• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

27.11.2018

21:25

(VIDEO) KFOR ČUVA MOST NA IBRU: Mir između dve MItrovice čuvaju borna kola S UPALJENIM ROTACIJAMA!

Politika

(VIDEO) KFOR ČUVA MOST NA IBRU: Mir između dve MItrovice čuvaju borna kola S UPALJENIM ROTACIJAMA!

Podeli vest

Na mostu preko Ibra u Kosovskoj Mitrovici večeras je pojačano prisustvo pripadnika KFOR

Oni sa nekoliko vozila stoje tik pored mosta sa severne i južne strane Mitrovice. Na bornim vozilima upaljena su rotaciona svetla.

Foto: Anel Grbović

 

Primetno je da je most na Ibru pust i da preko njega večeras niko ne prelazi. Inače, tokom dana više bornih vozila KFOR patroliralo je ulicama severne Kosovske Mitrovice.

Njihovi pripadnici, iz Odeljenja za monitoring, nadgledali su današnji protest Srba a prisustvovali su i vanrednoj sednici gradske skupštine.
 

 

HTELI SU OMČU OKO VRATA SRBIMA, DOBILI SU 100 ODSTO GAŠENJE SVOJIH INSTITUCIJA! Đurić: Srpski narod na KiM je danas glasnije nego ikada ustao da štiti svoja osnovna ljudska prava!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNEŽA

pre 5 godina

Dobro je da čuvaju, ko zna šta divljacima s juga može pasti na pamet.

Verica

pre 5 godina

Pitanje je da li je KFOR u stanju da sacuva mir izmedju dve Mitrovice.

Verica

pre 5 godina

Da li ce KFOR biti u stanju da sacuva mir izmedju dve Mitrovice.

Tijana

pre 5 godina

Zasto ne opomenu i smire izazivace , neho strazare na mostu i pustaju da Albanci divljaju.

mara

pre 5 godina

KFOR treba da brani Srbe na Kosovu, to ime je jedini zadatak koji treba da urade.

markopetrovic

pre 5 godina

Mora da ostanemo pribrani i smerini nasiljem i provokacije ne treba upotrebljavati

miki

pre 5 godina

KFOR mora sačuvati mir u ovim teškim trenucima!

Todor

pre 5 godina

Samo da srpski narod ostane miran i ne naseda na provokacije. Sto se kfora tiče pokazali su svoje lice, nzm samo koga čuvaju možda Albance u južnoj Mitrovici.

Izbori 2024

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija