• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

27.11.2018

13:55

VUČIĆ SA CRNDAKOM! Pozdravili izjavu Pompea kojom poziva Prištinu da ukinu takse na robu iz Srbije i BiH

Politika

VUČIĆ SA CRNDAKOM! Pozdravili izjavu Pompea kojom poziva Prištinu da ukinu takse na robu iz Srbije i BiH

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak, pozdravili su danas izjavu američkog državnog sekretara Majka Pompea u kojoj je pozvao prištinske vlasti da ukinu takse na robu iz Srbije i BiH

"Dvojica sagovornika konstatovali su da to predstavlja jasno kršenje CEFTA i SSP sporazuma i saglasili se da je neophodno da Srbija i BiH nastave sa koordinisanim aktivnostima u cilju ukidanja taksi. Dvojica sagovornika pozdravili su izjavu državnog sekretara SAD Majka Pompea u kojoj je pozvao prištinske vlasti da ukinu takse na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine", saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Foto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

 

Predsednik Vučić izrazio je zahvalnost na činjenici da je nedavno na glasanju u GS Interpola o prijemu tzv. Kosova BiH glasala protiv, ističe se u saopštenju. 

On je naglasio da kvalitetu sveukupnih odnosa doprinosi uzajamna podrška u procesu evropskih integracija. 

Foto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

Srpski predsednik je istakao da je naša zemlja opredeljena za dobru i aktivnu saradnju sa susedima, kao i da podržava teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, uz jasno poštovanje Dejtonskog sporazuma i uvažavanje interesa i integriteta Republike Srpske, dodaje se u saopštenju. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
borko

pre 5 godina

Valjda će haradinaj da se dozove pameti više i da ukine takse.

stefan

pre 5 godina

Saradnja nase dve zemlje mora biti konstatna kako bu uspeli da se zastitimo do provokativne politike Pristune koja je usmerena samo na oduzimanju Srbima pravo na zivot dostojanstven u 21 veku

mala

pre 5 godina

Sve je to lepo, svi bi mi voleli kada bi se to sa Pristinom moglo resiti na lep nacin.

Gavrilo

pre 5 godina

Samo strateski i koordinisane aktivnosti kao i ujedinjeni moze uticati na skidanje taksi.

Ančica

pre 5 godina

Oduvek smo bili na raspolaganju za dobrosusedsku saradnju.Nažalost,od nekih suseda nismo imali tako dobru povratnu informaciju!

Perović

pre 5 godina

Velika podrška SAD za veliku i prosperitivnu državu, kao što je Srbija.

Tijana

pre 5 godina

Dvojica sagovornika pozdravili su izjavu državnog sekretara SAD Majka Pompea u kojoj je pozvao prištinske vlasti da ukinu takse na robu iz Srbije !

lea

pre 5 godina

Haradineju samo treba pameti i ništa drugo.Džaba mu pare i dukati kad nema pameti.

Mika

pre 5 godina

Saradnja u regionu i podrska je preduslov za mir i stabilnost.

igor

pre 5 godina

EU treba da postavi ultimatum vlasti u Pristini ako ne povuku takse od 100% ,EU uvodi sankcije prema Kosovu.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija