• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.11.2018

13:16

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRPSKA KRV NA ULICAMA SEVERNE MITROVICE! Pogledajte posledice NEVIĐENE BRUTALNOSTI specijalaca ROSU prilikom hapšenja Aleksandra Ćurčića!

Politika

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRPSKA KRV NA ULICAMA SEVERNE MITROVICE! Pogledajte posledice NEVIĐENE BRUTALNOSTI specijalaca ROSU prilikom hapšenja Aleksandra Ćurčića!

Podeli vest

O brutalnost kojom su jutros pripadnici ROSU u severnoj Mitrovici haspili Srbe najbolje govori ekskluzivni snimak do kojjeg smo došli i na kojem se vide sveži tragovi krve jednog o prebijenih ui uhapšenih Srba, Aleksandra Ćurčića

Kako saznajemo,nelegalna akcija ROSU počela je oko 4 sata ujutru, a glavna meta bio je potrepdsednik Srpske liste Milan Radoičić, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji pod kontrolom Amerikanaca i žute ološ-elite, bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela i navodne veze sa ubistvom Olivera Ivanovića.

(UŽIVO) TEROR NA KIM! Specijalni tužilac tzv. Kosova naložio da se UHAPŠENI SRBI SPROVEDU U PRIŠTINU!

Posle brutalnog maltretiranja njegove porodice, pošti ga nisu pronašli, pripadnici ROSU su uz neviđenu torturu, udarce kundacima i batinanje, privedeli Nedeljka Spasojevića, Dragišu Markovića, Marka Rošića i Aleksandra Ćurčića.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JEZIVO! ŠIPTARSKE HORDE ZLA napale Srbe kao nacisti u Kragujevcu 1941!

Koliko je njihova "akcija" bila brutalna najbolje govori snimak na kojem se vidi krv Aleksandra Ćurčića, koji je kriv samo zbog toga što im se verbalno zamerio dok su šenlučili ulicama Severne Mitrovice.

Pogledajte ovaj uznemirujući video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirjana

pre 5 godina

Verujem da ce srbe zadrzati nekoliko dana u pritvor dok im ne zacele vidljive rane od divljackog prebijanja i okarakterisace ih kao potencionalne ubice Olivera Ivanovica.

Katarina

pre 5 godina

Da li je moguće da ima budala kojima je malo rata na ovim prostorima.

ivicaDACIC

pre 5 godina

NEMA severne mitrovice.to je samo mitrovica e kosoves Sa 80 % albanaca skoro samo jedan Grad.

Anja

pre 5 godina

Kakvi specijalci, FIT i ROSU su Albanski placenici.

neo

pre 5 godina

Albanci su skinuli maske i pokazali nam šta misle i koja im je namera sa Srbima, a to nije ništa dobro.Moramo da zbijemo redove i odupremo se teroru!

Zoran timic

pre 5 godina

Svet mora da sankcionise ovu ludost! Ovo se ne sme tolerisati i proci nekaznjeno!

Smrad

pre 5 godina

Pa valjda u svojoj državi imaju pravo apsiti koga oni oće

TAKA88

pre 5 godina

Verujem da ce srbe zadrzati nekoliko dana u pritvor dok im ne zacele vidljive rane od divljackog prebijanja

Janko

pre 5 godina

Stvarno baš ti hvala EU i prijatelji iz Austrije

bubasvaba

pre 5 godina

Koja je ovo vojska ovo je obicna razularena banda sa oruzjem . Snimljeni u koje doba noci samo dve bonbe i nema ih vise i to vojska ?????? krecu se ko krdo krupne stoke kad je uznemireno .Koja je ovo formacija kud koji mili moji ko pijane dzukele teturajuci se posle kafane.

Sonja

pre 5 godina

Niko nije jaci od srpskog naroda! Izboricemo se i sa ovom bitkom!!!

minja03

pre 5 godina

Da li ove budale od Albanaca stvarno pored trgovinskog rata hoće još nasilja.

Tijana

pre 5 godina

Nelegalna akcija ROSU počela je oko 4 sata ujutru, a glavna meta bio je potrepdsednik Srpske liste Milan Radoičić, koga su albanski mediji bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela i navodne veze sa ubistvom Ivanovica, i sve sumnjamo da oni zale sto se sve to izdesavalo Oliveru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17