• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.11.2018

09:37

I OVI LUDACI BI DA VLADAJU SRBIJOM! Vuk Jeremić i Sergej Trifunović HVALE HARADINAJA I POZIVAJU NA NASILJE NA ULICAMA!

Politika

I OVI LUDACI BI DA VLADAJU SRBIJOM! Vuk Jeremić i Sergej Trifunović HVALE HARADINAJA I POZIVAJU NA NASILJE NA ULICAMA!

Podeli vest

Takozvana srpska opozicija više ne bira ni način ni taktiku da dođe na vlast, pa se služi lažima, obmanama, udružuje se i sa najcrnjim neprijateljima srpskog naroda i priželjkuje haos na ulicama!

Posle skandaloznog intervjua Ramuša Haradinaja "Vašington postu", koji je ismejao čak i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin, iz svoje mišje rupe oglasio se Vuk Jeremić sa suludom trvdnjom da se "Ramuš ne bi usudio da slaže u autorskom članku"?! 

VUK JEREMIĆ PRED SUDOM U NJUJORKU KONAČNO PRIZNAO: Nabacivao klijente Patriku Hou, ON IH KASNIJE PODMIĆIVAO!

- Koliko god da je kriminalac i ubica, Ramuš Haradinaj se nikad ne bi usudio da laže u autorskom članku za Vašington post - napisao je Jeremić koji je pred sudom u Njujorku priznao da je nabacivao klijente korumpiranom Patriku Hou, i dodao:

- Vučić je ipak ponudio da prizna Kosovo. Izdajnička bitanga.

Foto: Twitter printscreen

Koliko Jeremiću i njegovi istomišljenicima smeta to što se predsednik Vučić na svaki mogući način bori za dobrobit Srbije i srpskog naroda, pored ovakvih nebuloza, najbolje govori i stav bivšeg glumca Sergeja Trifunovića koji je u utorak na tribini "Stop krvavim košuljama" pozvao na nasilno rušenje vlasti! 

- Ja nemam šta više da vam pričam dragi prijatelji, zemljaci, braćo - na ulice! Ništa vam drugo ne mogu reći osim - na ulice! Kako je ono govorio Gandi: "prvo vas ignorišu, pa vam se smeju, onda se bore protiv vas i na kraju - pobedite". Na ulice - ponovio je besni Trifunović.

BEDA BEDNA! SERGEJ USRED ZAGREBA PLJUVAO PO SRBIJI! Glumac svoj narod NAZVAO STOKOM!

Više je nego očigledno da u nameri da zavladaju Srbijom zbog sopstvenih interesa, srpski elitni opozicionari više ne prezaju ni od čega - lažu, manipulišu, pozivaju na nasilje, a udružuju se i sa najvećim krvnicima srpskog naroda! Samo da bi se dokopali fotelja i državne kase. A narod... narod ih uopšte ne zanima! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 5 godina

Vucic je izdajnicka bitanga??Jeremicu bre, da li su ti cavke popile mozak, da li stvarno verujes da Srbi neznaju ko je izdajnicka bitanga? Dokazace se to i na sudjenju u Americi,a onda.....Pa onda ostaje nasem tuzilastvu da tvoje afere dovede do kraja,i nadam se da ce se staviti tacka na delovanje Vuka Jeremica.Srpsko zlo.

Ivica

pre 5 godina

Odmah uhapsiti ovu dvojicu i zacepiti im usta. Ne znam samo kako ih nije sramota. Pa vidi narod ko je lopov, a za ovu dvojicu se zna da kradu od naroda, sramno! Ovaj Sergej mi je bio bas drag glumac dok nije poceo da podrzava ove lopove.

Relista

pre 5 godina

Sergej je građanin, car, poštenje, čist obraz, humanitarac, budućnost...... Tako da vaša konstatcija o Sergeju, raduje zdravu Srbiju.

VRANJES

pre 5 godina

Jos si zaboravijo najvazniju titulu: Pijanica, budala, nezna gde je i sta je.

Akrobaticar

pre 5 godina

Takvi kao ti i Sergej zasluzuju pasos velike siptarije. Imace cime vasa pokolenja da se "ponose". Pored takvih Srba kao sto ste vi, Srbiji neprijatelji nisu ni potrebni.

Laki

pre 5 godina

djilasa,jeremić,bosko obradovic, sergej oni su budućnost srbije. jao si ga nama ako su nam oni budućnost. oni si čir na d....u ove zemlje. .

Mira

pre 5 godina

Борба треба да буде за мир, слогу, духовност, језик, материјални напредак, а не борба за власт и излазак на улице. Ненасилно решавање проблема! Опозицијо, мани се сплеткарења. Зар су нам сада потребни немири у Србији?

Jovan

pre 5 godina

Jedan narkoman, drugi osvedoceni kriminalac svetskog renomea!

Gale

pre 5 godina

Ovu bagru treba pod hitno uhapsiti ili deportovati, javno rade protiv ove drzave i naroda.

Laki

pre 5 godina

haradinaj laze ali jedno de dokazalo, a to je, da je naša opozicija u savezu sa tim zlikovce. poziv sergeja trifunovića da se izadje na ulice da se ruši vučić, upravo dokazuje da taj savez opozicije u srbiji i ovk zločinaca postoji, i pokazuje ko je obećao priznanje kosova, ako se vučić sruši. sto se jeremiceve izjave tice, pa ti si vuče pa ti si u svojim autorskim tekstovima bezbroj puta lagao. osramotio si srbiju svojim filmovima sa švercerima oruzja. belosvetski kriminalci.

pop

pre 5 godina

Pa dosta su se nasi gradjani medjusobno ubijali ,

Anja

pre 5 godina

Kada su potrebni svom narodu, oni daju podrsku ovakvim zlocincima..

Nesmisao

pre 5 godina

Da li autora ovog teksta zanima kolika je razlika u koeficijentu inteligencije izmedju citalaca i urednika ? Ovo prolazi 100% samo u slucaju da je zakljucak bio: urednik = Ajnstajn, citaoc = gusenica.

Teodora93

pre 5 godina

Vuk Jeremić i Sergej Trifunović rade protiv države i srpskog naroda, sve za šta su se naši preci vekovima borili i ratovali oni bi da prodaju po cenu njihove vlasti i lične koristi. Otvoreno rade protiv države. Podržavaju neprijatelje..

Dante

pre 5 godina

Ovima dvojici nije mesto u Srbiji ako takve izjave daju.

dada

pre 5 godina

Ovakve ljude gradjani Srbije nikad nece podrzati

alisa

pre 5 godina

Jeremic i Trifunovic su ocigledno na Haradinajevom platnom spisku.

dana

pre 5 godina

Americki zelembaci su mu drazi od domovine Srbije.

Branko

pre 5 godina

" SzS = BROD LUDAKA " !!!??? "Dobro je rekla premijrka Brnabic, oni nisu za zatvor vec za lecenje posto su opasni za okolinu u kojoj se nalaze " !!!!!??????? Gde vam je sminkerka Macic, sigurno se ubila od alkohola ???????

Ja

pre 5 godina

Da li su ova dvojica duhovni naslednici biblijskog Samarićana?

Djuro

pre 5 godina

Pa Haradinaj je i vise puta rekao da nije zlocinac i da nije ubijao civile, da li i tu treba da mu poverujemo?! izgleda da je mali Jeremija prs'o na sudu, pa sad kad mu se bajbok smesi, gleda da se izvuce na svaki moguci nacin, makar i preko starog narkomana Trifunovica.

sasa

pre 5 godina

Vuk Jeremić,klasičan primer izdajnika i prodane duše.

violeta

pre 5 godina

Oni da vladju ?! Srbijom NIKAD ! Ne bi ni uza porodica glasala za njih.

eva

pre 5 godina

Posle ovakvih izjava možemo ih poistovetiti sa Tačijem i Haradinajem.

Anja

pre 5 godina

Oni su jedna bruka i sramota , rade protiv svog naroda.

Aleksandar

pre 5 godina

Slazem se sa Jeremicem Trifunovicem i Haradinajem

slavko

pre 5 godina

Svako želi da se bavi politikom pa i ovakvi ljudi koji negledaju na posledice i svoj narod

Mara

pre 5 godina

Daleko bilo, pa dal su oni normalni? Bože šta li je u njihovim glavama

Dragan

pre 5 godina

E sad znam što je Tito imao Goli otok a Rusi Gulag, upravo za ovakve "intelektualce"

Tea

pre 5 godina

Kakva ljigavstina od strane opozicije.Mi nismo bez mozga da ne znamo koliko se nas predsednik zalaze za Srbiju i ovo je sramota sta pojedini Srbi rade Srbiji

Dusan

pre 5 godina

Jeremicu, posto si prodao Srbiju? Obraz znam da nisi cenio

Anja

pre 5 godina

Isti su Vuk i Sergej na isti kalup lazovi i kriminalci su.

Daca

pre 5 godina

Ako im je dobar Ramuš Haradinaj pa neka idu kod njega možda ih primi u vladu.

sanja

pre 5 godina

Narodu je i više nego dovoljno njihovog ludila.

Mirjana

pre 5 godina

Ko njih shvata ozbiljno.... Oni su smesni!!!!!

Sused

pre 5 godina

Devedesete ce se zavrsiti dvadesetih u Srbiji gradjanskim ratom. Drugaciji rasplet ludila u Srbiji se ne moze ocekivati. Sto se posijalo stici ce i za zetvu.

mara

pre 5 godina

Ova dva coveka ako se tako uopste mogu nazvati nisu normalni ocigledno.Treba im zdravstveno lecenje.

mila

pre 5 godina

Oni su jedna bruka i sramota , rade protiv svog naroda

Tomo

pre 5 godina

Ne zna se ko je veća budala, ovaj vučičević ili ovi likovi bez mozga koji ovo veruju i pišu ovde ovakve komentare.

Tix

pre 5 godina

Svaka cast za Vuka i Sergeja! Dosta nam je ovakvih "novinarskih" bljuvotina.

Danas

pre 5 godina

Sergej komunicira prostoprosirenim recenicama sto znaci da recenica ne zavrsava na zarezu. Vi dislekticari dezinformacijama ne mozete vise varati narod. Nije Srbija Yuga sa 2 crnobela kanala. Svaku laz koji napisete je lako je je proveriti. Sergej je ljudska gromada. Treba da stanete u stavu mirno kad izgivarate njegovo ime. Sram vas bilo.

sektasi

pre 5 godina

kako opozicija saradjuje sa haradinajem kad mu vladu drzi srpska lista, a nju podrzava sns? neko objasnjenje, kakva je to matematika?

Siki

pre 5 godina

Kad ih vidim odmah mi skoči šećer i pritisak.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija