• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

25.11.2018

09:03

HARADINAJ otkrio pravi cilj terora nad Srbima na KiM: OD JANUARA UKIDAMO GRANICU SA ALBANIJOM!

Politika

HARADINAJ otkrio pravi cilj terora nad Srbima na KiM: OD JANUARA UKIDAMO GRANICU SA ALBANIJOM!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj rekao je da će početkom godine biti ukinute granice sa Albanijom


- Uklonićemo granice sa Albanijom. Sklonićemo čak i one male kućice, sve ćemo ukloniti. Granice su nepotrebne - rekao je Haradinaj.

ŠIPTARI NISU NORMALNI! Hoće da hapse Brnabićku, Dačića, Stefanovića, Ljajića, Vulina i sve srpske ministre!

On je ponovio da će granica između Kosova i Albanije biti uklonjena početkom januara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dilan

pre 5 godina

Sasvim je jasno da je cilj vlasti u Pristini stvaranje Velike Albanije.

Boki

pre 5 godina

Očigledno nisu sposobni da budu samostalna država.

manda

pre 5 godina

Svakako je i sada prohodna tj busna kao svajcarski sir.Pitanje je da li Albaniji kao kandidatu za clanstvo u Eu treba taj scenario.

Ilija

pre 5 godina

Mora se stati na put Siptarskom teroru jer ovo prevazilazi sve bahatosti i nadam se da ce neko da reaguje iz UN ili EU.

Nevenka

pre 5 godina

Albanci prave veoma opasan projekat Velike Albanije koji nikome neće doneti dobro.

Oki

pre 5 godina

Da li ovog coveka Zapad toliko ne moze da savlada? ...

Ivana

pre 5 godina

Nisu ni Albanci glupi pa da se sjedine sa njima i navuku sebi probleme za vrat.

Mima

pre 5 godina

Sramota, kada ce vec jednom ovom coveku EU stati na put.

Marijana

pre 5 godina

Velika Albanija je njima plan od samog početka!

nevena

pre 5 godina

Velika Albanija nastaje polako a Evropa ćuti

RINGISPIL

pre 5 godina

NASTAJE islamska drzava KALIFAT u sred starog kontinenta a evropa cuti.

milan lala

pre 5 godina

Ako nebude momentalne reakcije siptarski mentora na ovakvo bahato ponasanje , Srbija odmah neka srusi administrativne prelaze i dozvoli gradjanima slobodan ulazak na KiM bez ikavih oranicenja . Narod na severu KiM organizovati i neuvazavati nikakve odluke OVK terorista iz Pristine , ako pokusaju silom odmah intevenisati vojskom . Siptarima koji putuju sa KiM zabraniti prolazak kroz Srbiju a onima koji rade na zapadu i krenu ka KiM zabraniti prolaz pojedinacno ili kolektivno. Istovremeno zabraniti svaki tranzit preko Srbije ka KiM. NATO savezu oduzeti privilegije u Srbiji , dati odmah Srpsko Ruskom Humanitarnom centru diplomatski status i preispitati politiku prikljucenja Srbije EU umesto tog razmotriti prijem u EEU ( Evroazisku Ekonomsku Uniju i ODKB . Ima Srbija sa cim da odgovori na provokacije . Nemozemo mirno zbog ekonomije i obecanja o tobiz clanstav u EU koje se nece nikada desiti dozvoliti nasilje nad nasim gradjanima ni otimanje nase teritorije za koju su miloni Srba dali svoje zivote . Dosta je bilo pozivanja na razum bandita terorista iz OVK

Peca

pre 5 godina

Znaci kad krenemo na Siptare mi necemo znati dokle je Sabija sve dok ne stignem do Dacaa I Jadrana . Bas dobro , a kad smo vec tamo steta da se vracamo.

Slavka

pre 5 godina

JADAN JE OVAJ HARADINAJ TACI I SVI OSTALI ZLOCINCI!NA RUKAMA SU IM KRV SRBA I ALBANACA!ZLOCINAC SE PRESVUKAO!A MENTORI SU ISTI KAO I ONI!BOMARDOVALI NAS NA PRAVDI BOGA!

Iva

pre 5 godina

Uz puno napora, neće ostvariti svoje ciljeve, jer Srbija ne posustaje, nikada.

Kica

pre 5 godina

Ovo sto on planira nece se tako lako ostvariti....

Godza

pre 5 godina

Kameno doba u kom se još nalaze i neće nikad ni izaći iz njega je krivo za to. Evolucija je tu zatajila i sve je ostalo na istom. Nisu oni krivi. Priroda je kriva. Kremenko i kamenko vode politiku sa buzdovanima u rukama i samo mlate gluposti jer mozak je još ne razvijen u neolitu a neće se nikad ni razviti. Samo me čudi otkud izađoše iz pećine.....?...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija