• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.11.2018

17:09

KANCELAR AUSTRIJE O ŠIPTARSKOJ SAMOVOLJI: Kurc žali zbog zbog odluke Prištine o povećanju poreza

Politika

KANCELAR AUSTRIJE O ŠIPTARSKOJ SAMOVOLJI: Kurc žali zbog zbog odluke Prištine o povećanju poreza

Podeli vest

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc izrazio je žaljenje zbog odluke vlade tzv.Kosova da poveća porez za 100 posto na robu iz Srbije i BiH i poručio da barijere treba rušiti, a ne da se stvaraju nove

Kurc je na Tviteru napisao da regionalna saradnja na Zapadnom Balkanu i sporazum CEFTA koriste čitavom regionu.

- Moramo da rušimo barijere a ne da pronalazimo nove - napisao je austrijski kancelar.

 

 

AMBASADOR RUSIJE U SRBIJI PORUČIO PRIŠTINI! Čepurin: Ne treba precenjivati svoje snage

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Kancelar Kurc treba da zna razliku između Srbije i tzv. Kosova. Postoji u glavi i svesti Albanaca i prištinskih vlasti neka barijera. Srbija koja je pretrpela mnogo toga u prošlosti zbog tog naroda, uz sve greške koje su počinjene na obema stranama, Kosovo i sve ljude tamo i celu teriotoriju doživljava kao deo sebe. Ni bombe nisu uspele da izgrade barijeru. To nije neki hegemonistički stav, jer smo svi suviše mali i nejaki, to je suština doživljaja. Naravno, teško je u okolnostima kada jedan narod neguje generacijski nerazumevanje i mržnju prema Srbima i Srbiji uskladiti te odnose. Ali činiti ih težim u svakodnevnom funkcionisanju je još gora opcija. Dolazi Nova Godina, Božić, praznici. Čemu da se raduju i čime da se bave ljudi na KiM, naročito na severu i u enklavama?

Deda Nole

pre 5 godina

Kancelar Sebastijan zali sto to je licemerno posle podrske siptarima na sastanku koji je doticni priredio i dao podrsku Haradinaju,jadno zar ne.

miroljub

pre 5 godina

nakon podrške Kurz se našao u nebranom grožđu jer nije znao s kim ima posla. Ako ne izvuče nauk neće kao političar stiči daleko.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija