• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

24.11.2018

19:06

OGLASILI SE ADVOKATI UHAPŠENIH SRBA SA KIM: Nisu osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića!

Politika

OGLASILI SE ADVOKATI UHAPŠENIH SRBA SA KIM: Nisu osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića!

Podeli vest

Advokat Dejan Vasić, koji zastupa Dragišu Markovića, kazao je za Informer da njegov branjenik nije optužen za ubistvo Olivera Ivanovića već za odavanje službene tajne

- Mom branjeniku se na teret stavlja da je odao službenu tajnu jer je viđen da navodno telefonira na mestu ubistva. Tužilaštvo nije navelo sa kim je on navedno razgovarao i koju je tajnu odao - rekao je Vasić.

On je dodao da su uhapšeni prebačeni u Podujevo.

- To je zatvor za teža krivična dela - kazao je Vasić koji je potvrdio da je četvrti uhapšeni Aleksandar Marković pretučen i da ima teške povrede.

- Koliko znam, i njemu je određen pritvor do 30 dana - rekao je on.

Vasić je kazao da se preostala trojica uhapšenih nisu žalili na postupanje policije. 

- Nije mi jasno zašto je predmet prosleđen sudu u Prištini - rekao je on i dodao da će to pokušati da ospori u žalbenom postupku.

SUD U PRIŠTINI ODLUČIO! Određen pritvor četvorici uhapšenih Srba u Kosovskoj Mitrovici! PREBAČENI U ZATVOR VISOKE BEZBEDNOSTI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olaf

pre 5 godina

Kojom ce izmisljotinama da se bave vise da bi naudili nasim ljudima na KiM

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija