• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2018

10:16

VULIN: Jedini način da Srbija prizna Kosovo jeste da Vučić bude srušen i zamenjen nekim poslušnim i slabim!

Politika

VULIN: Jedini način da Srbija prizna Kosovo jeste da Vučić bude srušen i zamenjen nekim poslušnim i slabim!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da "jedini način da Srbija prizna Kosovo jeste da (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić bude srušen i zamenjen nekim poslušnim i slabim"

Kosovski premijer Ramuš "Haradinaj i oni iz međunarodne zajednice koji mu dopuštaju da uvodi takse i krši S SP i CEFTA sporazum to znaju. Zato je uvođenje taksi i pokazivanje sile prema Srbima u Kosovskoj Mitrovici deo jedne iste akcija koja za svoj cilj ima na prvom mestu rušenje Vučića kao nužni preduslov za priznanje celovitog i jedinstvenog Kosova", naveo je u saopštenju za javnost ministar Vulin.

On je istakao da, međutim, "dok Vučić vodi Srbiju ideja nezavisnog Kosova će trpeti poraze, a to mu velike sile neće oprostiti". 

Haradinaj je ranije izjavio da carine od 100 odsto na robu iz Srbije neće biti ukinute dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marks

pre 5 godina

Srbi nece priznati nezavisnost. Nije Vucic Srbija. Inace, puna podrska za AV

Nikola

pre 5 godina

Srbiji je potreban Vučić da je vodi i da brine o svim građanima, i Kosovo ne treba priznati i znamo da to ova vlast na čelu sa Vučićem nikada neće uraditi. Drgui bi izdali Srbiju i Srbe vrlo lako, dok se Vučić svim silama bori da zadrži Kosovo i omogući bolji život svome narodu.

roby

pre 5 godina

Predsednika Vucica je birao narod i samo ga narod moze smeniti.A podrska predsedniku od 55% sve govori.

koja

pre 5 godina

Očigledno da im je predsednik Vučić trn u oku, ipak dugo će prištinskim vlastima taj trn bosti oko

stefa

pre 5 godina

Nece niko nikoga da rusi i onaj ko bi doso ne bi dao Kosovo nikome ,mi smo jaka i ozbiljna i stabilna zemlja a oni nek probaju da nas ruse

deda Raša

pre 5 godina

E bas ga pretera, pa narod se pita i za jedno i drugo. Vucica ne da, a Kosovo nikada nece biti priznato. Neka se nadje taj poslusni brankovic da izvrsi samoubistvo.

Nk

pre 5 godina

Kosovo nikada nece priznati nezavisnost. Jedino ako sruse Vucica sa vlasti. A do toga sigurno nece doci

Toma

pre 5 godina

Zato su se neke strane sile toliko i angažovale da se Srbija destabilizuje i da se dovede marionetski režim koji će izvršavati sva njihova naređenja.

Mima

pre 5 godina

Kosovo se nikada nece priznati kao nezavisna drzava.

Marko

pre 5 godina

Ovo se nikad nece desiti. Srbima i Srbiji ne treba neki slabic koji ce ih odmah prodati vec predsednik kao sto je Vucic, koji se istinski bori i zalaze za svoj narod.

007

pre 5 godina

Ovaj minister treba da bude sa generalshtab i da razmotra situaciju i priprema strategiju {ako zna}.

Lili

pre 5 godina

Ne smemo da reagujemo na provokacije Tacijevih terorista.Nas predsednik se bori da sacuva mir i stabilnost.Treba ga podrzati u svemu.

Marko

pre 5 godina

Niko nije hteo da prizna Kosovo ni pre Vučićeve vlade.Toma i Dačić su podigli pregovore na predsednički nivo što znači da su priznali da je Kosovo država i da ima predsednika i vladu. Tadića je Merkelova pustila niz vodu jer nije hteo da sluša njene predloge o stolici za Kosovo u UN i hteo je autonomiju za Sever. Vučić se možda bori za kosovo ali nisam siguran da su mu metodi dobri.

DEJAN

pre 5 godina

Srbija po prvi put ima predsednika koji je izuzetno jaka i snazna licnost ,koga svi priznaju,postuju i cene.

Kosta

pre 5 godina

A to će se desiti nikad da Vučić prizna Kosovo a pogotovo da dozvoli da na vlast dođe izdajnik

dragan

pre 5 godina

Cilj kako Prištine tako i Zapada je jasan. Veliki i neizdrziv pritisak na Srbiju, da se Kosovo prizna a i da se Vučića rese. Mere ,nacin i put kojim su to krenuli da ostvaruju nece ici pravcem kako su planirali.Debakl svih tih je vec dobio sliku.. gube koncept- Interpol dokaz

Tucko

pre 5 godina

Pa vi bre da imate m..a vi bi sad uveli na primer hrvatima takse iste!!Pa kad pacovi iz EU pocnu da se tresu onda im kazete lepo,,Kad arnauti skinu nama takse mi cemo croatima!!Kako je moguce da za siptare ne vazi zakon i ne snose sankcije a da za nas vaze?!

Mira

pre 5 godina

Znaju oni to, zato u dogovoru sa srpskom opozicijom intenzivno rade na tome.

Dusica

pre 5 godina

Sadasnja vlada nikada nece priznati nezavisnost, borice se svim silama za svoj narod na KiM.

Marko

pre 5 godina

Jasno je da Vučić nikada neće odustati od borbe za KiM.

Dane

pre 5 godina

Svi znamo da je to nemoguće i da se neće desiti.

Jovan

pre 5 godina

Vučić neće nikada biti srušen a ni kosovo priznato ako nas pošteninih građa na ima i da volimo našu otadžbinu Srbiju i predsednika Vučića !!!

vera

pre 5 godina

To i nije neki nacin,o priznanju ne odlucuje on sam,vec kompletno Srpsko rukovdstvo...tako da je to slozenije mnogo nego sto se misli.

maja

pre 5 godina

Vucic i Srbija pokazuju jasan stav koga se drze i ne treba pokleknuti.

Kraj

pre 5 godina

Е, тада би нам био крај за сва времена.

RINGISPIL

pre 5 godina

Ovoj metod borbe za Kosovo je nenormalno skup daje nikakve rezultate i sve skupa koljemo vola za kilo mesa. Posto siftari, amerikanci i njihovi satrapi ne priznaju medjunarodno pravo humanitarno pravo, sta ceka ova vlada. PROGLASITI kOOVO OKUPIRANOM teritorijom i da znamo ko je sa kime. SAVET BEZBEDNOSTI UPOZORITI na ugrozavanje svetskog mira od strane NATO a jer podrzava terorizam. TACKA. Sva vrata su tada otvorena. NEMA NIGDE U SVETU DA KRIMINALCI maltretiraju legalne drzavne organe. SA NAZOVI MEDJUNARODNOM ZAJEDNICOM PREKINUTI SVE KONTAKTE ako podrzavaju teroriste. AKO evropa zeli ISIL na svojoj teritoriji treba im to omoguciti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17