• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

23.11.2018

18:11 >> 18:16

(FOTO) ŠAMARČINA ŠIPTARIMA IZ MOSKVE! ČEPURIN NA ĆIRILICI Haradinaju, Tačiju poručio da se NE IGRAJU SA SRBIJOM!

Politika

(FOTO) ŠAMARČINA ŠIPTARIMA IZ MOSKVE! ČEPURIN NA ĆIRILICI Haradinaju, Tačiju poručio da se NE IGRAJU SA SRBIJOM!

Podeli vest

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin poručio je vlastima u Prištini da ne treba da precenjuju svoje snage

Komentarišući na Tviteru odluku Prištine o povećanju poreza na robu iz Srbije i BiH, Čepurin je napisao:

- Priča o uvođenju 'poreza-sankcija' Prištine potvrduje reči Napoleona koje je on ponavljao tokom povlačenja iz Rusije 1812. godine: 'Od velikog do smešnog samo je jedan korak.' Smisao ove izreke je: "Ne treba precenjivati svoje snage" i istakao je Čepurin.

 

VUČIĆ SA ČEPURINOM: Rusija razume šta se tačno dešava na KiM i koliko su ugroženi mir i stabilnost u celom regionu!

POPOVIĆ NA HITNOM SASTANКU U RUSКOM MINISTARSTVU SPOLJNIH POSLOVA: RUSIJA JE UZ SRBE NA КOSOVU!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

U Prištini ove reči Aleksandra Čepurina ne razumeju. Okupirana zona, teritorija koja zarad tuđih interesa i uz pomoć marketinga i novca glumi državu i silu, donoseći nepromišljene odluke i podižući barijere ka centralnoj Srbiji, jednostavno nije dorasla za nešto drugo osim za korake kakvi su ovi nepojmljivi izvedeni u proteklom periodu i prethodnih dana. Takse, barijere. Sve te odluke su produkt suštinskog nedostatka državnosti.

Jana

pre 5 godina

Oni samo misle da su najmocniji,mozda su samo igracke u necijim rukama.

roby

pre 5 godina

Nazalost,siptari razumeju samo engleski jezik i to americki sleng.Samo Trampa slusaju!!

Marija

pre 5 godina

Kosovski Albanci misle da mogu da rade sta hoce protiv Srbije i Srpskog naroda ali sve ce im se to odbiti o glavi.

Nina

pre 5 godina

To su pravi prijatelji, Rusi su uvek bili i bice uz nas!

Boško J

pre 5 godina

Dobro im je rekao ambasador Rusije u Srbiji, ne igrajte se sa vatrom.

Nk

pre 5 godina

Tako je. SRBIJA ima ogromnu podrsku od strane Rusije. SIPTARI ce puci od muke

Dragojlo

pre 5 godina

Rusija je zemlja koja razume Srpski narod koji je nemoćan na Kosovu jer Albanski teroristi ne popuštaju u celoj situaciji.Nadamo se da će Rusija pomoći predsedniku Srbije da nadje pravo rešenje .

miha bukovac

pre 5 godina

Pravo rešenje je samo - šiptare preseliti u Albaniju!

stanivukovic radomir

pre 5 godina

Ma kakvi Siptari ! Njih ne treba ni primecivati ! A ovo sto mi sada pobedjujemo nema veze sa Siptarijom ! Mi ustvari uz pomoc postenog dela sveta pobedjujemo nabedjene "lidere" Amere i Britance ! Prvo ove druge za pocetak pa zatim i one druge proterati iz Srbije sve do otpravnika poslova ! Jer i bog je Srbin bio kad je stvar'o svet !

giša

pre 5 godina

Pucanj u prazno.Nemojte se igrati sa Srbijom čuj bogati a oni nas driblaju taj vakat i niko ništa.Obzirom da Rusija nema uticaja nikakvog na SAD i V.Britaniju onda i razumijem da nemogu da nam pomognu i stim u vezi nebi trebali da nam daju lažnu nadu.Opet se vraćam na staro bili su na Kosovu i zašto su sec povukli???????

Svetlana

pre 5 godina

Šta će zemlje EU da preduzmu, videćemo, ako iza svega stoje Amerika i Engleska. Jedino Rusija može da doprinese balansu snaga u ovoj kriznoj situaciji na Kosovu, po Srbiju. Setimo se Sirije i Asada, ko ih je sačuvao i spasio, Rusija i Putin.

milab

pre 5 godina

Hvala braci Rusima na podrsci, znaci nam mnogo.

Profet

pre 5 godina

Nekakva drzava Kosovo postoji samo zato sto je potrebna SAD-u. Nadam se da su Ameri i Donald Tramp razumeli kome je stvarno upucena poruka o Napoleonu, jer Taci i njegova drzava Kosovo nisu dovoljno vredni da bi psluzili niti kao toalet papir Napoleonovoj imperiji.

Gavrilo Princip I

pre 5 godina

Tači je izgleda zaboravio šta mu je Putin rekao pri susretu u Moskvi,kada je tražio podrđku Rusije da ne bude hapšen od specijalnog suda za zločine na Kosovu i Metohiji,a rekao mu je ukoliko krenu na sever KiM da će se suočiti da im se na glavu sruče Ruski i Srpski padobranci.

Jovana

pre 5 godina

Poruka Rusije vlastima u Prištini da ne treba da precenjuju svoje snage je dovoljni jaka i ko razume shvatice da nije vreme za nastavak igre.

Bak

pre 5 godina

Treba nam veeeliki događaj veliko sranje negde da se ameri usresrede u tom pravcu i da ih deset dana ne zanima Srbija.A mi za deset dana da sredimo korov u svom dvorištu a bogami malo da pređemo i u komšijsko da sasečemo u korenu Tako cemo biti mirni jedno 50 godina Ovako nemoze da se resi problem Drzava se pravi ratom a ne cvećem i prdenjem kojekakvih intelektualaca kojima curi vazelin iz dupeta

Xxx

pre 5 godina

Mogao bi balavi tači,da mi utovari ugalj u podrum ... hahahahhahaaaa!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija