• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2018

12:56

SRBI SA KiM stigli u Predsedništvo na sastanak sa Vučićem!

Politika

SRBI SA KiM stigli u Predsedništvo na sastanak sa Vučićem!

Podeli vest

Predstavnici Srba sa Kosova i Metohije stigli su nešto pre 13.00 sati u Predsedništvo Srbije, gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

Na sastanak sa Vučićem stigla je premijerka Ana Brnabić kao i  grupa od oko 30-ak predstavnika institucija, opština, na čelu sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i potpredsednicima.

Rakić je juče najavio da će se predstavnici Srba sa KiM sastati danas u Beogradu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, kako bi dogovorili dalje korake u odgovor na krizu koju je izazvala Priština, nizom mera na štetu ljudskih i ekonomskih prava srpske zajednice, te na nove pretnje i provokacije.

Rakić je u izjavi Tanjugu istakao da će se Srbi na Kosovu I Metohiji boriti isključivo mirnim inenasilnim protestima protiv mera i kršenja ljudskih prava od strane Prištine.

Predsednik je juče pozvao Srbe da ostanu pri mirnimn protestima i da ne čine dalje korake u napuštanju prištinskih institucija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban

pre 5 godina

Vidi pojedinici, dosli da se slikaju i smeju se narodu na situaciju. Ovi iz Strpce se nakrali da i 1000 posto za njih ne prestavlja problem

KAJA

pre 5 godina

Zajednički dogovor i jedinstvo u borbi za opstanak Srba na KiM.

Ivana

pre 5 godina

Srbi sa Kosmeta znaju na kom mestu će zasigurno dobiti podršku.

Teodora93

pre 5 godina

Najbitnije je da se borimo za svoja prava mirnim putem kako bi odrzali mir i stabilnost, a pravda i istina uvek pobeđuju, kad tad, Kosovo će biti samo srpsko!!!

Rade

pre 5 godina

Nadamo se da će Evropa reagovati na ovakve poteze koji stižu iz Prištine.

Dare

pre 5 godina

Pronacice neko resenje, samo treba biti strpljiv.

mara

pre 5 godina

Predsednik Vucic ce pronaci pravo resenja za situaciju na Kosovu i Metohiji.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija