• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/mediji

22.11.2018

22:38 >> 22:42

SKOT I KOSNET PAKUJU KOFERE! NISU IZVRŠILI ZADATKE - SRBIJA IH POBEDILA: Tramp menja ambasadore u Beogradu i Prištini?!

Politika

SKOT I KOSNET PAKUJU KOFERE! NISU IZVRŠILI ZADATKE - SRBIJA IH POBEDILA: Tramp menja ambasadore u Beogradu i Prištini?!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države, odnosno Stejt Department, kako se može saznati, istina nezvanično, Kajlu Skotu, ambasadoru u Beogradu, i Filipu Kosnetu, diplomati SAD U Prištini, priprema smenu

Posle, pre svega, američkog debakla doživljenog na zasedanju Generalne skupštine Interpola, na kome takozvana republika Kosovo nije prošla kod glasanja za prijem u  Interpol, oštre zamerke upućene su i dvojici ambasadora. 

I Amerikanci su svesni da su one države koje su glasale protiv prijema tzv. Kosova u Interpol glasale protiv Sjedinjenih Američkih Država. Glasale su protiv njihove militantne, arogantne i zločinačke politike. One su danas najveća pretnja svetskom miru. One i njihovi slepi poslušnici u Evropskoj uniji i Evropi: Velika Britanija, Nemačka, Francuska i druge kako veće tako i patuljaste države i državice, poput Austrije, Hrvatske, Crne Gore, Estonije, Holandije itd. A tu su i Turska, Kanada, Australija, kao i njihova zlikovačka vojna organizacija zvana NATO.

Dok se za Kosneta, ambasadora u Prištini, i može naći kakvo-takvo opravdanje - na dužnost u Prištini stupio je početkom druge polovine ove godine, a kako god da se vrsnim analitičarima činilo da se radi o vrhunskom poznavaocu prilika na Balkanu, odnosno u jugoistočnoj Evropi, ipak se radi o osobi koja ne poznaje dovoljno šiptarski narod ni sa jedne strane Prokletija. 

A u Prištini je on vrhovna i jedina vlast. U to niko ne sumnja.

ŠIPTARI HTELI DA KAZNE SRBIJU, A DOBIĆE RUSE ZA STOLOM kad ukinu carine i obnove dijalog sa Beogradom?!

Ali je zato Kajl Skot, u Beogradu, prema ocenama koje stižu sa one strane Atlantika, potpuno podbacio. Čovek koji je već dugo na diplomatskom radu na ovim prostorima, za koga su bili uvereni da je veoma dobar poznavalac svega što se devedesetih godina događalo na prostorima bivše Jugoslavije, kao i poznavalac svega što se nakon toga događalo, kao i danas što se događa, govori prilično dobro „srpskohrvatski", čovek je sa bogatim diplomatskim iskustvom, pa je zbog svega toga i postavljen za ambasadora u Srbiji. I ne slučajno u Srbiji. Njegov prvenstveni zadatak bio je da, kako zna i ume, prisili srpsku vlast da prizna tzv. Kosovo. 

I da tako završi podmukli, teroristički put, započet još davno pre bestijalnog NATO bombardovanja, ka stvaranju vampirske države na tlu jedne suverene i međunarodno priznate države.

HRVATI NA GRANICU SA SRBIJOM POSTAVLJAJU DETEKTORE LAŽI: Ako ne govorite istinu ČEKA VAS HOROR!

E, to Kajlu Skotu ne polazi za rukom. A meseci i godine prolaze. A nema šta nije radio: uključivao se u „akcije" takozvanih nevladinih (čitaj: antisrpskih) organizacija, „priskakao" u pomoć kod realizacije raznih „projekata" pojedinih mistarstava Vlade Srbije i njihovih ministara, da bi, kad god bi mu se pružila prilika, izvređao Srbiju i srpski narod, i gazeći sve diplomatske uzuse mešao se u unutrašnje poslove Srbije.

Foto: Tanjug

I, na kraju, nikako tog famoznog priznanja. Pa se tome pridružuje i njegova razočaranost zbog neizglasavanja prijema američkog mezimca i u američkoj kolevci izljuljanog terorističkog šiptarskog čeda u Interpol.

SRBIJA DOBILA BITKE ZA STRUJU I INTERPOL, SLEDI OBRAČUN ZA EVROVIZIJU: Narednog meseca pada odluka o učešću Prištine na Evrosongu!

I ova, 2018. godina je pri kraju. Biće zanimljivo šta će i kako će dalje biti.

A što se Srbije tiče, nije tu u pitanju samo Interpol. Jer Amerikanci neće stati da gaze, da ponižavaju, da nastave da grade tu divlju, kriminalnu, terorističku državu na tlu države čiji su deo bombama i uranijumom okupirali.

Doći će drugi Bili ili Vili Skot koji će pokušati da uradi ono što ovome nije uspelo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Egon

pre 5 godina

Nisu uspeli da razore Srbiju, predsednik Vucic ih je sve pobedio.

Marcco

pre 5 godina

Samo da ne bude "dobar je onaj Skot bio kakav je ovaj novi"

Daliborka

pre 5 godina

Neka pakuju kofere i da ih nase oci vise ne vide, i tako su oni Americki spijuni koji rade sve na stetu Srbije.

pera banderas

pre 5 godina

Nije on podbacio zato sto ne poznaje prilike u Srbiji, nego sto mu je domet bacanja ostao na nivou prethodnih predsednika, prethodnih ministara, a politicke dzinove nije ocekivao u ovoj maloj zemlji. Za saku dolara je mislio da ce svako da se proda ali na njegovu zalost ima i onih kojima je drzavni interes iznad licnog...

Milena

pre 5 godina

Nisu verovali koliko je Srbija jaka i koliko moze da ucini onda kad najvise treba.

slađa

pre 5 godina

Gluposti i pogrešni zaključci. Srbija pobedom u Interpolu nije želela da konfrontira jedan deo sveta drugom, već da se poštuju međunarodne norme vezane za tu organizaciju. Za tzv. Kosovo je to bila politička borba, za Srbiju poštovanje UN- a pre svega. Srbija se ne takmiči niti vodi borbu protiv ambasadora koji predstavljaju svoje zemlje. Možda je Srbija mala, ali nije "pacov u ćošku". Bori se i boriće se za svoj narod, milom ili silom. Tako je to u životu. Ove današnje paljevine na Kosmetu, u Prištini, svakako govore šta je iznedrila međunarodna zajednica u nekom prethodnom periodu. Koga su negovali, plaćali, štitili. Za takve pojave nije odgovorna Srbija niti srpski narod.

perica

pre 5 godina

Fala bogu, da ne gledam više ovog skota od čoveka.

Ketty

pre 5 godina

Idite bez povratka. Daleko vam lepa kuca. Niste srusili Srbiju. A znala sam da je Skot njihov glavni oslonac. Oslonac za rusenje Srbije. Koja dvolicnost.

sasa

pre 5 godina

Skotu ce to tesko pasti ali Srbija je pobedila , preguracemo i ovo verujem da ce nas predsednik naci resenje.

BS delovi

pre 5 godina

Čuj, Austrija patuljasta država.... E jebo te Informer i glavni i odgovorni urednik, čobanin sa Golije - zubo Vučićević.

bidzi

pre 5 godina

2018-11-22 23:34:35 Zbogom Skote! Vas boravak u Sapcu kod gradonacelnika Zelenovica izgleda da vam je bio baksuzan. Sta da se radi, greska u koracima. Niste znali da ko god sa zutim Zelenovicem suruje, ne ispadne na dobro. Nego, ako bi ste mogli, posto ste vec toliko bliski, da ga povedete sa sobom. Unapred zahvalni gradjani Sapca.

Tea

pre 5 godina

Uzasno je koga SAD podrzavaju.Zlocince koji su ubijali Srbe i koji to zele i dalje da rade.Sramota

john

pre 5 godina

dok ne smeni sve ljude ,,duboke drzave,,hilari klinton tramp nece moci da vlada a amerika gubi na svim poljima,,a pad je poceo posle bombardovanja srbije posle toga ih je zamrzeo ceo svet,,svi ih izbegavaju pada im ekonomija ,i vojnamoc,,dok kina preuzima prvo mesto u ekonomiji rusija je prva u modernom naoruzanju..blizu je kraj amerike a sa njom te otici i siptari a kosovo c opet biti srpsko kao hiljadu godina pre,,

Ena

pre 5 godina

Srbija ce jezikom mira da pobedi sve agresore i okupatore koji joj rade o glavi .

DANILO

pre 5 godina

Sretan im put daleko im lepa kuca, ono sto nas svakako raduje da nisu uspeli da razore Srbiju mada su se svojski trudili da koriste svaku priliku da nam cine zlo, Aleksandar Vucic ih je sve pobedio svojom ispravnom politikom.

Tijana

pre 5 godina

I ovo je pobeda predsednika i dobre politike koju vlast zastupa.

Marko Lučić

pre 5 godina

Srećen im put. Jedva čekamo da im vidimo leđa.

rale

pre 5 godina

zapad nije neprijatelj srbije,nemozete tako da racunate.to je pogresna politika.neprijatelj srbije su srbi koji su prodali srbiju,i koji i dalje rade protiv srbije.izdali su zemlju,prodali sve u njoj,obogatili se,i sada su slobodni gradzani,sto je najgore i dan dans isto rade protiv svoje zemlje.svima njima je trebalo suditi za izdaju zemlje,a ne danas sa punim dzepovima da se sepure po srbiji.to su neprijatelji srbije a ne ove zemlje koje ste nabrojali.posle milosevica,zemlja je bila na prodaju,a kad se nesto prodaje uvek se nadze kupac.a sto je najgore znamo koje vladao posle milosevica,i znamo koje prodao zemlju,ali samo smo nemi posmatraci.hapsite izdajnike i dajte narodu da ih sude,da narodu a ne zutim sudijama.zna se sta sleduje izdajnicima naroda i zemlje.pokorno molim informer da objavi ovaj komentar.jedan ste od malobrojnih patriotski ,i otadzbinski listova,i cenim urednika VUCICEVICA,za njegovu borbu protiv lopova,izdajnika,i ubica.sa verom u BOGA i sa verom ove vlasti,jer je u sluzbi naroda,naroda srpskog,a i za nas koji nemamo drugu zemlju od osim srbije

Milan

pre 5 godina

Nisu mogli da pobede jedinstvenu ,složnu ,jaku Srbiju.Neka idu!

zlatan

pre 5 godina

Nemaju oni mozak za nas Srbe.Na niskom su nivou inteligencije.

Igor

pre 5 godina

Nisu radili kako je Tramp hteo, vec po savesti.

Titi

pre 5 godina

Dobro se Tramp setio... Skot se vec bio uhvatiou kolo sa kriminalcima. Eeee bice za Albance voleli smo Skota i rado ga se secamo.

Nikola

pre 5 godina

Krajnje je vreme da Amerikanci shvate gde im je mesto kada im neko ukaze gostoprimstvo i sa tim se i ponasaju. Proslo je vreme Americke hegemonije i njihovog lupanja cvrga, Srbija je samostalna i jaka zemlja koja sama donosi svoje odluke i tako ce i ostati.

Marko

pre 5 godina

Pokušali su, propali i idu kući podvijenog repa.

Lela

pre 5 godina

Ma samo da ovom Skotu već jednom vidimo leđa..konačno i to da se desi.

mile

pre 5 godina

Nas predsednik svojom razumnom politikom je pokazao velicinu i snagu Srbije.

ana

pre 5 godina

Izgleda da im ogromno diplomatsko iskustvo u Srbiji nije mnogo pomagalo, ipak Srbija ima čvrst politički stav od koga ne odustaje tako olako. Malo su se preračunali ako su mislili da ce uspeti u svojim namerama kada je u pitanj Kosovo.

SS

pre 5 godina

Nemojte likovati,jer jedno zlo će zameniti drugo zlo.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija