• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

27.11.2018

14:15

NAJBLIŽA SARADNICA OLIVERA IVANOVIĆA PUŠTENA IZ PRITVORA! Hapšenje Silvane Arsović šiptarska farsa!

Politika

NAJBLIŽA SARADNICA OLIVERA IVANOVIĆA PUŠTENA IZ PRITVORA! Hapšenje Silvane Arsović šiptarska farsa!

Podeli vest

Silvana Arsović, sekretarica ubijenog Olivera Ivanovića puštena je iz pritvora u Prištini, saznaje Informer.rs!

Kosovska policija juče je odvela sekretaricu ubijenog lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića, Silvanu Arsović u Specijalno tužilaštvo u Prištini da bi navodno dopunila izjavu koju je ranije dala u vezi sa ubistvom Ivanovića. Arsovićevoj je određen pritvor od 48 sati.

Arsovićeva je danas, međutim, iznenada puštena bez ikakve prijave i najave o pokretanju postupka, što je još jedan dokaz da su hapšenja Srba koji su navodno umešani u ubistvo Olivera Ivanovića najobičnija šiptarska farsa.

Ovu informaciju za Informer je potvrdila i Ksenija Božović, potpredsednica GI-SDP. 

- Ona je puštena na slobodu i čekamo da je policija sada ovde vrati. Ne znamo koja je procedura, ali najvažnije je da je ona oslobođena. Silvana se loše oseća, ima gušenje, nije jela ni pila. Sve vreme je bila u samici. Ne može da govori, kaže za Informer Ksenija Božović, potpredsednica GI SDP. 

ŠIPTARSKI TEROR NE PRESTAJE! Oficiru za vezu Vlade Srbije pri Misiji EU u Prištini USKRAĆENO PRAVO da obiđe srpske enklave južno od Ibra!



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 5 godina

Koje je ovo maltretirtanje,verovatno ce reci da je samo informativno,,zaustavite vise ovo ludilo...

Joca

pre 5 godina

To je bila samo jos jedna farsa i smisljeno izuvljavanje nad pripadnicima naseg naroda. Strasno!

Marija

pre 5 godina

Obicna farsa i pokusaj obmane javnosti a samo je maltretiranje Srba

Magi

pre 5 godina

Postavlja se pitanje koga obmanjuju Albanci, Srbe ili Albance...Srbe da okrive za ubistvo a Albancima da dokazu kako su oni jaki. Nista im od gore navedenog nece proci jer oni su kriminalci.

Milan

pre 5 godina

Šiptari su hapsenjem Ivanoviceve sekretarice samo hteli da nastave sa zastrasivanjem naseg naroda na Kosovu...

stefan

pre 5 godina

Naravno da je pustena jer nemaju nikave dokaze nego da nas zastrase i ucenjuju i da nas ponizavaju na najgori moguci nacin

Goran

pre 5 godina

Шиптари хапсе кога стигну само ако је Србин!

Rade

pre 5 godina

Sva je sreca pa su je pustili iz pritvora, sto samo govori sta im je cilj da jos zesce zaplaze Srpski narod, ali ni ovako sraman postupak nece Srbe nista naterati da odu sa svojih ognista, vec naprotiv jos vise i cvrsce ih ujediniti.

Nevena

pre 5 godina

Smešni potezi prištinskih vlasti u rasvetljavanju ubistva Ivanovića. Svi znamo ko nije učinio ubistvo, treba nam ko jeste.

Acika

pre 5 godina

Maltretiraju sve koji su bili bliski sa Oliverom.

Kojot

pre 5 godina

I zar ovo nije dokaz klasičnog iživljavanja odnosno lečenja frustracija samoproglašenih kosovskih glavešina!? Maltretiraju ženu, majku...

Nadica

pre 5 godina

Ovo je oš jedan dokaz da su hapšenja Srba koji su navodno umešani u ubistvo Olivera Ivanovića najobičnija šiptarska farsa.

Edi

pre 5 godina

Dal ova srpkinja zna da su ubice iz beograda I da je ubijen da bi se albancima to zlo pripisalo I da bi ga SPC U 22 stoljecu u srpskog svetca upisala jer ga kao ubi siptar PA je srpski mucenik To je jos jedan od dokaza kolko se zlo krije u Srbinu I da su na sve spremni od naj mracnijih rabota ne prezaju samo da srpsko fasisticka ideja I dalje Zivi

Boki

pre 5 godina

Nisu ova hapšenja farsa, već genocid. Nijedan Srbin nije siguran da ga neće optužiti, čudne li ironije, za ubistvo srpskog vođe. Time ulivaju strah, sumnju i razdor među Srbe, čineći njihove živote nepodnošljivim.

mara

pre 5 godina

Smatram da hapsenje najbize saradnice Olivera Ivanovica, treba da se kazni najostrijom mogucom kaznom. Niko nema pravo da bez dokaza optuzi bilo koga.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija