• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

23.11.2018

12:06

VUČIĆ POSLE SASTANKA S MANČANGOM: Kfor i NATO sve su znali, NAMERNO SU OBMANJIVALI JAVNOST!!

Politika

VUČIĆ POSLE SASTANKA S MANČANGOM: Kfor i NATO sve su znali, NAMERNO SU OBMANJIVALI JAVNOST!!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su snage Kfora, odnosno NATO, namerno obmanjivale sveukupnu javnost i ocenio da je danas svima jasno po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama su predstavnici NATO lagali.

U saopštenju kabineta predsednika Srbije posle sastanka sa ambasadorom Kine Li Mančangom navodi se da su ga Vučić i premijerka Ana Brnabić zamolili da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikada nije bila u težoj situaciji.

- Uprkos svojim stalnim pozivima na mir i stabilnost, uz ozbiljan i odgovoran pristup rešavanju svih problema - rekao je Vučić, a navodi se u saopštenju.

(UŽIVO) VUČIĆ SE SASTAO S AMBASADORIMA KINE I RUSIJE! Krizni štab KiM zakazao PROTESTE NA ČETIRI LOKACIJE!

Brnabić je rekla da uvođenje taksi od 100 odsto na srpsku robu jeste pitanje i za Ujedinjene nacije, jer je Unmik jedan od potpisnika, i da u tom smislu očekuje podršku Kine u najvažnijoj svetskoj organizaciji.

Ona je kazala i da očekuje reakciju Evropske unije, jer je reč o kršenju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao i CEFTA sporazuma.

Li je rekao da Kina odlično razume šta se dešava na Kosovu i Metohiji i da je to "već poznati scenario napada na integritet Srbije".

On je kazao i da će predsednik Kine Si Đinping biti o svemu obavešten u toku dana i da Srbija može da računa na podršku Kine.

EVO ODAKLE JE KOMANDA DOŠLA! Zagonetni sastanak Tačija i britanskog ambasadora uoči upada ROSU na sever KiM!

Specijalne jedinice ROSU su jutros oko 4 sata uhapsile četiri osobe, po nalogu suda koji vodi istragu za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Troje je uhapšeno zbog istrage ubistva, a jedna osoba zato što se suprotstavljala akciji hapšenja.

U nekoliko navrata u severnoj Kosovskoj Mitrovici čule su se sirene za uzbunu.

U Predsedništvu Srbije je jutros održan sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima vladine kancelarije za KiM, vojske, policije i bezbednosnih službi.

U 10 sati Vučić se sastao sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom, a u 11 sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 5 godina

Medjunarodna zajednica treba hitno da reaguje. Ovo sto Albanci rade predstavlja direktno krsenje ljudskih prava.

ogi

pre 5 godina

Zauvek bratska zemlja Kina koja nas nikada ne ostavlja na cedilu i tu je uvek kao pomoc i podrska.

Nikola

pre 5 godina

Srbija danas ima odgovorno i razumno rukovodstvo koje je spremno da na pravi nacin reaguje i zastiti srpski narod ma gde se on nalazio.

maria

pre 5 godina

Srbija danas ima odgovorno i razumno rukovodstvo

Procice

pre 5 godina

Priština krši sve moguće dogovore i pre svega,ljudska načela. Znamo ko stoji iza njih. Ali Srbija ima moćne saveznike,takodje.Jake sile,Kina i Rusija, su na strani Srbije tako da je pomoć u rešavanju novonastale situacije na KiM sigurna.

Sreten

pre 5 godina

Gadno su se Šiptari potresli od našeg mrsomuđenja.Baš gadno! Da prestanemo da kukamo i fa se ukljucimo u savez sa Rusima o zvanicno pa da se gledamo malo sa drugih pozicija!!!

Kristina

pre 5 godina

Da nije tako ne bi oni smeli ni da pomisle da urade ovako nesto , sve zajedno treba da ih je sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija