• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.11.2018

09:55

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ POSLE NAPADA NA SRBE: Neće baciti Srbiju na kolena! DA LI ONI STVARNO MISLE DA MOGU DA POBEDE SRPSKU VOJSKU?!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ POSLE NAPADA NA SRBE: Neće baciti Srbiju na kolena! DA LI ONI STVARNO MISLE DA MOGU DA POBEDE SRPSKU VOJSKU?!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević ocenio je da mnogi u regionu i u svetu uzdržane i mudre reakcije vlasti u Beogradu tumače kao našu slabost, istakavši da ovakvim delovanjem Priština neće uspeti da baci Srbiju na kolena

Osvrnuvši se na upad pripadnika albanske specijalaca u Severnu Mitrovicu , Vučićević je za Pink rekao da je siguran da bi bio rat na severu Kosova da se ROSU nije povukla.

- Bojim se da mnogi u regionu, i neki u svetu uzdržane i mudre reakcije vlasti u Beogradu i predsednika Vučića koji insistira na očuvanju mira, signale razumne politike tumače kao našu slabost. Možda bi neka luda usijana glava, kao što je Hradinaj, mogao da pomisli da bi mogao da krene u rat sa Srbima na Kosovu ili sa Srbijom. Ne bi im ja to preporučio, Srbija nije šaka pirinča. Kao što pobeđuje u ekonomiji, pobedili bi i tamo - podvukao je Vučićević i dodao: 

(UŽIVO) ŠIPTARI TUKLI SRBE KUNDACIMA PRED ŽENAMA I DECOM! Za 12 časova zakazan PROTEST U CENTRU SEVERNE MITROVICE!

- Molim usijane lude glave i na zapadu i na Kosovu da se urazume. Kome treba da rat? Je l' oni stvarno misle da mogu da pobede Vojsku Srbije? Da li oni stvarno misle da je ovo 1999. godina, da će neko zbog njih da bombarduje Beograd i Novi Sad?  

- Da li očekuju od nas da gledamo kako nas ubijaju? Pa neće to da gledaju! Igraju se vatrom! Pale lomače za srpske proizvode, pa gde to vodi? To je čist nacizam i cela Evropa gleda. Nemci i Francuzi su bili za to da uputi najoštriji demarš prištini i da se traži ukidanje takse, Britanci i Amerikanci su se pobunili. Jasno vam je o čemu se radi - istakao je Vučićević.

ŠIPTARSKI SPECIJALCI BRUTALNO TUKLI UHAPŠENE SRBE! Rakić: Udarali su ih PUŠKAMA I NOGAMA, a zatim odveli u nepoznatom pravcu!

Prema njegovim rečima, oni misle da olako da poraze Srbiju, da će nas baciti na kolena i naterati da priznamo Kosovo.

 - E pa nećemo da priznamo Kosovo. Pod ovim uslovima i na ovaj način nećemo priznati lažnu državu Kosovo - rekao je Vučićević. 

SAZNAJEMO! Nemci i Francuzi pokušali da zaustave Šiptare, AMERIKA I ENGLESKA IM DALE ZELENO SVETLO DA NAPRAVE HAOS NA KOSOVU!

Kako je dodao, kada neko uvede taksu od 100 odsto na sve srpske proizvode, blokira na administrativnim prelazima boce sa kiseonikom, jasno je da mu je cilj da protera sve Srbe sa Kosova i Metohije.   

POGLEDAJTE GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daliborka

pre 5 godina

Albanci smatraju da Srbija ne sme i ne moze da ucini nista, i oni provociraju kako bi izazvali Srbiju na neku vojnu akciju koja bi najvise stetila Srbiji, jer Albancima ne odgovara mir.

Nenad

pre 5 godina

I pored svega srpski narod ce ostati i opstati na KiM bez obzira na sve poteze Albanaca. Narod na Kosmetu oseca da ima veliku podrsku Srbije i da nisu sami

Velimir

pre 5 godina

Albanci oruzjem na goloruk narod. Ovo se vise ne mzoe trpeti. Da li sada svi shvataju sta je predsednik mislio kada je pricao o razgranicenju, jer je suzivot sa divljacima Albancima nemoguc?!

miki

pre 5 godina

Vucicevic je u pravu neznaju sa kime imaju posla

Daki

pre 5 godina

Krajnje je vreme da se nesto preduzme,vojska da bude spremna u slučaju napada na sever...

Mina

pre 5 godina

Predsednik Srbije ce dati sve od sebe da sredi situaciju na \kim

Deki

pre 5 godina

Oni i ne očekuju da mogu veoma lako da dobiju po nosu

MIKI

pre 5 godina

Vojno i tehnicki smo nadmocni ne samo sa njima vec i na Balkanu. Ne verujem da ce pokustati ali Amerika im cuva ledja.,

XXL

pre 5 godina

A ŠTA će preduzeti? Ništa osim deklarativne osude i poziva na suzdržanost.

Sonja

pre 5 godina

Šiptari su uvideli da je Srbija ojačala u svim oblastima, i postali su veoma nervozni pa misle demonstracijom sile, ostvare svoj nerealni cilj, do toga neće doći jer je Srbija danas jaka i odlucna i zastitiće svoje interese i interes našeg naroda na KIM.

vujadins

pre 5 godina

"DA LI ONI STVARNO MISLE DA MOGU DA POBEDE SRPSKU VOJSKU?! ". Mogu naravno jer iza sebe imaju ceo NATO pakt.

Dacko

pre 5 godina

Pokusaj proterivanja Srba, unosenjem nemira i izazivanjem straha i panika. Necemo dozvoliti da Albanci ponizavaju i sikaniraju nas narod a jos manje cemo priznati laznu drzavu, Kosovo.

Darko

pre 5 godina

Neka misle, al kad ima zagrmi naše naoružanje, poplašiće se samo tako! Mi smo sila br.1!

Asa

pre 5 godina

Albanci smatraju da Srbija ne sme i ne moze da ucini nista

Pomracenje uma

pre 5 godina

Da pobede srpsku vojsku? Pa pobedili su je. Bez ispaljenig metka. Oni su zavrsili ono sto su hteli i bas kako su hteli. Po ko zna koji put.

NevenaK

pre 5 godina

Srbija nije sama u svemu ovome, podrska kiju ima od strane Rusije i Kine je nemerljiva

mistole

pre 5 godina

Prijetite se vojskom već 10 godina... i od svega ništa.

Ivan

pre 5 godina

Sta se desilo ovo gos Vucicevicu gde su vase sluzbe obavestavanja zakazale unapred sve znate a ove Siptarske akcije vas zbunile zaboravljate da su oni pod americkom komandom i da rade sta pozele ovo je inat zbog interpola kazna a mi sto nemamo prijatelja mora da smo u misjoj rupi gde su Rusi da zaprete njihova vozila mogu da voze hranu sve imaju u bg kamione sta zelis i ko sme da ih zaustavi ali da cekamo sramota za ceo svet koliko nepravdi ima ubise Sadama Gadafija Nasera Arafata sve je to njihovo delo amera.

Kristina

pre 5 godina

Srbija je pobedila mnogo jace i snaznije koji suzeleli istu stvar , tako da dzabe trud kad se zna da sve ostaje nase a oni pognute glave svi ili za Ameriku ili iza resetaka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija