• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

23.11.2018

08:20

KOSOVSKA POLICIJA: Akcija izvedena na četiri lokacije!

Politika

KOSOVSKA POLICIJA: Akcija izvedena na četiri lokacije!

Podeli vest

Kosovska policija saopštila je da su jutrošnja hapšenja u severnoj Kosovskoj Mitrovici izvedana u sklopu istrage o ubistvu Olivera Ivanovića


-Akcije su izvedene na četiri lokacije. Tri osobe su uhapšene u sklopu istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.  Četvrti muškarac, Nedeljko Spasojević, lišen je slobode zbog negodovanja prilikom hapšenje tri osobe, saopštila je kosovska policija.

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! ČETVORICA SRBA UHAPŠENA, ČULA SE RAFALNA PALJBA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
daca

pre 5 godina

Ljudi, pa zar je ovo moguce, jadan narod na KiM

Dacha

pre 5 godina

Nisu ROSU jedinice smele uci u severni deo Kosovske Mitrovice bez odobronja nacelnika policije, opet su Albanci preksili medjuanrodno pravo.

jasminajo

pre 5 godina

Ovo je sve samo ne hapšenje zbog ubistva Olivera Ivanovića, sav ovaj agresivni pristup ima za cilj da zaplaši Srpski narod i oteža im dalji život na Kosovu.

Cici

pre 5 godina

Ostaje da verujemo da rec o takavoj akciji, i da su Srbi na KIM zasticeni, America treba da obuzda svoje pulene kojima je dala zeleno svetlo da divljaju.

Todor

pre 5 godina

Oni hapse ljude za koje misle da mogu biti vođe protesta i pobune na Kosovu navodno zbog ubistva Olivera Ivanovića što je samo kamuflaža za ono šta bi oni hteli da izazovu.

Jovan

pre 5 godina

Stvarno treba biti naivan pa poverovati u ove gluposti koje siptari plasiraju. Dan nakon spaljivanja srpske robe i pokusaja upada na sever oni se kao setili da istrazuju Oliverovo ubistvo

Mina

pre 5 godina

Pod hitno neko mora reagovati zbog albanskih nasilnickih ponasanja,

TAKA0

pre 5 godina

Stvarno treba biti naivan pa poverovati u ove gluposti koje siptari plasiraju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17