• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2018

15:23

VESIĆ: Đilas oteo deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici!

Politika

VESIĆ: Đilas oteo deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas "oteo" deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici, koju bespravno koristi i ocenio da je to jedan od najvećih skandala koje je Ðilas napravio

 

- Draganu Ðilasu očigledno nije bilo dovoljno što je ostvario promet od 500 miliona evra dok je bio gradonačelnik, što je svojevremeno oteo Pionirski grad kako bi napravio kuću Velikog brata, već je očigledno morao da otme i garažu koja pripada gradu kako bi tu parkirao svoja privatna vozila i to je stvar koja traje od 2008. godine - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Naveo je da su službe u Parking servisu tek danas otkrile šta se desilo i šta je Ðilas radio svih ovih godina i ocenio je da je ovo jedan od najvećih skandala koje je bivši gradonačelnik napravio.

Ðilas je, kako kaže Vesić, u delu stanarske garaže u Požarevačkoj ulici zazidao protivpožarni put, u kojem je parkirao četiri svoja automobila - dva koja ima privatno i dva koja koristi njegovo obezbeđenje.

- A onda je sa druge strane iz Sinđelićeve ulice otvorio poseban izlaz da tu javnu garažu koristi kao privatnu - rekao je Vesić.

Naveo je da je to trajalo tako deset godina i da je Ðilas, time što je zatvorio protivpožarni izlaz, ugrozio bezbednost i stanara zgrade u kojoj se nalazi garaža i onih koji koriste garažu.

- Ovaj slučaj na najbolji način pokazuje kako radi Dragan Ðilas. Nikada ništa što je državno i što pripada narodu za njega nije bilo svetinja, već uvek pokušava da iskoristi za svoj privatni biznis. Tako je i napravio kuću Velikog brata u Pionirskom gradu kada je taj prostor koji je bio namenjen deci i omladini, pretvorio u kuću Velikog brata, da ne pričamo o njegovim drugim aferama - dodao je Vesić.

Kako je rekao, Ðilas stalno govori o poštenju ne bi li sakrio kako se on ponašao dok je bio na vlasti.

- Ovo današnje otkriće sa garažom u Požarevačkoj ulici je posebno značajno jer na najbolji način pokazuje do koje mere je Dragan Ðilas bahat i koliko vodi računa samo o svom interesu i o tome da zaradi - zaključio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Olja

pre 5 godina

Nikada mu nisu bili u interesu ni Srbija ni građani već lični interesi, što je po ko zna koji put i dokazano.

Sanja

pre 5 godina

Djilas i Jankovic bi samo da pune svoj dzep. Sve im je malo.

Sanja

pre 5 godina

Ko laze taj i krade, a ko krade ide u zatvor. Molim lepo.

Branka

pre 5 godina

Tajkun Djilas je otimao sve sto je mogao od drzave i od naroda.Mislim da ima jos mnogo toga otetog u njegovom vlasnistvu.

Vlada

pre 5 godina

4 vozila x 24 h.x 3.650 dana pa naplatite ako ste država...i plus krivična za vatrogasni prolaz... Pa srušite zid i zazidajte vrata o njegovom trošku... Ajd sad da vas vidimo.

mila

pre 5 godina

očigledno morao da otme i garažu koja pripada gradu kako bi tu parkirao svoja privatna vozila i to je stvar koja traje od 2008. godine

Aleksa

pre 5 godina

Oteo jeDjilas mnogo vise od garaze, ko je dao njemu dozvole za njegove bilbored po celom Beogradu, BusPlus koji je uvalio u vreme svoje vlasti!?

Sorin

pre 5 godina

Djilas samo zlo zele da nanese nista drugo nezna.

Ilija

pre 5 godina

Krivicna prijava zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, za pocetak...

Vladan

pre 5 godina

Sve sto se moglo ucariti a da zato se bar mislilo da se mogu sakriti tragovi to je cinila predhodna vlast na celu sa Draganom Djilasom. Posto covek ima citav vozni park normalno da mu treba i garaza.

Sanja

pre 5 godina

Uvek je gledao samo svoj lični interes i da napuni džepove..

Jana

pre 5 godina

Djilas koji ne prestaje da otima i krade,do kraja svog zivota ce ostati narodu u ocima kao bahata lopovcina.

Dejan

pre 5 godina

Opa, klupko se polako odmotava. Sad lepo procesuirati Đilasa po zakonu.

Nadica

pre 5 godina

Neka mu se sve oduzme i onemoguci dalje sirenje zla po narod i unistavanje drustrvene imovine.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija