• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

03.12.2018

17:55

SUD PROMENIO ODLUKU! Aleksandar Ćurić iz Kosovske Mitrovice u kućnom pritvoru!

Politika

SUD PROMENIO ODLUKU! Aleksandar Ćurić iz Kosovske Mitrovice u kućnom pritvoru!

Podeli vest

Odlukom Apelacionog suda, koje je razmatralo žalbu advokata na određivanje jednomesečnog pritvora uhapšenom Aleksandru Ćuriću iz Kosovske Mitrovice, doneto je rešenje kojim se mera policijskog zamenjuje kućnim pritvorom

- Mera kućnog pritvora počinje od danas i trajaće do 23. decembra - stoji u sudskoj odluci.

 - Rešenjem Apelacionog suda iz Prištine, odeljenja iz Kosovske Mitrovice, mom branjeniku je određena mera kućnog pritvora iz kojeg bi, ukoliko tužilaštvo ne bude podnosilo nove zahteve za produženje, trebalo da izađe na slobodu za 20 dana - rekao je advokat Srđan Mitrović. 

Ćurić je osumnjičen za dva krivična dela – ometanje ovlašćenog lica u vršenju poslova bezbednosti i nedozvoljeno držanje oružja i municije.

Uhapšen je u zoru 23. novembra, prilikom upada specijalnih jedinica Rosu u severnu Kosovsku Mitrovicu kada su, zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, lišeni slobode i kosovski policajci Dragiša Marković i Nedeljko Spasojević, kao i Marko Rošić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan306

pre 5 godina

Za sve su vam srbi krivi..koja provokacija..

captainsrki

pre 5 godina

Coveku ce bar kod kuce biti malo lakse..Koliko je to moguce u ovakvoj situaciji!

Nikola

pre 5 godina

Sramota je sta ti siptarski teroristi rade, maltretiraju nevinog coveka samo da bi pokazali svoju moc. Tako su jadni.

nena

pre 5 godina

To što radi Priština je zloupotreba svih institucija medjunarodnog prava i zakona.

miki

pre 5 godina

Sram da ih bude ali dobro srpski narod izboriće se sa svim !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija