• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik.rs

23.11.2018

15:01

OGLASIO SE ADVOKAT PORODICE OLIVERA IVANOVIĆA! Ovo je njegova reakcija na akciju Rosu!

Politika

OGLASIO SE ADVOKAT PORODICE OLIVERA IVANOVIĆA! Ovo je njegova reakcija na akciju Rosu!

Podeli vest

Advokat porodice Olivera Ivanovića za Sputnjik kaže da je skeptičan prema informacijama koje se plasiraju u kosovskoj štampi, a tiču se hapšenja četiri Srbina koja se sumnjiče za Ivanovićevo ubistvo

Pripadnici Rosu upali su rano jutros u severni deo Кosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe srpske nacionalnosti, od čega troje pod sumnjom da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića.

Za petom osobom osumnjičenom da je ometala pripadnike policije u obavljanju dužnosti još se traga. Кancelarija tužilaštva saopštila je da je hapšenju prethodio nalog specijalnog tužilaštva, odnosno direkcije za istraživanje zločina.

Da li je ovde zaista reč o potencijalnim krivcima za ubistvo Olivera Ivanovića ili o nečemu drugom?

Advokat Nebojša Vlajić, pravni zastupnik porodice Ivanović, kaže da je o svemu obavešten iz medija.

- Jedina informacija o ovome potiče iz albanske štampe, tako da nisam ni siguran koliko je sve to verodostojno i da li je istinito - kaže Vlajić.

On napominje da je uveren da ne postoji čovek u Srbiji koji ne želi napredak u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića i da se ubica otkrije.

- Međutim, da li je ovo put ka tome i da li je ovo to, u to nisam siguran. Nemam još nikakvih zvaničnih informacija - dodaje on. 

Кosovske specijalne snage uhapsili su Dragišu Markovića, Sašu Ćuričića, Marka Rošića i Nedeljka Spasojevića. Traga se za Milanom Radojčićem, zamenikom kosovske policije.

Pripadnici Rosu upali su u njihove stanove, brutalno ih tukli puškama i nogama, a potom su ih odveli u nepoznatom pravcu.

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ OTKRIO POZADINU UPADA ROSU NA SEVER KiM: Ovo je pokušaj ETNIČKOG ČIŠĆENJA, da Amerikanci hoće da nađu prave ubice Ivanovića, ODAVNO BI IH NAŠLI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Šiptarska drzava, takozvano Kosovo, jeste terorističko-mafijaška država i samo njeno postojanje je neopisiva sramota za svekoliki civilizovani svet i Evropu 21. veka. Tog istog Olivera Ivanovica su bez konkretnih osnova i dokaza godinama vukli po sudovima i zatvorima, da bi sada hapsili njegove navodne ubice na isti način. I onda se čude što nema vizne liberalizacije, što nisu primljeni u Intepol, UNESKO ili, ne daj bože, UN i još su im krivi Srbi. A zapravo su krivi amerikanci i Velika Britanija jer su im obećali nemoguće zarad svojih ciljeva i zbog tih istih prljavih ciljeva ih i dalje huškaju na još veće zlo.

Captainsrki

pre 5 godina

Srbija hoce da se otkriju ubice Ivanovica!

Marija

pre 5 godina

Ovo je obicna provokacija Albanaca koji ovim zele da dokazu da su oni glavni na Kosovu i ako su ratni zlocinci i nad njima je raspisana Interpolova poternica.

Sune

pre 5 godina

Nista nije cudo da je umesan u Ivanovicevo ubistvo i Kosovski premijer ili Veselji ili Taci.

Miki

pre 5 godina

Ovo je opet pokušaj zastrašivanja srpskog naroda!

Miljana

pre 5 godina

Konacno smo saznali ko je osumnjicen.I to je za pocetak dovoljno.Nadam se da ce klupko krenuti da se odmotava!!Moze li neko da objasni narodu da je ovo hapsenje u cilju otkrivanja istine.Zasto izlaze na ulice,cemu vode protesti??

didi

pre 5 godina

da si malo bolje razmislila ne bi postavila ovakav komentar već bi se zapitala da nisu oni što hapse krivi za ubistvo Olivera

Vuk

pre 5 godina

Advokati i ostali normalni razmišljaju i delaju po zakonu,a vlasti Prištine sve po onoj drugoj strani.

Tijana

pre 5 godina

Skeptični smo prema informacijama koje se plasiraju u kosovskoj štampi, a tiču se hapšenja četiri Srbina koja se sumnjiče za Ivanovićevo ubistvo i verujemo da je to laz kao i mnoge do sada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija