• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2018

08:36

VLADA HITNO ZASEDALA, VUČIĆ SE OD JUTROS VANREDNO SASTAJE SA ŠEFOVIMA VOJSKE, POLICIJE I DRUGIH BEZBEDNOSNIH SLUŽBI!

Politika

VLADA HITNO ZASEDALA, VUČIĆ SE OD JUTROS VANREDNO SASTAJE SA ŠEFOVIMA VOJSKE, POLICIJE I DRUGIH BEZBEDNOSNIH SLUŽBI!

Podeli vest

Zavbršena je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova. Predsednik Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica

U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić. 

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvuju i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.


Takođe, na sastanku su i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Šta ga je komandanata,samo da nw bude svi junaci nikom ne ponikoše.

BelayBoy

pre 5 godina

Samo mudro i odmerenp, ali svakako oštro kako naš narod na KIM ne bi mislio da je ostavljen sam sebi

Marko

pre 5 godina

Ovi samo zasedaju, a Shiptari zauzimaju. Dokle cete da zasedate..??? Kao babe u toku zime na nekom selu...Zasednu, pa nikad kraja praznim prichama.

rale

pre 5 godina

pre svakog okrsaja, ili borbe ,treba neutralisati neprijatelja u pozadini,a to su srpski izdajnici.poznati su svi do zadnjeg.siptari se uzdaju u njih,oni su im najveci saveznici.koja amerika koji zapad.kad neutalisete izdajnike,siptari ce izgubiti najveceg saveznika.tada ce siptari doziveti nejveci poraz,i bez borbe

Marcco

pre 5 godina

Ja kad čujem "uhapšen vođa navijača", meni je sve jasno... ma ko god da ga je uhapsio

GajbexG

pre 5 godina

Srbija mora naci nacin da zastiti svoje gradjane na Kosovu i Metohiji jer ovo sto siptari rade prevazilazi sve granice bezobrazluka!

Rade

pre 5 godina

Srbija preuzima sve mere kako bi zastitila srbe na severu KiM. Tako i ovaj sastanak drzavnog vrha ide u tom pravcu, mora se biti oprezan, miran i stalozen u donosenju odluka.

Mikac

pre 5 godina

Pa vi ste pre nekoliko dana tvrdili da ROSU više nikada neće smeti da upada na sever Kosova i da je vama KFOR dao garancije. Pa šta sad bi.

Sara

pre 5 godina

Verujem da će Država i njene institucije, pronaći najbolje i najracionalnije rešenje, u interesu Srbije i našeg naroda KIM.

Ziko Pop

pre 5 godina

Svako strpljenje ima granicu.Nemoj posle da bude nismo mislili ozbiljno.

Darko

pre 5 godina

Sedenjem se Kosovo i Metohija ne brane prazne price ne stite narod

Mira

pre 5 godina

Mora se resiti ova situacija, nas narod ne sme da ispasta!

Tijana

pre 5 godina

Zaista teska situacija i zahteva veliki rad i opreznost svakog poteza.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija