• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

28.11.2018

22:00

VELIKA ŠIPTARSKA ZAVERA! UBITI RADOJIČIĆA, OPTUŽITI VUČIĆA ZA OLIVEROVO UBISTVO:  Svi detalji paklenog plana albanskih ekstremista!

Politika

VELIKA ŠIPTARSKA ZAVERA! UBITI RADOJIČIĆA, OPTUŽITI VUČIĆA ZA OLIVEROVO UBISTVO: Svi detalji paklenog plana albanskih ekstremista!

Podeli vest

Šiptari hteli da u insceniranom sukobu ubiju Milana Radojičića i onda ga mrtvog optuže da stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Spremili su i lažnog svedoka, robijaša iz Podujeva, koji bi optužio Vučića

Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i Kadri Veselji planirali su da u petak ujutro u insceniranom sukobu sa policijom u severnoj Kosovskoj Mitrovici ubiju potpredsednika Srpske liste Milana Radojičića i odmah potom objave da je on, po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, organizovao ubistvo Olivera Ivanovića!

To je trebalo da bude uvod u akciju nasilnog rušenja vlasti u Srbiji, tokom koje bi lideri opozicije Vučića i njegove saradnike optužili da su mafijaši i ubice.

Lažni svedok

Istraga BIA, kako saznajemo, došla je do dokaza koji potvrđuju da su Šiptari planirali krvoproliće na severu Kosova. Postoje indicije da su u akciju bili uključeni i operativci američke CIA i britanske MI-6, ali i službenici nekih zapadnih ambasada u Prištini.

- Plan je bio da se kriminalizuje rukovodstvo Srbije, da se Vučić proglasi za šefa mafije i tako postane meta! Pukom srećom, Radojičić je saznao šta mu se sprema i desetak minuta pre upada šiptarskih specijalaca otišao je iz stana. Da su Šiptari uspeli u zločinačkom naumu, već bismo imali haos na Kosovu i u Srbiji - prenosi naš sagovornik iz vrha bezbednosnih službi.

Predsednici opština dali ostavke, održan protest


Predsednici opština severna Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić podneli su ostavke, čime su ove lokalne jedinice prestale da postoje u kosovskom sistemu. Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić kazao je da se na ovaj korak odlučio zbog ugrožavanja prava Srba.

- Ostavku podnosim zbog uvođenja anticivilizacijskih i protivpravnih taksi od strane Prištine, koje nas uvode u humanitarnu katastrofu! Te takse ugrožavaju naš opstanak ovde, lečenje, pravo na život. Prebijaju nas, hapse nas, pokušali su da ubiju Milana Radojičića - istakao je Rakić.

Juče je istovremeno održan i miran protest u Mitrovici, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada građana.

- Naš protest se nastavlja, bićemo ovde svakog dana, nećemo odustati - poručio je Rakić.

A. G.

 

Kako prenose naši izvori, šiptarske službe su fabrikovale i "dokaze".

- Našli su jednog Srbina koji u zatvoru u Podujevu robija zbog šverca narkotika. Sa njim su uvežbavali lažni iskaz u kome je trebalo da kaže da mu je Radojičić rekao da je organizovao ubistvo Ivanovića po naređenju Vučićevih ljudi! Spremali su i falsifikovane listinge mobilne telefonije kojima bi to dokazivali - otkriva Informerov izvor.

I dok niko zvanično nije hteo da komentariše naša saznanja, postojanje ovog šiptarskog paklenog plana potvrdio je i sam predsednik Vučić.

- Hteli su da ubiju Radojičića i da ga mrtvog optuže da je organizovao ubistvo Ivanovića. Naše službe imaju dokaze. To dokazuje i podatak da su u petak rano ujutro u zgradu u kojoj Radojičić živi upala 52 do zuba naoružana specijalca. Još 25 ih je bilo u garaži i još 20 u logistici. Nisu hteli da ga hapse, nego da ga ubiju - rekao je Vučić na RTS, naglasivši da je izvesno da bi, da je plan uspeo, u Srbiji nastao haos:

- Ko bi nama verovao da nemamo ništa s ubistvom Ivanovića? Šta mislite, koliko bi trebalo da se podigne najstrašnija hajka protiv Srbije?!

Predsednik Vučić je potvrdio da je Radojičić saslušan u policiji i da nema bilo kakve veze sa zločinom.

DOKAZ NAMEŠTALJKE:


Puštena Oliverova sekretarica

Silvana Arsović, sekretarica ubijenog šefa SDP Olivera Ivanovića, puštena je juče iz pritvora u Prištini! Kosovska policija ju je prethodno odvela u Specijalno tužilaštvo u Prištini da navodno dopuni izjavu u vezi sa ubistvom Ivanovića. Iako joj je određen pritvor od 48 sati, Arsovićeva je juče iznenada puštena bez prijave.

- Ne znamo koja je procedura, ali najvažnije je da je Silvana oslobođena - potvrdila je za Informer Ksenija Božović, potpredsednica SDP.

A. G.

 

- Radojičić nije ni pisac, ni slikar, ni umetnik. On je čovek koji bi prvi pružio otpor Albancima u slučaju napada na sever. Zato je i izabran za metu... Saslušan je u MUP, pristao je na poligraf i prošao. Pokazalo se da nema veze s ubistvom i da nema saznanja o ubicama - rekao je Vučić, dodajući da je jasno da je ubistvo Ivanovića deo plana za rušenje Srbije.

- Ivanović je ubijen neposredno pošto je počela kampanja za beogradske izbore. Neko je pažljivo izabrao termin. Bilo je potrebno da SNS izgubi izbore kako bi počelo rušenje pozicije Srbije, da bi se doveli neki drugi ljudi na vlast, koji bi priznali lažnu državu Kosovo - objasnio je predsednik.

Izvrtanje činjenica

I dok niko od šiptarskih zvaničnika nije komentarisao otkrića Informera i tvrdnje predsednika Vučića, pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da se vodi specijalni rat izvrtanja činjenica.

- Kad je reč o ubistvu Ivanovića, Priština nije želela da sarađuje sa Beogradom. Želeli su da Radojičića ubiju i predstave ga kao ubicu, jer mrtva usta ne govore. Povezali bi ga sa Beogradom i optužili Srbiju za ubistvo. Međutim, srećom ga nisu našli - zaključuje Petković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

U prvom momentu kada sam video ovu fotografiju pomislio sam da neko reklamira CRNE kondome.

Velizar Kastratović

pre 5 godina

Nije teško Šiptarima da ubiju. To im u DNK.

bg

pre 5 godina

Moram da iznesem moju zabrinutost. Ukoliko se ratuju rusi i ukrajinci, mada sumnjam, to bi bilo prilika za zapad preko siptari da izazivaju rat na Kosovu (i to sumnjam jer Serbija uvek ide na kompromis i bez rata). I tako dva rata, NATO bi mozda komotno ucestvovati na oba arena. Eh crni misao....nadam se sve u najboljem uredu da mi ostanemo bez rata i da siptari povuku taksu.

Maki

pre 5 godina

Albanci pokusavaju na sve nacine da optuze Srbe za sve zlocine koje su oni uradili

Lazni bot

pre 5 godina

Sreca pa mi imamo poligraf koji resava sve,na taj poligras stavis Srbina i on prizna da ima 500 eura platu a legne mu 250 ipak nas poligraf ne laze a ni veliki vodja Boze sacuvaj.

mali radojica

pre 5 godina

Nije to siptarska zavera ,oni su samo izvrsioci ,svima je vec jasno da iza svega sto se Srbima desava od 1991.godine stoji CIA i MI6.

Vasa

pre 5 godina

Necemo dozvoliti Siptarima da nas gaze i da maltretiraju nas narod na Kosovu, a kamoli da oni ruse ili biraju i postavljaju vlast u Srbiji.

ruzica

pre 5 godina

nadam se da ce neko odgovarati za ovakve lazi

Sara

pre 5 godina

Boze,koliko siptarski mozak moze daleko da ide...

dragan

pre 5 godina

Zar takva drzava treba na zapadnom Balkanu? Satansiti,zlocinci i mafijasi... Tesko onoj regiji koja ima ovakve komsije

bogoljub

pre 5 godina

Što Stefanović ćuti i ne iznosi koliko je Srbija izdala naših pasoša, šiptarima, na osnovu lažnih prijava prebivališta. Uzmite im pasoše, pa nek oni štrajkuju i traže ukidanje taksi

Palcica2015

pre 5 godina

Siptari najvece zlo koje postoji.Ali ima Boga,Bog sve vidi!!

Marica

pre 5 godina

Niti im je proslo niti ce im proci ono sto pokusavaju. Odlicno znamo ko su Siptari i na sta su sve spremni, Nadam se da ce uskoro i ostatak sveta progledati i zaustaviti njihove malverzacije.

Pera

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od podmuklih nepismenih terorista koima je podmuklo smestanje tereta na tudja ledja profesija. Setimo se samo Racka.

Milos

pre 5 godina

Ovaj clanak odmah da nosite kod brace Grim. Ovaj ko je ovo pisao treba da predje u pisanje bajki. Svaka cast za mastovitost

Svetlana

pre 5 godina

Naša BIA odlično radi svoj posao. Vraćamo se u staru formu gde možemo da idemo u korak sa CIOM i MI6. I mi Trojanskog konja za trku imamo.

Bot2

pre 5 godina

Hahahaha , bravo vucicu izdaico.plasiras sve pre nego uradila.

Rosa

pre 5 godina

Oni odlicno znaju ko im im je najveca prepraka u ostvarivanju njihovih ciljeva. Koliko god se trudili nece srusiti Vucica.

Siniša Škarica

pre 5 godina

Ovaj plan je prvo objavljen na srpskim medijima?

Tina

pre 5 godina

Strašno šta su sve u stanju da urade,a još strašnije je što niko ne pokušava da ih urazumi

Aleksandra

pre 5 godina

Lepo su smislili oni to,samo nisu racunali da ima Boga i da nece uspeti u svojim namerama.

Vladimir

pre 5 godina

Bilo je samo pitanje vremena kad će Albanci pokušati da nekome od Srba smeste ubistvo Olivera Ivanovića.

Ljubica

pre 5 godina

Malo smo im uj...i koncepciju i otkrili zaveru

Marijana

pre 5 godina

,,Lep" dogovoror nase opozicije i Albanskih terorista. Narod mora da zna ko radi u interesu gradjana a ko saradjuje sa Pristinom.

Kristina

pre 5 godina

Izjalovio se plan keiminalaca i opet ostaju lazna drzava sa zlobnim celnicima.

Vuk

pre 5 godina

Njihov opstanak je osnovan na zaveri, lazi, prevari.

Vodolija

pre 5 godina

Добро је да им није успела та намера , сада јуе још јасније да су они убили Ивановића.

Marko

pre 5 godina

Razularena banda šiptarska... Na sve su spremni.

Danijela

pre 5 godina

Ne mogu baš svi pakleni planovi da im se ostvare, nisu ni Srbi male mace.

rasko

pre 5 godina

E nece im proci lazi i klevete,Vucic im nece to dozvoliti

Kosovka devojka

pre 5 godina

Pa ovi ljudi su stvarno bolesni....sta oni smisle niko ne moze ni da zamisli u najcrnjim snovima

Nale

pre 5 godina

Pakleni plan su smislili ali to ne znaci da ce biti ostvaren. Dobro ce pobediti ovo veliko zlo.

Marijana

pre 5 godina

Kako grozan šiptarski scenario. Sramota, neka ceo svet vidi šta su planirali.

Marija

pre 5 godina

Mogu samo da pokusavaju nemogu nam ni pod prozor pljunnuti

luka

pre 5 godina

Kakvi su to zli umovi, puni mržnje prema srbima

pomorandža

pre 5 godina

O Bože! Više se i ne biraju sredstva da se dođe do cilja. Aj da razumeš što ti Albanci žele zlo, takvi su, od njih se i očekuje...ali da ti neko iz tvog sopstvenog naroda, a u trenutku kad nam je sloga najpotrebnija, to radi...e to je već zabrinjavajuće. Imamo opoziciju...svaka im čast. Sramota, bolje da je uopšte nemamo.

Sokolica

pre 5 godina

Srbiji nema spasa bez Vučića, niti je Srbija imala boljeg predsednika posle raspada Jugoslavije. Srbija jaca, podiže se iz pepela a to smeta stranim silama i plaćenkcima koji sve rade da rasture nasu drzavu zajedno sa šiptarskim teroristima i opozicijom Srbije. Iskreno ja se brinem za našeg predsednika. Ološ preti da nam uzme jedino vredno što Srbija trenutno ima.

nikolina

pre 5 godina

Misle da za sve mogu da okrive Srbiju i srpski narod, ali malo su se prevarili.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija