• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2018

15:01

MIRKOVIĆ: Ðilasa vode samo mržnja i želja za vlašću

Politika

MIRKOVIĆ: Ðilasa vode samo mržnja i želja za vlašću

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković optužio je danas jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa da svojim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i njihove porodice pokazuje da "nema ni trunku ljudskosti u sebi" i da ga vode samo mržnja i želja za vlašću

 

- Dragan Ðilas, lopov čije se bogatstvo meri u stotinama miliona evra, u svojoj mržnji sve više gubi razum. Današnji intervju, njegovom omiljenom mediju (Danasu) u kojem se sve svelo na pljuvanje predsednika Aleksandra Vučića, ministra Nebojše Stefanovića i njihovih porodica, pokazuje koliko taj moralni gmizavac nema ni trunku ljudskosti u sebi i da u svojim besomučnim lažima neće stati, jer je mržnja i želja da se dočepa vlasti, u njemu ogromna - naveo je Mirković u pisanoj izjavi za javnost.

Dodao je da se "istine radi, za članove porodice Aleksandra Vučića čulo, ili su postali poznati kako Ðilas kaže, zbog njega i njemu sličnih koji su ih razvlačili po medijima i o njima pričali i pisali najgnusnije laži".

- Prevarant Dragan Ðilas ni za Aleksandra Vučića ni za Nebojšu Stefanovića nema ništa konkretno da kaže već samo lupeta i izmišlja, ne bi li tako pokušao da umanji njihove uspehe i njihov doprinos za to da se i u Beogradu i u Srbiji danas živi bolje - ocenio je Mirković.

- Tajkun Dragan Ðilas, zagleda tuđe kuće koje nisu ni izbliza kao njegova, a o tome kako je od automobila ''sab'' starog četri godine, ženine kuće i ušteđevine od 70.000 evra na početku političke karijere došao do toga da samo u prijavljenim nekretninama ima 25 miliona evra i 300 milona evra prihoda u svojim firmama tokom mandata gradonačelnika, neće ni slovo da kaže - ističe zvaničnik SNS-a.

On je dodao i da "secikesu kakav je Dragan Ðilas, koji je poznat po štetočinskim vođenjem grada, lopovluku i bahatosti, niko ne bi želeo više da vidi ni na čelu neke mesne zajednice a kamoli na vlasti u Beogradu i Srbiji".

- Svojim bljuvotinama Ðilas neće uspeti da umanji ni ekonomsku stabilnost zemlje, hiljade novih radnih mesta, otvorenih fabrika, koje su plod odgovorne politike predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. Napadima na ministra Nebojšu Stefanovića neće baciti u senku njegov ogroman doprinos u istoriskoj pobedi u Interpolu - naveo je Mirković.

- Poručujem Draganu Ðilasu da građani Beograda i Srbije vide jasnu razliku između lažova i svedoka Vuka Jeremića, nasilnika (Boška0 Obradovića i ostalih iz tog interesnog saveza, s jedne strane, i s druge strane nas, ljudi koji se u SNS predvođeni Aleksandrom Vučićem svakodnevno i na svakom polju borimo za bolji život svih naših građana, i to ne samo rečima već i konkretnim rezultatima koji su vidljivi na svakom koraku - zaključio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Ko ce za tog propalog politicara glasati. Ne moze sve da potplati.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija