cemo se i zalagati i pomagati i razvicemo Beograd! Samo slozno!

Odisej

pre 5 godina

Zajedničkim snagama uz učešće građana Beograda može da se razvija naš glavni grad i da učini život njegovim građanima lepšim i boljim.

Marko Lučić

pre 5 godina

Građane više niko ne može daprevari. Oni odlično znaju ko vodi politiku u njihovim interesima i tome daju svoje poverenje.

Jelena

pre 5 godina

Ovo je jako pozitivna stvar sto se insistira i na razvoju opstina koje ne predstavljaju samo centralno gradsko jezgro, pokazuje se da je svaki deo Beograda jednako vazan

Zora

pre 5 godina

Beograd se za par godina razvio u pravi Evropski grad.U bliskoj buducnosti Beograd moze da bude prava metropola.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija