• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.11.2018

15:44

SRBIJO, SPASI NAS, PRIŠTINA HOĆE SVE DA NAS PROTERA! Predsednik Srpske liste traži pomoć Beograda zbog najnovijeg pritiska albanskih vlasti!

Politika

SRBIJO, SPASI NAS, PRIŠTINA HOĆE SVE DA NAS PROTERA! Predsednik Srpske liste traži pomoć Beograda zbog najnovijeg pritiska albanskih vlasti!

Podeli vest

Priština najnovijim merama želi da protera sav srpski narod sa KiM, rekao je danas predsednik Srpske liste Goran Rakić i dodao: "Ovo je nezvanična objava rata Srbima na KiM"!

 

Rakić je tako reagovao na odluku Prištine da podigne takse na robu iz centralne Srbije za 100 procenata.

- Ukoliko se ovo ludilo ne spreči, srpski narod neće imati mogućnosti za opstanak na KiM, i sa nama je gotovo. Zato tražimo hitnu reakciju i pomoć Beograda - istakao je Rakić u izjavi za javnost.

ŠIPTARI HOĆE RAT! Zbog sumanute odluke Prištine o podizanju taksi na srpske proizvode VUČIĆ SAZVAO SASTANAK DRŽAVNOG VRHA!

On je dodao da će Srbi na KiM i sami pronaći način da se odupru ovom nasilju, jer ovo je borba za goli opstanak.

- Zato se nadamo razumevanju, solidarnosti i podršci čitave Srbije - rekao je Rakić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toma

pre 5 godina

Juče se spekulisalo sa mogućim ostavkama, danas vidimo koliko Priština gleda samo svoje interese. Toliko mržnje, toliko agresije... plaši me.

Dragi V

pre 5 godina

Srbi su uvek bili slozni u takvim situacijama, Beograd ce pravilno reagovati.

Maja

pre 5 godina

Jao Bože mili šta sve neće stići nedužni srpski narod na Kosovu,moramo da ozbiljno reagujemo.

Dukica

pre 5 godina

Ima li kraja ovakvom bezobrazluku.Tamo zivi nas narod Kosovo nije njihovo.

Katarina

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovo je stvarno preterivanje.

Nk

pre 5 godina

Progon nece biti, predsednik Srbije cini sve za Srbe na KiM

minja03

pre 5 godina

Šiptari su toliko postali ne podnošljivi svojim poašanjem da se čoveku diže kosa sa glave.

Leon

pre 5 godina

Pa juce ste lepo sllavili a sad kukate ko P...e.

svetidupe sava i dodik

pre 5 godina

uboj ubij i hvati hapsi ovog djubretina natrpi u zatvor i jebi mu 100 picke materne zajedno Sa svim drugim pederima ne moze protivzakonito i drzave bezite u karpatima

Zoki

pre 5 godina

EU pothitno mora reagovati,i dosta prljavim igara i udaraca od strane Šiptara.

Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Preporučio bi Srbima na kosovu da ne brinu jer vlada iostali prave vojsku od privatnih izvršitelja koju dovoljno dobro uvežbavaju sa sudijama i advokatima protiv sopstvenog naroda.Helj ljudi oni su završili pravne škole da ih pojedini sa kosova u pogledu prava ne mogu pobediti HaradiAJ I TAČI ONI POBEDIŠE I SVE NAŠE PRIJATELJE IZ EVRAOPE. Ne bojte se za kosu na glavu a za glavu vam niko ne sigura. Privatni izvršiteli. sudije i advokati su se več pokazali u hagu , a također odućavaju svoj narod da ne jede dok ne pomre, zato je onaj građanin na staru planinu sebe obučavo kako da živi u pečini i kako da se hrani u prirodi . Dok vi mozgojete kako narod da štrovite dali da isečete levo ili desno jaje on osta bez oba i glave ko u hrvatsku. P R D D L A Ž E M da najobućene da u Srbiji privatne izvršitelje,sudije, i advokate koji poznaju zakone i propise pod hitno pošaljete da spase Srpsku sirotinju starce ,dece i omladine od ratne zloćince i donesev pravedne presude ono što su uvežbavali nad srpskim narodom.Pravite im pod hitno ratni raspored za odbranu Otađbinu od ratne zločince.

Dmitar

pre 5 godina

Braćo Srbi samo izdržite mislim da će doći kraj i Balijama.

Interpolmanija

pre 5 godina

Juče slavle u Mitrovici, a danas Kuku srbijo spasi nas, a šta sutra, sutra opet u vladi Kosova. Daj ne baljezgaj više rakiqi !!!

dingoslav

pre 5 godina

Čekajte, pa jel Srpska lista u vladi Kosova? Izađite iz iste i oborite je, šta se pravite blesavi?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija