• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

29.11.2018

21:02

HARADINAJ SKROZ POLUDEO: Boli me ku*ac za Trampa! Ne pada mi na pamet DA UKINEM TAKSE OD 100 ODSTO!

Politika

HARADINAJ SKROZ POLUDEO: Boli me ku*ac za Trampa! Ne pada mi na pamet DA UKINEM TAKSE OD 100 ODSTO!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj rekao saradnicima da ne slušaju američkog lidera Donalda Trampa jer će on uskoro biti srušen sa vlasti u SAD!?!

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj odlučio je, po svemu sudeći, da potpuno zarati sa Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno predsednikom Donaldom Trampom!

Posle poruke Trampovog najbližeg saradnika, državnog sekretara Majka Pompea da Priština hitno mora da ukine sumanute takse od 100 odsto na uvoz sve robe iz Srbije, Haradinaj je oštro odgovorio da to nikada neće uraditi. Najbližim saradnicima je doslovce rekao: "Boli me ku*ac za Trampa!"

Preti mu smena

Kako prenose naši odlično obavešteni diplomatski izvori iz Prištine, Haradinaj sve više gubi kontakt sa realnošću i postaje sve opasniji za mir u celom regionu.

Haradinaj: Hvala NATO, Kosovo je bezbedno

Ramuš Haradinaj prisustvovao je primopredaji dužnosti u komandi Kfora i tom prilikom je izjavio da je zahvaljujući NATO paktu Kosovo postalo "siguran dom svih građana".
- Naša sloboda je kulminacija koju smo ostvarili zajedno sa saveznicima. Zahvaljujući NATO, Kosovo je bezbedan dom svih, bez razlike - naveo je Haradinaj.

- Kada je čuo za poruku Pompea, kada mu je rečeno da SAD očekuju momentalno povlačenje odluke o taksama, Haradinaj je pobesneo. Psovao je, bacao stvari po svom kabinetu. U jednom trenutku je čak rekao: "Boli me ku*ac za Trampa! Ta budala će ionako uskoro da izgubi vlast u Americi!" - prenosi Informerov sagovornik. Prema njegovim rečima, Haradinaj bi zbog ovakve politike lako mogao da ostane bez vlasti u Prištini.

- Koliko god i oni bili ekstremni, Tači i Kadri Veselji ipak nisu ludi, pa da misle kako je moguće ući u otvoreni sukob sa Amerikom. Ukoliko Haradinaj nastavi sa svojom tvrdoglavom politikom, vrlo je moguće da oni sruše vladu... - procenjuje jedan od izvora Informera.

I dok se niko od šiptarskih zvaničnika nije oglašavao ovim povodom, šef srpske diplomatije Ivica Dačić ocenjuje da je dosta igara jer se zna da se na Prištinu može izvršiti uticaj.

- Ne očekujem brzu reakciju na naš zahtev Sekretarijatu CEFTA za konsultacije. Preduzeli smo sve što je predviđeno tim sporazumom, ali bez jačeg međunarodnog pritiska onih koji su stvorili lažnu državu Kosovo i koji je sponzorišu, ne verujem da će brzo doći do ukidanja taksa. Srbija neće preduzimati mere koje bi nekima omogućile da nas stave u isti rang sa Prištinom. Očekujemo da prestanu sa igrama za koje svi znamo da nisu istinite - podvlači Dačić.

Ništa samostalno

General Božidar Delić kaže da je činjenica da Šiptari nikada neće sami povući neki važan politički potez.

- Šiptari igraju kako im Amerikanci sviraju, a igra je u svakom slučaju protiv Srbije. Ako Haradinaj nešto izjavi, onda mu je to dozvoljeno jer je to deo scenarija. I pored toga što je albanski lobi izuzetno jak u Americi, ovakva Haradinajeva izjava bi značila kraj njegove karijere. Osim ako nije usmerena samo prema Srbima, a mislim da jeste. Neko, SAD ili EU, procenio je da ove takse i pritisak na Srbiju daju bolji rezultat od političkih mera koje su dosad korišćene - zaključuje Delić.

AUTOGOL HARADINAJA I VAŠINGTON POSTA! Jelena Milić razobličila pamflet premijera lažne države Kosovo!

TAČI U SAD DOBIO KRILA: Nema sporazuma bez recipročnog priznavanja Kosova i Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Otkrice ceo svet ko su lideri Kosovskih Albanaca samo treba vremena da svate da su to ratni zlocinci i narko dileri.

vladan

pre 5 godina

vrlo je moguce da Haradinaj pati od neke vrste posle ratnog sindroma koji ga dovodi u stanje u kome je. to je vrlo ozbiljno i sami albanci treba da o tome razmisle i smene ga. jer zlocini koje je pocinio su teski i ostavili su posledice na njegov um.

Alija

pre 5 godina

Marija nema vecih zlikovaca I narko dilera u Evropi od srba jeste da siptari I crno gorci pokusavaju da im pariraju al tesko

Jole

pre 5 godina

Samo neka se on sili. Haradinaj gubi tlo pod nogama, zato se tako I ponasa

Jovana

pre 5 godina

Kakav prostački rečnik nekog ko sebe naziva političarom i liderom neke opcije.

kontesanera

pre 5 godina

Albanci su podivljali i međunarodna zajednica pod hitno treba da sankcioniše njihovo nacističko ponašanje prema Srbima na KiM.

Stole

pre 5 godina

Što se mali razgoropadio. Bogami će dobiti po ušima.

Marija

pre 5 godina

U kojem svetu oni zive u bajkama kao "Alisa u zemlji cuda"

Dejan

pre 5 godina

Drze ga Amerikanci na uzdi, inace mu sleduje dugogodisnja robija za zlocine nad Srbima..

koki

pre 5 godina

Bilo bi super da ne poslusaju onog koji ih je i stvorio. Jer on lako moze da kaze i da je dosta bilo svega i da se mora stati sa tim ludilom koje cine.

Maja

pre 5 godina

O da li ovaj čovek zna šta priča i kome se suprostavlja?

Daca

pre 5 godina

Isti scenario kao I Alkaida ,samo sto je ovo jaca teroristicka organizaciju od Alkaide koja se finansira iskljucivo proizvodnjom I prodajom narkotika.Najjaci proizvodjaci I trgovci narkotika na Balkanu Taci,Veselji I Haradinaj.

Branko

pre 5 godina

Njega boli ona stvar a mene boli zub; pa onda neka svako svoju ranu liže.

Xelena

pre 5 godina

Haradinaju se ljulja stolica, zato se tako ponasa.Samo nek on leti, pad ce mu biti mnogo bolan.

Miroslav

pre 5 godina

Ovde besni a tamo ide da mu ljubi zadnjicu!

djenka

pre 5 godina

Nasa drzava da reaguje i da uzvrati istom merom ,svim Albancima na teritoriji Srbije ,vlasnicima pekara ,piljarnica , poslasticarnica i buregdzinica povecati porez na 100% osto ,pa kad Haradinaj i Taci ostanu bez SREDSTAVA KOJE DOBIJAJU REKETIRANJEM SIPTARSKIH ZANATLIJA brzo ce ukinuti takse na srpske proizvode.

Nikola

pre 5 godina

Da li je ova prostacka izjava Haradinaja, takodje scenario i dozvola mentora? Znamo da Haradinaj ne ide ni u toalet a da mu nisu dali saglasnost

AleksMache

pre 5 godina

Teške reči su upućene. Videćemo Trampovu reakciju!

Nina

pre 5 godina

Haradinaj nije pri cistoj svesti sa ovakvim ponasanjem.

Danko

pre 5 godina

Cccc...koliko vidimo otići će pre Haradinej.

Hobit

pre 5 godina

Haradinaj gubi tlo pod nogama, zato se tako I ponasa

bubica

pre 5 godina

Ne moze ni on doveka da se ovako bahati.Stici ce i njega kazna.

Zivko

pre 5 godina

Moj Predsednik Donald J.Trump zna da ratni zlocinac Haradinaj sa ostalim ubicama sa Kosova hvali NATO zbog toga sto Albanski i Kosovski kriminalci svakih 10-15 dana preko svojih tajkuna salju-daju $ 200-$400 miliona za NATO,EU i lobistima koji daju Demokratama a oni podmicuju Republikance u Beloj Kuci i Tramp se dve godine bori protiv Klintonovih i Obaminih tajkuna.Haradinaj ,Taci.Veseli i njihovi takuni koji su ubijali srbe pa i albance a za to nisu pohapseni,ali bice svi pohapseni.

Ilija

pre 5 godina

Tramp nije na prodaju kao njegov olos i siledzije koje muce narod.

predragm

pre 5 godina

Iza Haradinaja stoji Turska. Erdogana se boji Merkelova (zabranjivala skup Turaka pred izbore u Turskoj ) a i Amerika. Zato ce svi oni da cute. Erdogan moze da smesti celoj evropi stampedo od milion izbeglica i jedno 10 hiljada đihadista, pa jos Sanđak da se digne tako da ce i evropa i amerika samo deklarativno da se izjasnjavaju ne pominjuci Tursku i izigravajuci kao tutore siptara. Erdogan je u svađi sa Amerikom iz doba kada su pokusali puc i neizrucivanjem Gulena. Erdogan se ne plasi ni Rusa jer im je vec obarao avione i zabranjivao ulazak turista u Tursku. Albanija i Kosovo je Turska zona dok amerika preko Tacija pokusava da upravlja Kosovom.

dimigrom

pre 5 godina

Bolece tebe nesto drugo i to mnogo,kad budes odgovarao za svoje zlocine

Jovana

pre 5 godina

Besramnik, sta ostaje za nas kada se Trampu ovako obraca?

Zlatibor

pre 5 godina

Ne ukine li Haradinaj takse 100%,položiće ozbiljno račune Trampu 100%!

Ema

pre 5 godina

Ovaj covek nema srca a dusa mi je crna ko crn djavo. Morace da popusti i te kako.

Nina

pre 5 godina

Haradinaj je neko na kome ne treba trositi reci vec on treba da se nadje pred specijalnim sudom za ratne zlocine protiv srba na Kosovu.Rečnik mu je dno dna, bas kao i postupci!!

Nikola

pre 5 godina

Ovo treba dostaviti Trampu da procita, pa da zgazi ovog teroristu kao bubu.

joka

pre 5 godina

Ovome neko mora stati na put i spreciti ih da cine ovakvu nepravdu.

joka

pre 5 godina

Ko si si ti da se protivis svima i da radis na svoju ruku?!

Milan

pre 5 godina

Šiptari su uvek radili šta im Amerikanci kazu pa tako će i ovoga puta...

SASA

pre 5 godina

Sve je ovo sto se desava na Kosovu je dobro osmisljen scenario,sa puno glumaca,a znamo ko je reziser.

Mire

pre 5 godina

Polako ce svet da vidi ko je ko, a mi Srbi odavno znamo ko je Haradinaj.

Jovan

pre 5 godina

Jel ovo treba da bude recnik nekoga ko sebe naziva premijerom nekakve drzave?

Ina

pre 5 godina

Zato ne posaljete to Trampu na njegov Twitter jer tamo je aktivan i redovno cita a ako ne mozete da prevedete samo posaljite i neko ce mu prevesti na engleski .https://twitter.com/realDonaldTrump,naravno uz objasnjenje da nas narod gladuje tamo radi Albanaca i da se ocekuje njegova pomoc .

Izbori 2024

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija