• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.11.2018

11:25

(VIDEO) LAZANSKI NA PINKU: Edi Rama glumi međunarodnog mangupa, sastanak u Peći dečja ekskurzija!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI NA PINKU: Edi Rama glumi međunarodnog mangupa, sastanak u Peći dečja ekskurzija!

Podeli vest

Sastanak takozvane kosovske vlade i vlade Albanije u Peći i kolektivno poziranje sa pokazivanjem albanskog dvoglavog orla je neozbiljno, deluju kao dečja ekskurzija, kaže Miroslav Lazanski gostujući na televiziji Pink

 

Lazanski grupni portret Ramuša Haradinaja i Edija Rame sa ministrima u Peći komentariše kao dečiju ekskurziju, smatrajući sve to neozbiljno. Međutim, on takođe naglašava i da je projekat Velike Albanije u toku.

- Ovaj projekat je u toku već godinama. Za Amerikance i ostale zapadne zemlje Kosovo je nezavisna zemlja. Dogovor o normalizaciji odnosa sa Srbijom je teško izvodljiv. Svaki dogovor sa Prištinom nije siguran, jer ne znate kada i kako će se to poštovati. EU pokazuje jednu nemoć, potpuno odsustvo realnosti i prave se kao da se ništa nije desilo. Mi odlazimo u Brisel i potpisujemo sve, sve poštujemo, dok sa druge strane to nije tako - smatra Lazanski. 

JEB'O VAS ŠAĆIRI! Haradinaj, Rama i njihovi šiptarski ministri pozirali u Peći pokazujući rukama albanskoh dvoglavog orla!

Prema njegovim rečima, moguć je i drugi scenario.

- Možemo i mi sve da prekinemo i da se vratimo na početak. Ako stalno puštate da vas varaju, jer ako vas varaju više puta onda ste vi krivi - objašnjava Lazanski, pitajući se kako nakon svega da se nastavi dijalog.

(VIDEO) RAMA "WHAT THE FUCK": Kosovo je kompletna država - ŠTA "JEBENO" HOĆE SRBIJA!

Za predsednika vlade Republike Albanije, Edija Ramu, Lazanski kaže da glumi “međunarodnog mangupa”, i da je neverovatno da Rama Srbiji deli bilo kakve lekcije.

- Rama koristi uličarski rečnik. Oni su jasno rekli ono što smo mi od početka pričali, da je to oko taksi bila politčka poruka, a ne ekomska mera - smatra Lazanski.

Foto: pink.rs

Kako kaže, jasno je da Amerika podržava projekat velike Albanije, i moguće je da se to i desi.

- Albanija i Kosovo će se ujediniti, mi ćemo ostati na nivou verbalnog protesta, Makedoncima neka Bog pomogne u toj raspodeli. Albanski faktor se ovde pojavljuje kao vrlo destabilizujući koji u težnji da reši tu vrstu albanske, nacionalne i romantičarske težnje za ujedinjenjem naroda mogu da izazovu velike sukobe na prostorima Južne Evrope. Tu se uključuje pitanje Grčke, Makedonije, a Bugari su jako nestabilni - objašnjava Lazanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 5 godina

Znas li ista uraditi za svoju drzavu osim sto brbljas po novinama i na tv. Tebi je mnogo vaznije da ste vi u svakom pogledu jaci od Hrvata sto nije istina, a zaboli te ona stvar za narod na kosovu. Ajd ne seri vise konju.

Nadica

pre 5 godina

Celokupmi njegov rad je glumatanje , ali sve vec predugo traje i narod troi njihove hitove na svojim ledjima.

Danijela

pre 5 godina

Toliko neozbiljnosti oko tako jedne veoma bitne stvari za ceo region.

Milo

pre 5 godina

Upravu ste Gospodo. ..Ovaj Lazansku ne zna sta prica..Cu decja Eskurzija. Oni prave Drzavu a on to Tretura kao Decja igra..Bruka i stid pa i Deca ne daju svoje Igracje a Srbija dala Drzavu..a Lazanski lupa Decja eskurzija..mentol..

Daca

pre 5 godina

Rama misli da je neko i nesto, a manji je od makovog zrna.

Strani placenik

pre 5 godina

Kako vam deluje kada Vucic ode kod Dodika? Smatrate i to kao ovo ili....

Simonida

pre 5 godina

Siptari nemaju kulturu kako ocekivati da se ponasaju civilizovano

boki

pre 5 godina

Stite ga velike sile inace se ne bi on ovako ponasao!

ana

pre 5 godina

Rama je teški kriminalac kao i cela ekipica iz prištine. Neće ni on do veka, samo polako i smireno

Mara

pre 5 godina

Rama i bratija mu nisu ni svesni koliko su ispali smesni, toliko o njihovoj politici.

ivan

pre 5 godina

Ne glumi mangupa nego ludilo I daje vetar u ledja Siptarskim teroristima da nastave ka svome cilju.

Srđan

pre 5 godina

Oni sve na neku šalu kao, a ustvari sve bi da reše nasiljem.

Saša

pre 5 godina

Ponašanje Albanskog premijera u Peći nije na nivou njegove funkcije.

Ana

pre 5 godina

Pristina krsi sve moguce sporazume, ne obraca paznju na medjunarodne propise i ne postuje nijedan dogovor sa Srbijom!

Milaka R

pre 5 godina

Srbija na sve provokacijae albanaca mora da ostanee uzdržana.

Marina

pre 5 godina

Vara se Rama ako misli da će uspeti u svojoj nameri.

zoran

pre 5 godina

Jos jedan nesupeli pokusaj provokacije Edia Rame i Haradineja,kako ne mogu da shvate sta god budu radili da nas ne mogu izprovocirati i izazvati sukobe !!

kikabarbika

pre 5 godina

Strašno je šta dozvoljavaju velike sile, u prvom redu Amerika! Zarad ekonomskih interesa dozvolili su stvaranje kriminalno-političke tvorevine koja predstavlja potencijalnu pretnju svima na Balkanu!

Mile

pre 5 godina

Ediju, mozes samo da mupopusis kurac. mrs cetnicki ciganski terorista bre krv da ti jebem!

ivana

pre 5 godina

Sve u svemu albanskim političarima je sve oprošteno kada je u pitanju reagovanje EU,a Srbija sve što se više pridrzava protokola prolazi sve gore, teska nepravda za Srbiju.

mima

pre 5 godina

Takse su bile iskljucivo politčka poruka, a ne nekakava ekomska mera.

kolja

pre 5 godina

Rama ima svoj politički stil koji se ogleda i u skandalima i izjavama koje nisu uvek u koliziji sa diplomatskim rečnikom najblaže rečeno

Milos

pre 5 godina

Kakva drzava (neozbiljna), takav i premijer, kad ih zapad napusti, sakrice se u misje rupe.

Djekson

pre 5 godina

Mislim da je Rama procitao knjigu Orlovi rano lete

HIĆA

pre 5 godina

EU iOSTALE SVETSKE ORGANIZACIJE SU NEMI POSMATRAČI OVOG DOGAĐAJA.

beli tigar

pre 5 godina

Rama ce raditi onako kako mu SAD-e nalozi,on je kao marionata.

Emina

pre 5 godina

Edi Rama je jedna od dvorskih luda i figura kojom ratni zlocinci upravljaju.

Milan

pre 5 godina

Ponašanje Kosovskih vlasti kao i Albanskog premijera krajnje neozbiljno...

Pedro

pre 5 godina

Šiptari nisu ni za čobane. Ako dođe do rata biće to rat između Srbije i svih ostalih iz komšiluka.

mimi

pre 5 godina

Rama je teški kriminalac kao i cela ekipica iz prištine.

mara

pre 5 godina

Siptari nemaju kulturu kako ocekivati da se ponasaju civilizovano oni to ne umeju

Anima

pre 5 godina

Sve su to veliki mafijaši u odelu političara

Ljubo

pre 5 godina

Sta mozes Lazo ,dosli ludilo Albanaca - Siptara ,a i naivnost Srba do vrhunca.Srbi (Srbija) nikada nisu marili na kosovskom problemu kao srpski problem ,vec kao jugoslovenski ,komunisticki .Posmatralo se i tezilo da nam u onoj zajednickoj drzavi problem KiM rese Hrvati i Slovenci ,Makedonci ,muslimani iz BiH. I evo dokle smo dosli ,bez vere u sami sebe .

joca

pre 5 godina

EU i SAD znaju za kompletan scenario oko stvaranja Velike Albanije, ali nista ne preduzima.

SNEŽA

pre 5 godina

Nezreli političari, ko zna kakav im je obrazovni nivo. Deluju kao napaljeni tinejdžeri.

Rista

pre 5 godina

Rama je teški kriminalac kao i cela ekipica iz Prištine.

hana

pre 5 godina

Albanci su se mnogo osilili, glume, nista drugo.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija