• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

28.11.2018

08:19

SUPRUZI OLIVERA IVANOVIĆA PREĆE SMRĆU! MILENA: Živim u strahu, stižu mi jezive poruke od Albanca

Politika

SUPRUZI OLIVERA IVANOVIĆA PREĆE SMRĆU! MILENA: Živim u strahu, stižu mi jezive poruke od Albanca

Podeli vest

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija preteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca

Ona ocenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila četvoricu Srba zbog navodne umešanosti u atentat na njenog supruga posle 10 meseci. 

Na tu igru Prištine nemam nikakav komentar. Nepojmljivo mi je sve što rade. Čudno je što su sve pokrenuli posle toliko vremena. Nisam u prilici da bolje komentarišem. Dobijam razne poruke, pretnje. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svog deteta - rekla je Ivanović.

Navodi da je pretnje prijavila nadležnim organima.

- To je jedini način da se branimo, zaštitimo. Ima tu i Albanaca. Ima tu i svakojakih uvreda, teških i pretećih reči. Nisam mirna i ne bih više o tome da ne izazivam gnev, probleme - rekla je Ivanović.

Ocenila je i da je "javašluk i bezobrazluk Prištine" to što je privedena i sekretarica njenog supruga, Silvana Arsović koja je, istakla je, bila jedan od najodanijih i najiskrenijih prijatelja Olivera Ivanovića. 

Kaže i da ne dobija obaveštenja iz Prištine o toku njihove istrage o ubistvu Olivera Ivanovića. 

Na zahtev prištinskog tužilaštva, dala sam izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, jer na Kosovo zaista retko idem - rekla je Ivanović, koja je prihvatila posao u Vladi Srbije, i podseća da su joj na Kosovu majka, otac, brat, sestra.


JEDVA PREŽIVELA NOĆ U PRIŠTINSKOM ZATVORU! Saradnica Olivera Ivanovića u lošem stanju: Ima gušenje, nije ni jela ni pila! Potresni detalji iz pritvora!


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 5 godina

Krvnici , zlikovci ni ženu neće da ostave na miru!

sasa

pre 5 godina

Prete joj isti oni koji su joj ubili supruga i oni koji su nalogodavci ubistva.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Boze dragi da li je moguce da im taj dobri i plemeniti covek i Srbin imenom Oliver i mrtav smeta.

Queen038

pre 5 godina

Stoka,neka ostave ženu na miru,dovoljna joj je tragedija i gubitak supruga!

Darko

pre 5 godina

To im je već postala navika da prete,napadaju. Ako nemaju veze sa smrću njenog supruga, zašto nju sada spopadaju? Sramota!

Insajderns

pre 5 godina

Gde ce Vam dusa sram Vas bilo! Svaki normalan covek zna da ovo nema nikakve veze sa Albancima! Ne mozete da krijete ubice Olivera . Svaki covek u Mitrovici zna ko je ubio Olivera. Dosao je kraj kriminalu u pravi cas. Jednim udarcem ce biti zbrisani Vucic i njegovi narko prijatelji zajedno sa zutim olosima. Napokon ce Srbija biti zdrava drzava bez Vucica, Dacica, Obradovica, Jeremica, Djilasa, Jankovica, Tadica,Jovanovica, Draskovica !!! Bagro oloska!!!

Nidža Nindža

pre 5 godina

Živo me zanima koje je političko opredeljenje ovih kukavica što prete samohranoj majci i udovici? Da nisu možda ovi zli naprednjaci? Ili pak ovi predstavnici "elite" što pozivaju na nasilje kao vid legitimne borbe za vlast? Pitam se...

milos

pre 5 godina

Zena je u zalosti,a oni se i dalje izivljavaju.

Petar

pre 5 godina

Bagra šiptarska...Ne mogu da ostave ženu na miru. Ubili su joj niža, a sad hoće i nju!

Defones

pre 5 godina

A gde ti to stizu poruke na viber daj zeno ne lazi ili ti to reko vucko da lazes

Marko

pre 5 godina

Kako je ova zena dobila posao u vladi Srbije..? Po kom osnovu..? Koje su to kvalifikacije i iskustvo joj obezbedile takvu funkciju..? E, Srbijo, Srbijo...

baltazar

pre 5 godina

Pustite ženu da živi u svom bolu šiptarska bando!

biljana

pre 5 godina

Od Albanaca se ništa drugo i ne očekuje. Stvarno sramota.

Zorana

pre 5 godina

Iživljavanje Albanaca nad nedužnim ljudima.

kovac1

pre 5 godina

Iz dana u dan Albanci imaju nevidjenu potrebu da zastrasuju, prete i donose odluke koje su pogubne po Srbe koji zive na Kosovu. Ono što me brine jeste to da se ovome ne vidi kraj i da se od njih svašta može očekivati. To što prete supruzi ubijenog Ivanovica ne može biti niži čin. Ostavite jadnu ženu na miru.

Nk

pre 5 godina

Zasto uznemiravti neduznu zenu? Dosta je njenih muka sto je izgubila supruga sad jos i pretnje da prozivljava.

SS

pre 5 godina

Ne boj se,to su jadnici kad prete ženi.Ne mogu ni pod prozor da ti pljunu.

mara

pre 5 godina

Nije im bilo dovoljno sto su ubili gospodina Olivera, pa sada maltretiraju njegovu suprugu.

Imperija

pre 5 godina

Nadam se da je bezbedna i da je država Srbija posmatra i obezbeđuje. Tragedija za celu Srbiju je ubistvo Olivera, a još gore bi bilo ako se supruzi njegovoj desi nešto.

Dejan

pre 5 godina

Od Albanaca ništa pametno ne može da se čuje osim pretnji, ucenjivanja i zastrašivanja.

Marko Lučić

pre 5 godina

Verujem da će supruga Olivera Ivanovića dobiti policijsu zaštitu kako ne bi i nju Šiptari ubili.

Mile

pre 5 godina

Od siptara drugo nista ne moze da se ocekuje, to su ljudi zatrovani mrznjom, dresirani su tako od malena

mita

pre 5 godina

Gospođu Ivanović i njeno dete treba podhitno zaštititi.Sramota šta rade Albanci,prevršili su svaku meru.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija