• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2018

16:15

MIRKOVIĆ: Lažov Jeremić konačno udario u zid istine!

Politika

MIRKOVIĆ: Lažov Jeremić konačno udario u zid istine!

Podeli vest

Dok Savez za silovanje, vešanje i linč u Beogradu i Srbiji obmanjuje, vara, laže i drži moralne lekcije građanima, u svetu se ozbiljno bave kriminalom Vuka Jeremića, izjavio je šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković

 

- Lažov i svedok Jeremić konačno je udario u zid istine i njegove dosadašnje laži, razbio u sitne delove. Saslušavan je više od tri sata i to na poziv tužilaštva kao neko ko je bio blizak saradnik osumnjičenog Partika Hoa. Jeremićevi loši pokušaji da sve predstavi banalnim i da on nema baš nikakve veze sa korupcijom svetske razmere, završili su se priznanjem da se sa optuženim Hoom sastao u hotelskoj sobi 78B, potvrđivanjem da je tog istog Hoa upoznao sa Šeikom Tidijanom Gadiom koji je provobitno optužen, ali je nakon nagodbe sa tužilaštvom dobio status svedoka saradnika kao i iznošenjem prepiski u kojima Jeremić sa Hoom dogovara buduće poslove - rekao je Mirković.

Sve što se moglo čuti tokom tri sata saslušavanja Vuka Jeremića, ističe šef odbornika SNS, još jednom je dokazalo o kakvom se prevarantu i lažovu radi kao i da 7 miliona evra, koje je dobio od više puta pomenutog međunarodnog kriminalca Patrika Hoa, nije dobio zato što je lep i pametan već zato što je učestvovao u mutnim radnjama.

- Ovakvi sudski procesi škode ugledu naše zemlje i to nam jasno pokazuje da su Jeremić, Đilas i Tadić štetočine i kao vlast i kao opozicija - zaključio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 5 godina

Jeremicu stetocino srpskog naroda,dosao djavo po svoje.Nece vise biti bahatosti i trosenja tudjeg novca

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija