• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2018

16:03

GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE U JAGODINI OSUDIO POTEZE VLASTI U PRIŠTINI: PUNA PODRŠKA POLITICI PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA!

Politika

GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE U JAGODINI OSUDIO POTEZE VLASTI U PRIŠTINI: PUNA PODRŠKA POLITICI PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i rukovodstvu zemlje u naporima koje čine za mirno prevazilaženja veoma teške situacije na severu Kosova i Metohije, a koja preti da eskalira

Nerazumno je i podlo da posle neuspeha na Generalnoj skupštini Interpola i velike pobede Srbije, rukovodstvo takozvane države Kosovo ,na ovaj način, sprovodiće-ekonomski, pravni i policijski teror i zastrašivanje golorukog srpskog naroda, želi da dođe do svojih ciljeva.

Prištinske vlasti Srbima i drugom nealbanskom življu uskraćuju osnovna ljudska prava  i nastoje da sruše ionako slabo poverenje između dva naroda, a sve kako bi nametnuli jednostrano rešenje za takozvano Kosovo i ucenama dobili priznanja nezavisnosti.

To se nikada neće desiti dok je na čelu Srbije predsednik Aleksandar Vučić. Gradski odbor Srpske napredne stranke istovremeno pruža i punu podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, da izdrže na miran i dostojanstven način i ovaj nasrtaj,jer su pravda i istina na našoj strani.

Istovremeno GO SNS Jagodina najoštrije osuđuje uvođenje carinskih taksi na robu iz centralne Srbije i  i brutalno hapšenje Srba u Kosovskoj Mitrovici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija