• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.11.2018

18:58

ŠOKANTNO! Tužilaštvo iz Prištine traži od srpske policije saslušanje Saše Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Politika

ŠOKANTNO! Tužilaštvo iz Prištine traži od srpske policije saslušanje Saše Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Podeli vest

Specijalno tužilaštvo iz Prištine zvanično je zatražilo od srpske policije da sasluša lidera PSG Sašu Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Kako nam je potvrđeno, šiptarski tužioci traže da Janković bude saslušan jer, kako navode, imaju "ozbiljne indicije" da bi on mogao da zna važne činjenice o ubistvu lidera Srba sa severa Kosova.

- Albanci traže da Janković bude što pre saslušan i da im zapisnik o njegovom saslušanju bude dostavljen u najkraćem roku. Zahtevaju da Jankovića ispitamo o svim saznanjima koja on ima o ubistvu Ivanovića. Kao razlog za saslušanje navode njegove izjave u medijima o ovom ubistvu, ali tvrde i da imaju podatke iz istrage koji ukazuju da bi Janković mogao da bude važan svedok!?! - prenosi naš izvor.

Prema njegovim rečima, srpska policija postupiće po zamolnici prištinskih tužilaca.

- Iako se ovde najverovatnije radi o političkoj provokaciji, mi ćemo obaviti razgovor sa Jankovićem. Nikako ne želimo da nas Priština na bilo koji način tereti ili optužuje da kočimo istragu ubistva Olivera Ivanovića. Srbiji je u interesu da se to ubistvo što pre rasvetli - objašnjava sagovornik Informera.

Saša Janković nije odgovarao na naše pozive i poruke, a nikakav zvanični komentar nismo dobili ni u policiji i tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Pazi sad politiku Pristine verovatno zavadi pa vladaj ali opet ko zna

dragan

pre 5 godina

Zanimljivo... veoma znimljivo.U prvom momentu iznenadjujuce, a istraga ce pokazati da li je opravdano.

Dusan

pre 5 godina

Meni ovo nije iznenadjujuce, uvek oni koji napadaju i prozivaju na kraju budu krivi!

Toma

pre 5 godina

Ma da.... Mi ispunjavamo njihove zelje iste sekunde!

Mara

pre 5 godina

Opaaaaaa! A možda i njega, kao Jeremića, zovu da posvedoči da li je samo poznavao Olivera?!

Milos

pre 5 godina

Albanci traže da Janković što pre bude saslušan i da im zapisnik o njegovom saslušanju bude dostavljen u najkraćem roku.

Dada

pre 5 godina

Jankovica ima svuda gde su tragicni slucajevi. Pocev od tragicnog slucaja u njegovom stanu, pa sve ostalo.

Ljubo

pre 5 godina

Veoma brzo se dogadjaji odvijaju ,razvijaju ,bez vecih lomova ,narod se drzi miran i jedan i drugi .Kao da je sve mnogo ranije dogovarano ,planirano ,sve stavljeno na papir i samo se ceka povoljan trenutak ...Veliki kako odluce ,ili je vec odluceno !!!...

boris

pre 5 godina

Svakog petka odlazi ispred zgrade predsednika RS (svog protivnika na izborima) da protestuje u vezi sa ubistvom OI. Sada oni koji su odgovorni za celu istragu traže dokaze u Srbji od političkog protivnika aktuelnog predsednika. Tek sada izlazi na videlo šta je sve moglo da bude posledica da je kojim slučajem tkzv K ušlo u Interpol.

Sanjci

pre 5 godina

Ako se utvrdi da ima veze sa ubistvom, on je monstrum.

Kristina

pre 5 godina

Prangija, znaci nije samo u pitanju Predrag Gojkovic?

Vlajko

pre 5 godina

Opa izgleda će Sale Prangija morati da položi oružje.

Egon

pre 5 godina

Gde ima dima, ima i vatre. Sumnjivi su i Albanci i prangija.

Tetka iz Kanade

pre 5 godina

Nego, STetka se pita, oce li Jankovic u zatvor???? Nece sestric da mi kaze

Vladimir

pre 5 godina

Ova vest me uopšte ne iznenađuje, jer je Saša Janković 90-ih bio umešan u ubistvo svog prijatelja.

Miki

pre 5 godina

Svako ko trewba da se sasluša neka se sasluša!

SS

pre 5 godina

Srpska posla,zato smo tu gde smo u poslednjih 100 godina.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17