• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

25.11.2018

16:17

ŽELELI SU DA ME UBIJU, A NE DA ME UHAPSE! Oglasio se Milan Radojičić, evo šta kaže za akciju ROSU!

Politika

ŽELELI SU DA ME UBIJU, A NE DA ME UHAPSE! Oglasio se Milan Radojičić, evo šta kaže za akciju ROSU!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste Milan Radojičić, kojeg su pripadnici ROSU pokušali da uhapse, oglasio se saopšenjem za javnost u kojem je naveo da je pokušaj njegovog hapšenja bio pokazna vežba i pretnja svakom Srbinu koji reši da brani svoje dostojanstvo i pravo na život

- Došli su kod mene u stan, gde živim sa ženom i malom decom, sa armijom do zuba naoružanih ljudi, sa samo jednim ciljem-da me ubiju! I za to sam dobio jasne dokaze - navodi Radojičić.

On kaže da se neće predati Prištini jer, kako je rekao, ne želi da bude iskorišćen kao preparirana lutka za pokazivanje onima koji vode specijalni rat protiv Srbije i srpskog naroda.

- Ili da poslužim kao instrument nečijeg gnusnog i zločinačkog napada na jednog od srpskim političkih lidera Olivera Ivanovića, posebno zato jer oni nisu došli da me odvsdu živog - napisao je Radojičić.

On u pisanoj izjavi dalje navodi da nije bio najbliži prijatelj sa Oliverom Ivanovićem ali da nije ubica i da nema nikakve veze sa njegovim ubistvom.

- Priština želi da me ukloni zato što znaju da sam zajedno sa mojim prijateljima i braćom jedan od retkih koji je spreman da im se suprotstavi u njihovoj nameri da zgate i osvoje sever KIM i pokore srpski narod. Smeta im otpor koji pružamo na severu KIM, ali neće me naterati da napustim pokrajinu. A na ppziv svoje drzave Srbije da dam bilo kakav iskaz sam uvek spreman da se odazovem, kao što sam spreman da se za nju borim - naveo je Milan Radojičić.

- Za svoj narod, svoju porodicu i svoju zemlju sam spreman sve da podnesem, ali nisam i neću da prihvatim da me blate i optužuju oni koje su za to platili Amerikanci i Britanci. Divljačka demonstracija sile, koja uzgred rečeno, nije bila nimalo impresivna, bila je poslednji čin u pokušaju kriminalizovanja čitavog srpskog naroda na KIM i pokušaj da se svaki otpor Srba anticivilizacijskom delovanju Prištine otupi i diskredituje, piše Radojičić.

On kaže da je njegova sudbina kao oklevetanog čoveka ustvari sudbina svakog Srbina na KIM, jer, kako navodi, svi zajedno se u ovim teškim trenucima borimo za kolektivni opstanak srpskog naroda na prostorima na kojima mnogi žele da nas ne bude.

- Ovim saopštenjem obraćam se pre svega svojim sugrađanima i sunarodnicima na KIM. Nisam uplašen, kao što ni moji sugrađani ne treba da budu uplašeni jer Srbija je ozbiljna država i preduzeće najmudrije, najodlučnije i najodgovornije poteze kako bi sačuvala svoj narod na KIM, piše Radojičić.

On kaže da ako se Srbi na KIM pitaju gde se nalazi, reći će im da je blizu i da čeka i posmatra.

- Blizu sam, posmatram i čekam jer nilom od nas nema uzmicanja a pobeda će na kraju, bez ikakve sumnje, biti naša, napisao je Radojičić koni je pismo završo rečenico "jer odavde, sa KIM, nema nazad."
 

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Ovako je ROSU pokušala da uhapsi Milana Radojičića - BILI SU SPREMNI DA GA UBIJU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

"Srpska lista" da očuva jedinstvo. I u jače proteste. Baš zbog slučaja Milana Radojičića. Srbija prati situaciju i neće se zaustaviti pred varvarskim ponašanjem prištinskih vlasti i terorističkih jedinica koje glume zakon u kvazi državi. Niko u svetu i u Evropi više ne može da izbegne istinu o tačnoj situaciji i humanitarnoj katasrofi u kojoj se nalaze Srbi. Iskaz povodom ubistva Olivera Ivanovića, Milan Radojičić može dati kada se za to steknu uslovi. Za sada je najvažnija bezbednost njegova i njegove porodice.

Ivan

pre 5 godina

Koga briga za istinu, haradinaj je ozbiljan lik svidelo se to nekom ili ne

Una

pre 5 godina

Za svaku osudu je ovakvo nasilnicko i teroristicko ponasanje

Loko

pre 5 godina

Znaci samo botovi mogu objaviti komentar.???????

Shirkan

pre 5 godina

Jel to onaj sto ga Vuic nije sreo nikad, a ? ???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija