• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

03.12.2018

21:30

SLOMITI KIČMU SRBIJI I UNIŠTITI VUČIĆA! Počeo specijalni rat protiv naše države!

Politika

SLOMITI KIČMU SRBIJI I UNIŠTITI VUČIĆA! Počeo specijalni rat protiv naše države!

Podeli vest

Plan CIA: Srbe, po svaku cenu i svim sredstvima, naterati da do marta 2019 priznaju 'državu Kosovo'. Zapad protiv Srbije aktivirao najcrnje zločince. Naser Orić preti Vučiću, Enver Hodžaj poziva na novi rat

Zapadni moćnici kreću u specijalni rat protiv Srbije, a glavni cilj im je da vlast u Beogradu nateraju da - najkasnije do kraja marta sledeće godine - prizna lažnu državu Kosovo.

Kako saznajemo, američka CIA pokrenula je operaciju koja treba da primora Srbiju na kapitulaciju. U tom cilju Zapad je već aktivirao najcrnje zločince i ekstremiste na Balkanu koji sinhronizovano napadaju našu zemlju. Tako je bivši komandant Armije BiH, ratni zločinac Naser Orić juče otvoreno zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zatražio od njega izvinjenje (!?!), dok je potpredsednik takozvane vlade lažne države Kosovo Enver Hodžaj javno priznao da Priština radi na stvaranju 'antisrpskog pakta' sa Crnom Gorom, Hrvatskom, BiH i Makedonijom!?!

Organizovan napad

Naser Orić koga je Sud BiH u petak pravosnažno oslobodio svih optužbi za ratne zločine uprkos čvrstim dokazima da je on lično klao Srbe tokom rata u BiH, izjavio je da traži lično Vučićevo izvinjenje "za klevetu"!?!

- Očekujem od Vučića da mi se javno izvini za optužbe i klevetu koju je više puta javno izrekao. Advokati su me zvali i tražili mi punomoćje za podnošenje krivične prijave. Razmisliću i odlučiću da li ću to da uradim... - rekao je Orić za sarajevsku televiziju.

Istovremeno, 'kosovski vicepremijer' Enver Hodžaj izjavio je za zagrebački 'Večernji list' da je u Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije.
- Srbija je faktor destabilizacije u regionu i na to se mora reagovati - poručio je Hodžaj.

SRBIJI SE MORA DATI SEVER KOSOVA I REPUBLIKA SRPSKA: Britanski ekspert predlaže kako bi trebalo promeniti granice na Balkanu!

Foto: Beta

Enver Hodžaj

Naši izvori kažu da sve ovo jeste sinhronizovani udar na Srbiju.
- Treba biti mnogo glup i naivan pa poverovati da su takse od 100 odsto koje je uvela Priština otvoreno stvaranje antisrpskog pakta u celom regionu, hapšenje Srba u Crnoj Gori i oslobađanje Nasera Orića događaji koji su se sasvim slučajno desili jedan za drugim. Pre će biti da je to organizovana i sinhronizovana akcija Zapada kako bi Srbiju naterali da popusti i prizna Kosovo. Moćnici u SAD i EU postaju sve nestrpljiviji zbog upornosti Beograda da sačuva svoje nacionalne interese. Izgleda da su sada krenuli da igraju grubo... - objašnjava Informerov izvor.

I ministar policije Nebojša Stefanović kaže da Orićevo oslobađanje nije slučajno i da je sve pažljivo tempirano.
- Svi su se udružili protiv Srbije kada su videli da naša zemlja postaje međunarodno uticajnija i da može da postiže pobede. Zvaničnicima u EU ne smeta ideja o stvaranju 'velike Albanije', baš kao ni Orićevo oslobađanje. Zapad dozvoljava da Albanci sa Kosova otvoreno prete, upadaju sa dugim cevima na sever i iživljavaju se nad Srbima u pokrajini, što je užasno. Isto je i sa Orićem.... - upozorava Stefanović.

Foto: Printscreen You Tube

Naser Orić

Srbi su žrtva

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da se oslobađanje Orića i Hodžajeve izjave nisu slučajno desili u isto vreme.
- Ta vrsta slučajnosti ne postoji u politici. Srbija je žrtva pokušaja da se njen narod na Kosovu zgazi, da se srpski narod u regionu obespravi i ponizi. Pažljivo posmatramo sve aktivnosti onih koji žele haos u regionu. Država će umeti da zaštiti svoj narod... - podvlači Đurić.
 

(UŽIVO) VUČIĆ: Rušite me na ulici koliko hoćete, ali nećemo priznati Kosovo i pristati na ucene!

Dodik: Potvrda antisrpske politike


Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je izjava Hodžaja potvrda antisrpske politike u regionu.
- Antisrpski front postoji odavno. Jasno je da su Srbi drugim narodima kroz oslobodilačke borbe davali slobodu, a sada, dok se samoproglašena, nepriznata država Kosovo bavi ujedinjavanjem s Albanijom, oni sebi daju za pravo da Srbima drže predavanje - ističe Dodik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Samo da budemo slozni u ovim teskim momentima, preguracemo mi i ovo.

SNEŽA

pre 5 godina

"Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga al' zube polomi!"

Joka

pre 5 godina

Ne gubimo nadu da ce se sve zavrsiti mirnim putem!

milan306

pre 5 godina

Ništa Srbiju ne može da slomi...zajedno i jedinstveno smo jači..

Igor

pre 5 godina

Sramno od strane EU zaista. Zasto im smeta Srbija? Strasno.

Jovan

pre 5 godina

Nije jasno o kakvoj kicmi Srbije govorimo od trenutka kada je Vucic preoteo svu mogucu vlast u ovoj proniji ? Nema vise kicme sa beskicmenjakom!

jasminajo

pre 5 godina

Nadam se da će naša vlast mirnim i civilizovanim putem doći do rešenja ove veoma problematične situacije jer rat je poslednje što je sada potrebno Srbiji, nadam se da će EU shvatiti da čini neverovatnu grešku jer podržava teroriste jer Kosovo vode teroristi i ratni profiteri.

Milos

pre 5 godina

Nekima smeta jaka i stabilna Srbija pa zele da je ruse.

Sanja

pre 5 godina

Ja se stvarno plasim sta ce biti sa nasim Kosovom :(

Anja

pre 5 godina

Srbija se ne boji nikom i nece nikom biti podredjena, gledamo svoje nacionalne interese, a ti nek se zapitaju da li stvarno misle da je Srbija slaba.

mita

pre 5 godina

Mogu samo da prete,to jedino i umeju!Srbiju su mnogi hteli da unište ali nisu uspeli a Kosovo će uvek biti deo Srbije!

Mima

pre 5 godina

Nikada jaci nismo bili.Uz naseg predsednika sm...idemoo napred

milos

pre 5 godina

Vucic im smeta,jer za razliku od prethodnih ne da Kosovo.

Milan

pre 5 godina

Ovim ekstremnim provokacijama nikad kraja. Kosovo želi uvuči Srbiju u ratovanje i želi stvoriti nemir u regionu. Srbija je danas dovoljno snažna da to spreči!!!

Zivko

pre 5 godina

Vucicu-Genije 21-og veka bio si,ostao si i bices najmudriji,najpametniji od svih tvojih domacih i stranih neprijatelja i samo tako nastavi jer imas podrsku mojih prijatelja zato sto oni kazu da si politicar 21-og veka i da si najbolji.Samo strpljenje i bez povlacenja pogresnih poteza nekih tvojih prijatelja una kosovu ili sSrbiji.

Blizanac

pre 5 godina

Vucic je Srbiju iscupao iz blata i uzdigao na zavidni nivo! Sada su i Vucic i Srbija ljubomornima trn u oku!

Kristina

pre 5 godina

Neko se igra , a ne zna pravila igre i to koliko smo borbeni kad je pravda u pitanju.

Juro

pre 5 godina

Informer i mali Aljek, žestoko smatrate. To što radite sve će vam se obiti o glavu. I šta sada bi, pa zar SAD i EU, po Aljekovim rečima, nisu naši najveći prijatelji?

Vedran

pre 5 godina

Pokusavaju oni duze vreme da Lome kicmu Srbiju, ali neide I'm od ruke.

Sasa

pre 5 godina

Castan covek se moze izvinuti samo zrtvama. A naser oric nije zrtva vec ZLOCINAC. takvima se niko netreba izvinjavati. Jedino da se svet izvrne totalno naopacke. A koliko vidim ide se u tom pravcu. Vidim ja da ce rusi opet da ciste balkan i od zlobnih srba i svih ostalih redom.

miki

pre 5 godina

Rat je počeo ali ako mi ne odgovaramo znači da nije dopreo!

Marko

pre 5 godina

Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomih ga al' zube polomih.

Rade

pre 5 godina

Najvaznije od svega u ovom teskom trenutku je da samo budemo slozni i jedinstveni tu ne racunam na ove domace izdajnike u ovim teskim momentima, preguracemo mi i ovo i teze momente smo izdrzali.

Iva

pre 5 godina

Ne boji se Srbija nikakvih zavera, planova i ostalih bajki.

maria

pre 5 godina

Srbija ostaje dosledna sebi i svojim nacelima!Veliki atak se sprovodi nad nama,mi smo svesni da je nas narod dozivljavao mnoge neprijatnosti i nepravde u proslosti kao i sad,ali to nas ne sprecava da se borimo i cenimo i zalazemo za nesto sto je nase!

nikola

pre 5 godina

Šiptari pokušavaju sve samo su se ovaj put malo zaneli.

Tian

pre 5 godina

Iskreno, Srbiju vise niko ne moze da slomi jer smo jaci nego ikada.

kiki

pre 5 godina

sve ce se to zavrsiti mirnim putem, na raznoraznepretnje smo vec navikli, nista tu novo nije.

Milko

pre 5 godina

Svi su se okomili na Srbiju ali im to neće uspeti.

vanja

pre 5 godina

Srbija i srpski narod čvrsto stoji uz svog predsednika i pruža mu punu podršku.

Darko

pre 5 godina

Zaboravljaju da su Rusi , Kinezi i mnoge druge velike sile uz Srbiju.

dimigrom

pre 5 godina

Tvrda je orah vocka cudnovata,ne slomi ga al zube polomi

Petar

pre 5 godina

Nisu ni svesni da taj rat neće nikad dobiti. Svi ćemo ga braniti!

Giša

pre 5 godina

Pustite više te teorije zavjere.Postiji jednostavno objašnjenje srbi u bosni,postratna elita neće da zaštite svoje stvaraoce od drakonskih kazni a kamoli da nešto učine po pitanju optižbi na račun drige strane Njima je milije trgovati sa njima i stvarati sebi ogroman kapital a sve pod floskulom srpskog patriotizma

Dehan

pre 5 godina

SRbija ne gubi nadu sve cemo resiti mirnim putem

Dobi

pre 5 godina

Niko se nije zaigrao sa zapada, zaigrao se nas vodja da im udovolji i da od sebe napravi velikog lidera, zarad toga je spreman da na najperfidniji nacin zrtvuje srpski narod za licne ambicije i ciljeve.Srbi nikad nisu imali veceg psihopatu i lazova na celu drzave.Ako ne sjase sa grbace naroda, nestacemo kao narod zahvaljujuci njegovoj nesposobnosti,slepilu i banditskoj pohlepi.

Nata

pre 5 godina

Svima je Srbija kriva za sve, kad nemaju gde, udare na Srbiju..

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija