• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

04.12.2018

08:20

LAZANSKI O PAKLENOM PAKTU PROTIV SRBIJE: Put Šiptara do EU vodi preko Srbije, ali POSTOJI ADUT KOJI MI JOŠ NISMO ODIGRALI!

Politika

LAZANSKI O PAKLENOM PAKTU PROTIV SRBIJE: Put Šiptara do EU vodi preko Srbije, ali POSTOJI ADUT KOJI MI JOŠ NISMO ODIGRALI!

Podeli vest

Tema emisije "Ćirilica" na TV Hepi sinoć je bila je pakt koji Albanci prave protiv Srbije, a gosti su bili Borislav Jović, prof. dr Darko Tanasković, prof. dr Srđa Trifković i Miroslav Lazanski

Prof. dr Darko Tanasković podsetio je na početku emisije da je još jedna država (Solomonska ostrva) povukla priznanje Kosova.

Prof. dr Srđa Trifković je rekao da u pogledu američke politike postoji kontinuitet srbofobije Stejt departmenta od početka devedesetih godina.

On je upozorio Prištinu da njihov "evropski put" vodi preko Srbije i da je to adut Srbije na koji još nismo odigrali.

Onog trenutka kad bi počeli da naši carinici da sprovode ono što su nama Hrvati radili kod Šida, tog trenutka će takse biti ukinute, smatra Trifković.

LAZANSKI: Ovo je trenutak BITI ILI NE BITI - Albanci su prešli Rubikon na KiM - šta nam je činiti?

- Pakt ne mora biti izrazito potpisan, on funkcioniše po savršenoj logici institucionalne srbofobije hrvatskog režima koje je posledica psihopatologije Hrvata - rekao je Trifković.

Miroslav Lazanski je rekao da čekamo reakciju Zapada, EU i Amerikanaca i da se vidi kako će se oni postaviti i da li su konačno shvatili koga to podržavaju.

- Da li će taj mogući savez Podgorice, Zagreba, Skoplja i Prištine biti formalizovan, naravno da neće, ali to postoji u praksi. Čekamo reakciju EU po pitanju tih taksi i svega što se dogođa - rekao je Lazanski.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giša

pre 5 godina

Šta je Rusima oni rekoše pomoći srbima na Kosovu.Još jedan pucanj u prazno.

kiki

pre 5 godina

naravno da je uskracena, muce nas narod tamo, uzas, neljudskost.

Joka

pre 5 godina

Nije Mi stvarno jasno zasto se u ove sedeljke ne dovede recimo kacevenda da dok ovi zbore on prsce svetom vodicom KO zna mozda tada kako narod kaze iz usta ovih zveri u ljudskom oblicju ode I u bozije usi

rajko

pre 5 godina

Svi se nadaju da će se kola slomiti na Srbiji i da će se svako poslužiti sa delom kolača, ali džaba se nadate Srbija se sloniti ne može.

kiki

pre 5 godina

ocekuje se da ce EU odreagovati u korist nase zemlje.

Zara

pre 5 godina

Slažem se sa tvrdnjom prof. dr Trifkovića , da u pogledu američke politike postoji kontinuitet srbofobije Stejt departmenta od početka devedesetih godina. On je upozorio Prištinu da njihov "evropski put" vodi preko Srbije i da je to adut Srbije na koji još nismo odigrali. Onog trenutka kad bi počeli da naši carinici da sprovode ono što su nama Hrvati radili kod Šida, tog trenutka će takse biti ukinute, smatra Trifković.

dado

pre 5 godina

Srbija je stabilna zemlja i ekonomski i vojno.Tako da ti neki paktovi ne treba da nas plaše.

Tanja

pre 5 godina

Шиптари хоће да формирају лажну војску.

Don Djordjo

pre 5 godina

bla,bla,bla,bla,bla-dosta bre demonizacije nas Srba sa vasom filozofijom,pricom, nemate pojma o zivotu Srba…………..jadno-bedno-zalosno!! Srbi krenimo sa njihovih glupih reci za nasa DELA!! Smrt Novokomponovanom Svetskom Fashistickom Poredku!! Zub za Zub & Oko za Oko!! Smrt Fashizmu Sloboda Narodu- Slogan iz 1941...……..

mila

pre 5 godina

Srbija je izlozena velikim pritiscima i ucenama...ali uverena sam da smirenost i promisljenost našeg predsednika mora ići u dobrom pravcu

jasmina

pre 5 godina

Šiptari neće uspeti u svojoj nameri koja nije ni malo dobra.

Adriana

pre 5 godina

Mislim da to tog pakta nece doci, mada sve je moguce, Srbiji svako zabija noz u ledja, prosto im bodemo oci, videcemo kako ce strvari dalje teci...

Bane

pre 5 godina

Šiptari ne shvataju da je Srbija strateški najbitniji šraf Balkana, i da mimo nas ne mogu...

Boško J

pre 5 godina

Nema rešenja pitanja KiM bez Srbije. Sama kada se Srbija složi sa nekakvim predlozima može doći do rešenja KiM.

Mima

pre 5 godina

Pristina je miljama daleko od bilo kakvog evropskog puta.

Teodora93

pre 5 godina

Колико год да Албанци понашају неодговорно и да нас провоцирају, ми морамо остати фактор стабилности у региону.

miki

pre 5 godina

Odigraćemo a ona biće kasno da isprave sve zločine koje su počinili!

Luka

pre 5 godina

Nas narod je skroz ne zasticen na Kosovu, teror je sve ucestaliji sa samo jednim ciljem da se i ono malo Srba sto je ostalo protera sa svojih ognjista. Sve to strane mirovne snage gledaju i svojim postupcima odobravaju.

NikolaS

pre 5 godina

Albancima necemo dozvoliti da svoje ciljeve iskazu preko srbije i da nas narod ispasta bez ikakve veze.

Nidza

pre 5 godina

Ali treba prvo da uspeju da predju preko Srbije, a to nece tako lako.

Anja

pre 5 godina

Konacno shvatili da bez Srbije nisu nista i nemogu bez nje.

Dejan

pre 5 godina

Dok se naš narod bori za egzistenciju na Kosovu, EU samo posmatra i ne reaguje.

mimi

pre 5 godina

Više od 2.000 ljudi svakog dana preživljava zahvaljujući jednom obroku

mara

pre 5 godina

Srbija je postala veoma jaka drzava. Mogu da kuju pakt koliko god zele, nece doci do cilja preko Srbije.

Mile

pre 5 godina

Srbija mora da se odupre siptarskim provokacijama

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija