• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.11.2018

09:44

ĐURĐEV NA PINKU: Upad ROSU pokazuje kako bi se Albanci ponašali da je tzv. Kosovo postalo članica Interpola

Politika

ĐURĐEV NA PINKU: Upad ROSU pokazuje kako bi se Albanci ponašali da je tzv. Kosovo postalo članica Interpola

Podeli vest

Gost emisije "Pravac" na TV Pink Aleksandar Đurđev, kaže da je Kosovo lažna država i teroristička tvorevina čiji predstavnici svoje nezadovoljstvo iskazuju nasiljem, agresijom i terorom. Kaže i da njihovo današnje divljanje pokazuje kako bi se ponašali da su postali član međunarodne organizacije kao što je Interpol

 

Svaki čovek na pitanje "da li smo vredan narod" treba da pokuša da odgovor da sam sebi, kaže autor knjige "Srpska radna etika" Aleksandar Đurđev.

Kaže da je najpogubnije na radnu etiku u našem društvu uticao titoističko-marksistički sistem i utopija samoupravnog socijalizma koja je propovedala da se bogatstvo deli, ne po zaslugama, već po potrebama.

- Ovo je iznedrilo nekoliko ogromnih problema, sa kojima danas ne možemo da izađemo na kraj, pogotovo nakon 2000. godine i ubrzanog prelaska sa socijalističkog sistema. Do pre nekoliko godina bio je problem pronaći posao, a danas je poslodavcima teško da pronađu radnika koji će da radi i za prilično ozbiljne dnevnice - kaže Đurđev za emisiju "Pravac".

Govoreći o taksama koje je Priština podigla na srpsku robu, Đurđev kaže da su kupci, pa i Albanci privrženi našoj robi, koja je kvalitetna.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o "divljanju" albanskog rukovodstva, ocenjuje da su besni jer im mentori nisu obezbedili pobedu u Interpolu.

- Kao što su oni lažna država i teroristička tvorevina, tako vidimo da i zemlje koje su ih navodno priznale, to nisu učinile, jer lako i brzo povlače priznanja. Vidimo da se povlačenja priznanja nižu jedna za drugim i to nije urađeno bez razmišljanja. Interpol je dobar pokazatelj da podrška tzv. Kosovu opada i da se uspostavlja ravnoteža na planetarnom nivou - kaže Đurđev.

Nakon upada ROSU, on ocenjuje da se divljaštvo može nastaviti, jer Albnaci ne mogu da se orjentišu u prostotu i vremenu i ne umeju da čitaju "nešto što se vidi iz aviona".

- Albanci su teroristi navikli samo na divljanje i današnji upad ROSU pokazuje kako bi se ponašali da su ušli u Interpol. Svoje nezadovoljstvo iskazuju agresijom i terorom - kaže Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nk

pre 5 godina

Sva sreca pa.nisu postali clanica niti ce u blizoj ni u daljoj buducnosti

Zaga

pre 5 godina

Cist primer sta bi mogli da ocekujemo da su usli u Interpol. I ovo sto se desavalo je jos i blaza verzija kako bi bilo Srbima na Kosovu, to je neminovno.

Mija

pre 5 godina

Vlada Srbije se izborila da KIM,ne bude clan interpol.Mada nista me ne cudi od Albanaca,jer oni korpcijom dostizu svoje ciljeve.Zalosno je sto EU i Medjunarodna zajednica cute,i nista ne preduzimaju.

Aaa333

pre 5 godina

Interpol je dobar pokazatelj da podrška tzv. Kosovu opada i da se uspostavlja ravnoteža na planetarnom nivou.

Milan

pre 5 godina

Pokazali su danas da njima ulazak u interpol i nije toliko bitan da pravdu sprovode onako kako njima odgovara.

Koviljka

pre 5 godina

Albanci imaju očigledno neka obećanja od strane svojih mentora, (SAD, Britanija, Francuska..), a pošto je to narod prost, nekulturan i neuk, pošto je to sve sam kriminalac i razbojnik... oni misle da u mnogo pametni i jaki... zaboravljaju pri tom da: ko se zadnji smeje - najslađe se smeje...

Zarko

pre 5 godina

U potpunosti se slažem sa izjavom Aleksandra Djurdjeva.Da je Kosovo ušlo u Interpol,našem narodu bi bilo još teže pošto bi Albanske jedinice uhapsile većinu Srba.

BillaBilja

pre 5 godina

To su pecinaki ljudi, operisani od prava i pravde.

Zeljko

pre 5 godina

Bas tako...bili bi bahati i bezobrazni kao sto su sada.

milenko

pre 5 godina

Interesujeme dali posoji Pravda na ovoj planeti ????????? mozeli savet bezbednosti da odgovori na ovo ????? dali bi ameri dozvolili nekome ko zivi sa njima a da nepostuje njihovu vlast i njihove zakon ??? a kao onda namecu da se to moze (bez kzne) u Srbiji ??????????????????????????????

sesilija

pre 5 godina

pokazali su koliko su jadni ti ,,specijalci".

Sanja

pre 5 godina

Problem tzv velike Albanije je problem čitavog regiona a ne samo nas. Evropa bi trebala malo više pažnje da posveti tom problemu pre nego što bude prekasno.

Herc

pre 5 godina

Ma znale su clanice Interpola o njihovim vezama i zlocinima.

mrrr

pre 5 godina

Svojim postupcima su pokazali svoje pravo lice.Ono sta su zaista-teroristicka organizacija sa jednim ciljem.A taj cilj je etnicki cisto Kosovo bez Srba i drugih manjina.

Dejan

pre 5 godina

Ini kao i svi drugi teroristi samo znaju napadati i divljati.

sara

pre 5 godina

Albanci i ne znaju da se ponasaju drugacije,kod njih je nasilnistvo svakodnevna stvar.

Lutak

pre 5 godina

Savrseno je jasno kome je stalo do mira i bezbednosti a kome do provokacija

minja

pre 5 godina

Važno da su im zatvorili vrata za interpol,da nisu tek bi bio haos.

karlo

pre 5 godina

Oni se bez clanstva ponasaju ovako a sta bi tek bilo da su ih primili u Interpol.

Ilija

pre 5 godina

Interpolu verovatno ne trebaju oni koji hapse i upadaju bez ikakvog povoda i razloga.

Danijela

pre 5 godina

Kakvi olosi i jadnici.. Nadam se samo da ce srpski narod biti zasticen koliko toliko od klosara

Saradžogla

pre 5 godina

Нису у УН!Неће их већина држава у Итерполу!Да коза чува купус?Немају никакве фабрике!Краду струју Србије!Не поштују никакве светске законе ЈЕР МИСЛЕ ДА ИХ ПОМАЖУ АМЕРИ а газде су им енглези. Чим амери одбију да им окрену леђа и мало се сагну ето белаја!ПС.Ја сам први писао ДА ЈЕ ХАШИШ ТАЧИ СРБИН ИЗ ФАМИЛИЈЕ ДАНИЛОВИЋ што се данас увелико пише и видите да је неважан.СЛЕДЕЋА ИСТИНА ЋЕ БИТИ ... Српска војска акцијом спасила опкољене амере из Бондстила!Кога год су тетошили а нису амери им баш све испунили добили су жестоке непријатеље.

Mašnica

pre 5 godina

Oni bi bili jos mnogo gori da su primljeni u Interpol.

mita

pre 5 godina

Da je Kosovo ušlo u Interpol srpskom narodu na KIM ne bi bilo više života.Šiptari bi bili duplo bahatiji!

Simon

pre 5 godina

Bahato jadno bedno ponasanje Albanaca prema nasim ljudima. I tome treba stati na put odmah.

Nikola

pre 5 godina

Da su kojim slucajem uspeli u svojoj nameri da budu clanice Interpola, ne bi nas niko opravo i spasao. Naopravili bi nevidjeno zlo i stetu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija