• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.11.2018

12:20

PODLI ŠIPTARSKI PLAN! Odbornici u južnoj Kosovskoj Mitrovici podnose zahtev za otimanje srpskog dela grada!

Politika

PODLI ŠIPTARSKI PLAN! Odbornici u južnoj Kosovskoj Mitrovici podnose zahtev za otimanje srpskog dela grada!

Podeli vest

U južnoj Mitrovici sutra će biti održana sednica gradske skupštine na kojoj će odbornici podneti inicijativu za ujednjenje severne i južne Kosovske Mitrovice, saznaje Informer.rs! Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri kazao je pre nekoliko dana da će od Prištine zahtevati da ujedini severnu i južnu Mitrovicu i da će on biti gradonačelnik "ujedinjenog grada"

Na sednici, odbornici će uputiti zvaničan zahtev Prištini da kroz skupštinsku proceduru promeni zakon koji reguliše lokalne samouprave na KIM.

- To je jedina tačka dnevnog reda. Albanski odbornici traže promene članova zakona o administrativnim granicama opština. Oni žele da spoje severnu i južnu Mitrovicu - kaže za Informer izvor iz administracije iz južne Mitrovice.

On kaže da se Bahtiri na ovaj korak odlučio nakon što je gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić podneo ostavku.
 

NEDOVOLJNE ZALIHE KISEONIKA U KBC KOSOVSKA MITROVICA! Doktor Milan Ivanović upozorava na teške posledice sumanutih poteza Prištine!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tradicija

pre 5 godina

Prvo su srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa se moralo i ovo: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd

Kažu

pre 5 godina

Nije mogao Slobo izbiti na hrvatsko more pa neće moći ni Vučić na albansko jezero! Haradinaj: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati! Srce srbije je izvađeno ilegalno dok je pacijent bio bez svesti posle Oluje i sada ide na legalnu transplataciju u Majku Albaniju! Eto kako ga lepo Oluje 95g naučila pameti da kaže Vučić: Moramo da se oslobodimo zabluda da možemo da objedinimo sve teritorije na kojima žive Srbi!

Tatjana

pre 5 godina

Kad bi to moglo tako jednostavno. Mogu samo da sanjaju da ce dobiti vlast u severnom delu Kosovske Mitrovice.

lena

pre 5 godina

Šiptari misle da nasiljem sve mogu da postignu, ali varaju se.

tra

pre 5 godina

Necemo im nista dati niti da otmu niti daim poklonimo. Boricemo se za nasu teritoriju.

arsa

pre 5 godina

Divlja horda se može zaustaviti samo silom.Odsustvo reakcije Srbije još više daje krila šiptarima i sve se više sile i ohrabruju time.Vučiću pokreni vojsku prema Kosovu i sve će prestati i takse i urlanje.

istinic

pre 5 godina

Pa to su vam skuhali prijatelji iz divnih nam gradova na zapadu, vi napustili a oni doveli nove. Koga nema bez njega se moze. Mogh. vam skuhala kashu za supu. a kao zvala albaneze i ruzila ih, jao cirkusa.

Boka

pre 5 godina

Aha, mogu da podnosu 1000 zahteva, i da sanjaju ujedno!

perica

pre 5 godina

Kao da se tu Severna Mitrovica ništa ne pita.

Davor

pre 5 godina

Od Albanaca ništa pametno ne može da se očekuje osim otimanja, nasilja i proterivanja.

kradjordje

pre 5 godina

pa kad je bila mitrovica podeljena,nece ni bizi ni sad. videcete, hajde da podelimo vranje, da vididmo kako vam je.

nevena

pre 5 godina

Klasična provokacija, ovakve stvari treba ignorisati

Teodora93

pre 5 godina

Podizanje tenzija od strane Pristine nije taktika, to je vise njihov maksimum i nacin vodjenja politike. Dok Srbija sa druge strane jaca na svakom polju, vodi dijalog i stub je stabilnosti na Balkanu.

Djoka Brica

pre 5 godina

Treba se boriti protiv Kozojebeca na jeziku koji oni razumeju a to je definitivno Srpska pendrek.

Đoka

pre 5 godina

Pa onda Srbi sa KiM treba da pošalju predlog da skupština Srbije izvrši korekciju granica KiM.

Dragana

pre 5 godina

Pa mogu samo da pricaju i sanjaju o tome. Nema od toga nista.

mila

pre 5 godina

Mogu samo da sanjaju da ce dobiti vlast u severnom delu Kosovske Mitrovice.

RINGISPIL

pre 5 godina

"A sta ja tu mogu". Poznata fraza. Narod sam treba da se organizuje i da pozove vojsku. Politicari za stolom sve gube. Njima su licni ugled i istoriska uloga vazniji od drzave i naroda.

Ljubo

pre 5 godina

Siptari znaju samo da otimaju ,a Srbi samo znaju da gube i ostavljaju .Siptari su ,moji Srbi naivni ,davno skolu zavrsili ,nisu oni ne pismeni kao sto mi mislimo .Zapravo mi smo sami sebe precenili ,zahvaljujuci onom komunistickom (?)periodu kada smo se ku***ili pred svima ,da smo Amerika !!!

mara

pre 5 godina

Zlocinacki teroristi traze dozvolu da istrebe Srbe iz njihove domovine. Zasto Evropa ne reaguje? Zasto pustaju Siptare i Teroriste da vrse teror nad neduznim narodom? Dokle cete da cutite?

Kristina

pre 5 godina

Lazna drzava ,otimanje , zlikovci ima li covek sta da doda na ovaj niz?

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija