• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

24.11.2018

18:34

SUD U PRIŠTINI ODLUČIO! Određen pritvor četvorici uhapšenih Srba u Kosovskoj Mitrovici! PREBAČENI U ZATVOR VISOKE BEZBEDNOSTI!

Politika

SUD U PRIŠTINI ODLUČIO! Određen pritvor četvorici uhapšenih Srba u Kosovskoj Mitrovici! PREBAČENI U ZATVOR VISOKE BEZBEDNOSTI!

Podeli vest

Sud u Prištini odredio je pritvor od 30 dana četvorici uhapšenih u akciji koju su juče ujutro u Kosovskoj Mitrovici sproveli pripadnici ROSU

Pritvor je na zahtev specijalnog kosovskog tužilaštva određen za Marka Rošića, Nedeljka Spasojevića i Dragišu Markovića, koji se sumnjiče da imaju veze sa ubistvom Ivanovića.

Danas su pred sudijom saslušani samo na okolnosti određivanja pritvora, a svoju odbranu povodom krivičnog dela za koje se terete iznosiće pred tužiocem nakandano.

Uhapšeni kojima je određen pritvor prebačenoi su u zatvor visoke bezbednosti u Podujevu!

Četvrti Srbin, koji je juče takođe uhapšen, Saša Ćurčić, takođe je pritvoren i prebačen u Podujevo.

Uhapšeni su juče saslušani pred inspektorima kosovske policije.

Ivanović je ubijen 15. januara oko 9.00 ispred sedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.

SUD U PRIŠTINI ODLUČUJE O SUDBINI UHAPŠENIH SRBA! Sednica u toku, svi Srbi imaju angažovane advokate!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Đoka

pre 5 godina

I sada ispade da su ga srbi ubili. Nijedan šiptaar nije ni osumnjičen, ni uhapšen. Pa ovo je stvarno van pameti. Treba blokirati sve administrativne prelaze.

Vlah alija

pre 5 godina

Pa naravno da su ga srbi ubili nisi valjda toliko naivan da misliš da stoje strane sile i takozvani vanjski faktori bre ti koda ne živiš u srbiji već u diznilendu

Mirijana

pre 5 godina

To se moglo i ocekivati. Svi mi znamo da su uhapseni nevini i da nemaju nikakve veze sa ubistvom Ivanovica. Zastrasivanjem i politickim igrama nastoje da sakriju pravu istinu o ubistvu.

Simon

pre 5 godina

Ovo je veoma smisljeno od strane albanaca samo da okrivili Srbe za nesto sto su oni pocinili.

Dejana

pre 5 godina

Priština vodi totalitarnu i nacističku politiku.

Bojana

pre 5 godina

Ovom fasizmu mora doci kraj. Teror nad Srbima treba da se zaustavi sto pre. Ako neko treba da bude hapsen to su Haradinaj, njegov brat i njima slicni jer su to pravi kriminalci.

Milica

pre 5 godina

Ovom fasizmu i ovom teroru mora doci kraj sto pre. Ako neko treba da bude hapsen to su Haradinaj, njegov brat jer su to pravi kriminalci.

Tanik

pre 5 godina

Kosovska policija hapsi redom niko im ne staje na put,nema pravila.Zapad im dozvoljava.

Filip

pre 5 godina

Albancima je cilj da Srbe plaše i ucenjuju, rasvetljavanje ubistva Ivanovića je samo izgovor.

mita

pre 5 godina

Šiptari hapse redom ko im se nađe na put!Ovo je za svaku osudu!

Ivana

pre 5 godina

Kako to da se u celoj druzini nasli samo Srbi? Ispade da su ga Srbi mrzeli a Albanci ga zale i azurirju se da pronadju njegove ubice.

Herc

pre 5 godina

Ovom ludilu Albanaca se mora spreciti-bolje odmah da posle ne bude kasno-Srbija mora ustati !! A EU-n i s t a, kao i do sada...

Mila

pre 5 godina

Siptari pokusavaju zastrasivanjem i ucenom da izdejstvuju da Srbija prizna njihovu nezavisnost .

Mijat

pre 5 godina

Svaki vid nasilja je za svaku osudu bez obzira ko kojoj stranci pripada .Treba ovo strogo kazniti.

Kristina

pre 5 godina

Krivi ili ne jadni bice osudjeni na pravdi boga.

Dubravka

pre 5 godina

To su Vucicevi kriminalci koji rade sa siptarskim.narko kartelima.... odmah je piskupela droga na ulicama beograda cim su ih uhapsili... Ubice Olivera Ivanovica i treba hapsiti

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija