• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

23.11.2018

06:44 >> 07:06

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! ČETVORICA SRBA UHAPŠENA, ČULA SE RAFALNA PALJBA!

Politika

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! ČETVORICA SRBA UHAPŠENA, ČULA SE RAFALNA PALJBA!

Podeli vest

Šiptarski specijalci iz jedinice ROSU sa više od 40 vozila zauzeli su u toku noći strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti.

Pod izgovorom da tragaju za osumnjičenima za ubistvo Olivera Ivanovića, ROSU je upao na sever. Kako javljaju naši izveštači sa terena, Šiptari pokušavaju da lociraju i uhapse Milana Radonjića, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji pod kontrolom Amerikanaca i žute ološ-elite, bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela.

Foto: Informer

Foto: Informer


Kao povod za upad na sever iskorišćen je, verovali ili ne i zahtev prištinskog tužilaštva za saslušanje lidera PSG Saše Jankovića o ubistvu Olivera Ivanovića. Janković, navodno, ima saznanja da se ubice Ivanovića kriju u severnoj Mitrovici.


 

Foto: A. Grbović

Sa Srbima u centru severne Kosovske Mitrovice su i predstavnici Srpske liste. Tu su Goran Rakić, Igor Simić, Nenad Rikalo, Aleksandar Spirić i drugi

 

Stanje na severu je dramatično, situacija se menja iz minuta u minut, a lokalni Srbi se samoorganizuju i spremaju otpor.

Pripadnici ROSU su opkolili zgradu u kojoj živi potpredsednik Srpske liste Milan Radojičić. Iz te zgrade izveli su jednu osobu sa lisicama na rukama.

Foto: A. Grbović

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je jedan policajac. Zatim su uhapsili još jednu osobu koja živi preko puta te zgrade. Kako saznajemo, uhapšen je i Marko Rosić, jedan od vođa navijača Partizana na KiM. Četvrti muškarac, Nedeljko Spasojević, lišen je slobode zbog negodovanja prilikom hapšenje tri osobe.

Pripadnici ROSU zatim su ispalili više rafalnih pucnjeva u vazduh i otišli u južnu Mitrovicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Vidim predsednik je zaštitio svoj narod kako je i obećao, naredio je vojsci da se ne pokreće

Darko

pre 5 godina

Ljudi, pišite propalo. Ništa više od Kosova. Ti jadni Srbi sto su ostali treba samo da se skupe i za Srbiju. Ravno pred skupstinu i šatore pa nastaviti život tu. Šiptari mogu kako hoće, a mi trčimo za evropom koja vidimo kako pomaže Srbima.

mirko

pre 5 godina

Vucicev "Krajina" momenat... Bas me zanima sta ce da kaze...

Markovic

pre 5 godina

Ne treba podleci provokacijama,uveren sam da je nas Vucic vec povukao poteze koji ce dovesti do smirivanja situacije.

Gane

pre 5 godina

Kakva maska, kakva kamuflaža, kriju svoje stvarne namere iza paravana ubistva Olivera Ivanovića!!!

dr Jakov Zlatar

pre 5 godina

Saša Janković vam kriv?Eeee ljudi, jadni ste.

KiM

pre 5 godina

Uhapšena 4srpska zločinca!!! Prevarili su se oni koji su mislili da će sprečavanje ulaska Kosova u INTERPOL sprečiti hapšenje 5000 srpskih zločinaca sa spiska i kakav je to INTERPOL koji u tome ne pomaže?

Rambo

pre 5 godina

Vucicu salji vojsku,zastiti narod,dosta je bilo!!!!!!!!!!!!

istina

pre 5 godina

Pa naš predsednik kaže da ne sme niko da dira Srbe iz severne mitrovice.

Srba

pre 5 godina

Колико зман Митровица је универзитетски град. Па кад је тако ко нас спречава да упишемо на факултете 5000 специјалаца, моћи ће у доколици и нешто да науче а они би били довољни за десетак хиљада росу полицајаца под условом да шиптари имају њих толико.

Ana

pre 5 godina

Nema tu čekanja jer nesmemo dozvoliti da bude žrtava pa tek onda reagovati treba pre spreĉiti dok se nije nešto gore desilo!!

GajbexG

pre 5 godina

Dokle vise da se ovako ponasaju i da niko sa strane ne reaguje i kaze da je dosta, da se smire malo...Jadan nas narod na Kosovu i Metohiji.

Mina

pre 5 godina

Jadni ovi ljudi na kosmetu,treba im sto pre pomoci.

Aleksandar

pre 5 godina

Jos jedan pokusaj okupacije severa, sada svi moramo biti jedinstveni u odbrani srpskih interesa i srpskog naroda na KiM

miljan

pre 5 godina

Dokle vise da se ovako ponasaju i da niko sa strane ne reaguje

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija