• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2018

12:25

ĐILAS I ŠOLAK JOJ OBEĆALI UREDNIČKO MESTO NA TV PRVA I O2 TV, PA SAD VREĐA VLASNIKA KOPERNIKUSA ŠTO JE IZVISILA ZA POSAO!

Politika

ĐILAS I ŠOLAK JOJ OBEĆALI UREDNIČKO MESTO NA TV PRVA I O2 TV, PA SAD VREĐA VLASNIKA KOPERNIKUSA ŠTO JE IZVISILA ZA POSAO!

Podeli vest

U političku hajku koju su tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak pokrenuli na društvenim mrežama jer im je propao plan da otmu TV Prva i O2 TV, uključila se i bivša urednica televizije B92 Jelena Kosanić Podunavac uvredama na račun novog vlasnika tih televizija Srđana Milovanovića

 

Kako nezvanično saznajemo, Đilas i Šolak, koji su nameravali da kupe TV Prva i O2, uveliko su planirali da upravo Jelenu Kosanić Podunavac postave za novu urednicu jedne od ove dve televizije, pa nije isključeno da je propali poslovni angažman razlog što je Kosanićeva kivna na novog vlasnika.

- Novi "vlasnik" Prve i O2... kad odbrusi ovako jak Vučiću, zemlja će se tresti [?] - napisala je Jelena Kosanić, aludijarući na korpulenciju Srđana Milovanovića.

 

 

U nedostatku drugih argumenata za kritiku, Jelena Kosanić Podunavac usmerila je svoj bes zbog propale poslovne ponude na Milovanovićev fizički izgled, dok su njeni pratioci na Tviteru nastavili sa još pogrdnijim porukama.

JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

Kako takođe saznajemo, nesuđena urednica TV Prva i O2 i miljenica Đilasa i Šolaka ipak neće ostati bez posla, jer tajkuni već uveliko planiraju da pokrenu nove dnevni novine, u kojima će za nju biti rezervisano uredničko mesto.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mima

pre 5 godina

Bolje bi joj bilo da se bori znanjem i licnim zaslugama.

cana

pre 5 godina

Vlasnik kopernikusa nema ništa s tim,on joj posao nije obećao.

Jovan

pre 5 godina

Djilasu i ekipi nije ostalo mnogo javnih servisa na kojima mogu siriti svoje lazi, sto je veoma dobro za Srbiju.

Darko

pre 5 godina

Šta je očekivala da će joj ispuniti to što su joj obećali? Obećavaju oni u prazno!

Goran

pre 5 godina

Jasno je svima odavno da ova gospoda ima samo jedan cilj, a taj cilj je svima jasan.

Verica

pre 5 godina

Pa sta je nasla snjima da se petlja kada bi svoje rodjene prevarili a ne kamalo nju.

Simona

pre 5 godina

Osobe koje nemaju ni trunke morala a ni elementarnog vaspitanja su osobe koje imaju potrebne adute za posao kod Đilasa

Marija

pre 5 godina

I ako oni misle da mogu da kupe sve u Srbiju ovog puta su se malo preracunali pa sada svi su im krivi.

Milos

pre 5 godina

Ako je ocekivala da joj Djilas namesti posao to samo govori da je ista kao i on, cak i koristi istu strategiju kao on, kada ne dobije ono sto je ocekivala pocinje da osipa drvlje i kamenje

Krki

pre 5 godina

Đilas pokušava da opet stavi pod kontrolu što više medija po Srbiji.

Gile

pre 5 godina

Miljenica Đilasa i Šolaka ipak neće ostati bez posla, jer tajkuni već uveliko planiraju da pokrenu nove dnevni novine, u kojima će za nju biti rezervisano uredničko mesto.

Tea

pre 5 godina

Pa dobro kako je uopste verovala Djilasu...ali iz ovih njenjih "damskih" vredjanja novog vlasnika vidi se da spada u istu lazljivu klapu kupus koalicije

Olja

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Jelena Kosanic Podunavac je trebala pazljivije da bira sa kime sklapa poslove.Plan zutih nije uspeo pa su sada osuli paljbu po vlasniku Kopernikusa.

Kosa

pre 5 godina

Velicina coveka se ogleda u tome sto ostaje dostojansven i onda kada mu je tesko i kada pada. Sagledajte svoje mogucnosti i kvalitete i budite realni u svojim ocekivanjima. Niko vam nije kriv sto vam je propao poslvni angazman, kriviti mozete samo sebe.

Mima

pre 5 godina

Pa nek joj nadju posao tajkuni milioneri, imaju gomilu fantomskih firmi i ovde u Srbiji i po belom svetu. Naci ce se neko mesto.

nikola

pre 5 godina

Ne prilici jednoj dami,takav govor.Ne mozemo svi biti lepi,ali dostojanstveni svakako.

Mile

pre 5 godina

Pa ona i zna samo da pljuje nista joj nevalja i nikad i nece jer je i ona sama nesrecna u svom zivotu.

Rade

pre 5 godina

To su ta partijska zapošljavanja i malverzacije licemerne opozicije.

Jela

pre 5 godina

Pa sto ne cute kada su nesposobni za bilo sta.Sve im neko drugi kriv

maja

pre 5 godina

AUUUUU....pa da moze pomogao bi sebi....obecanje ludo radovanje...pljuvaces sestro i ti po Djilasu ima dana ...

Viki

pre 5 godina

Ovoj nije mesto ni u stali da radi, a ne na televiziji.

Nadica

pre 5 godina

Ko obeca taj treba i da odrzi obecanje , ali opozicija to nikad nije radila niti je spremna za pravedan i istinit stav.

Bane

pre 5 godina

Stvarno je Djilas preterao u svemu. Pravi je bolesnik.

Dehan

pre 5 godina

OPoziciji sve smeta posebno jer Srbija napreduje

Goga

pre 5 godina

Gospodja Podunavac je mogla da radi gde je htela jer je jedan od najboljih novinara u Srbiji. Samo nije htela da radi u ovakvoj Srbiji. Ni za opoziciju, ni za vlast.

branko1

pre 4 godine

Jelenice,svima je jasno šta tebi treba,ali svi oni zajedno nemaju tu ,tebi potrebnu, stvar.Mani se ti tih "trubala",pređi kod nas,i dobićeš I vise nego ti treba

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija