• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - M. D.

05.12.2018

22:25

ĐILAS I BOŠKO HOĆE KRV! Dok Šiptari prete ratom, opozicija sprema HAOS U SRBIJI!

Politika

ĐILAS I BOŠKO HOĆE KRV! Dok Šiptari prete ratom, opozicija sprema HAOS U SRBIJI!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas plaća i organizuje 'nestranačke proteste' koji bi u subotu trebalo da zapale Beograd * Boško Obradović juče se u Skupštini pojavio u žutom prsluku i najavio krvavo nasilje

U trenutku dok se Srbija suočava sa najvećom krizom na Kosovu, dok Šiptari otvoreno prete novim ratom i etničkim čišćenjem, lideri takozvane srpske opozicije pripremaju proteste na ulicama Beograda po ugledu na krvave nemire u Parizu!

Lider Saveza za Srbiju tajkun Dragan Đilas pozvao je građane da izađu na ulice u subotu 8. decembra i da se na 'vanstranačkim protestima' suprotstave vlasti. Istovremeno, njegov koalicioni partner Boško Obradović prizvao je krvavi 'francuski scenario' tako što se u Skupštini pojavio u žutom prsluku, simbolu protesta u Parizu.

Glavni finansijer

Lideri opozicije, očigledno, žele da i u srpskoj prestonici dođe do nemira i prolivanja krvi po ugledu na demonstracije u Parizu, tokom kojih je prethodnih nedelja povređeno više od 130 ljudi, a na javnim objektima je napravljena šteta koja se meri milionima evra!

Dragan Đilas je najavio 'nestranačke i nepolitičke proteste' (!?!), iako je sasvim jasno da je upravo on njihov glavni organizator i finansijer.
- U Beogradu će u subotu 8. decembra u 18 sati biti održana protestna šetnja u okviru kampanje 'Stop krvavim košuljama', ali bez stranačkih obeležja i političkih govora. Šetnja će krenuti ispred Filozofskog fakulteta, do Skupštine i zgrade Radio-televizije Srbije - najavio je Đilas, koji nije objasnio kako to on kao lider opozicije organizuje 'nestranačke i nepolitičke' proteste!?!

ALEKSANDAR MARTINOVIĆ
ŠEF POSLANIKA SNS

Nema većeg preletačevića od Obradovića. Nijedan "žuti poslanik" nije obukao žuti prsluk, nego je Boško naprasno požuteo da pokaže da je veći demokrata i veći đilasovac čak i od samog Đilasa.

Da vođe opozicije priželjkuju da padne krv u Beogradu, potvrdio je i Đilasov koalicioni partner, lider 'Dveri' Boško Obradović.

"Protest u Narodnoj skupštini zbog cene goriva u Srbiji! Makron mora da razgovara i izađe u susret onima koji su zapalili pola Pariza, a naša vlast kažnjava ljude koji su mirno protestovali zbog pljačke na ceni goriva. Zato subota, 8. decembar u 18 časova - svi na protest u Beogradu!", napisao je Obradović na Tviteru i objavio svoju fotografiju u žutom prsluku.

Na nasilne demonstracije prošlog vikenda je, podsetimo, pozvao i glumac Sergej Trifunović.
- Ja nemam šta više da vam pričam, dragi prijatelji, zemljaci, braćo - na ulice! Ništa vam drugo ne mogu reći osim - na ulice! Kako je ono govorio Gandi: 'Prvo vas ignorišu, pa vam se smeju, onda se bore protiv vas i na kraju - pobedite.' Na ulice" - izjavio je Trifunović, koji je predsednika Srbije nazvao 'govnetom'!?!

JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

NEBOJŠA KRSTIĆ
ANALITIČAR

Javite Makronu ko je oštetio Trijumfalnu kapiju za milion evra.

Komentarišući agresivne planove i pretnje opozicije, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je očigledno da su oni inspirisani krvavim događajima u Parizu.
- Opozicija je, međutim, previdela da Pariz i Beograd nisu isto. Srbija je danas politički stabilna, a vlast legitimna, dok je Obradović samo nepopularni politički provokator, a Đilas tajkun koji se obogatio dok je bio na vlasti. Srbija je demokratska zemlja i oni će, naravno, moći mirno da protestuju... Politički je, međutim, potpuno neodgovorno organizovati demonstracije u trenutku kada se Srbi na Kosmetu bore za opstanak! Ovaj protest se uklapa u Haradinajev scenario o rušenju vlasti u Srbiji - upozorio je Stanković.

Za tuču spremni

Na plan Đilasa i njegovih saradnika da izazovu krvave nemire u Srbiji upozoravaju i iz Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.
"Pošto bi Obradović da, po uzoru na Pariz, gori Beograd i da se građani tuku sa policijom, da se pljačkaju prodavnice i pale automobili, pozivamo ga da najpre zapali Đilasove džipove, Jeremićeve limuzine i na kraju svoja kola, a tek onda da pređe na paljenje automobila građana Srbije", saopštili su iz PS.
 

Haos u Francuskoj u brojkama

* Oko 5.000 učesnika protesta
* 120 spaljenih automobila
* milion evra štete samo na Trijumfalnoj kapiji
* 133 povređena učesnika, od čega 23 policajca
* 420 uhapšenih demonstranata

ĐILASOVCI POČELI DA BIJU! PRETUČENA KANDIDATKINJA SNS U LUČANIMA - Napao je mučki s leđa, mlatio pesnicama i pretio ubistvom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sreckovic

pre 5 godina

Opozicija je za psihijatriju. Oni su bolesni ljudi.

bubasvaba

pre 5 godina

Hoce da zatvore fabrike i oteraju sve investitore, gde ja da radim i kako da kupim hleba za sebe i porodicu?????? i jos da setam protiv SEBE I SVOJE PORODICE JA TAKAV NISAM NI ZA LAZU VEC ZA SAMOUBISTVO IZ ZASEDE.

istina

pre 5 godina

Ko ide jednom nedeljno na vma na 13 sprat, da ga smire. pa posle lupaj gluposti

fifi

pre 5 godina

Ne zna se ko je od koga gori! Sve je to isa roba samo drugačije pakovanje!

Nada

pre 5 godina

Mislim da namere opozicije nisu casne i da ona svojim ponasanjem izaziva remecenje reda i mira u Srbiji na stetu svih nas.

A šta kažeš

pre 5 godina

Kako samo uspe da smisliš ovako pametan komentar?

Adriana

pre 5 godina

Koja opozicija, to postoji u Srbiji? Sakupili se sa koca i konopca sve moj do moga, ne brinem se za tu saku jada.

pettar

pre 5 godina

Akcija je koordinirana sa belosvetskim barabama... Pa Haradinaj je najavio nemire na ulicama u Beogradu, pritisak na srbiju se odvija, čekajte samo videćete javiće se i "bunda" i "prangija" i "lipicaner" onaj ćopavi, pa razne NVO, ali nije i ovo 2000 godina a oni su već istrošeni i zaboravljeni ali se pammte po ylu što su učuniki ovo srbiji...

mimi

pre 5 godina

Tajkun Dragan Đilas plaća i organizuje 'nestranačke proteste' koji bi u subotu trebalo da zapale Beograd

zora

pre 5 godina

Oni su i cekali ovakav momenat da ruse Vucica.Belosvetska bagra i nadam se da ce i ovaj put usrati motku i da neci imati vise od 200 ljudin a i to je mnogo.

ruzica

pre 5 godina

Da se domognu vlasti Djilas i Obradovic ce sve uraditi ne misleci na drzavu i narod..

Hipi

pre 5 godina

Jel to Bole rezira novu predstavu u skupstini ?

badza

pre 5 godina

Obradovic može da ide u njegov i Veljin Čačak i neka ga ruši do mile volje.Usput može da povede i ovog riđana sa sobom.

Mija

pre 5 godina

Opozicija zajedno,i u dosluhu sa Albancima zeli da izazove sukobe.Kako vreme prolazi,to nam je sve jasnije.Mislim da bahatost opozicije ,ne treba da se tolerise.Oni gde god da se pojave,prave probleme.Treba da ih bude stid i sramota.

Maja

pre 5 godina

Bice oni u prvim redovima , na prvoj liniji napredovanja prema Skadru. Nece moci da pobegnu , pa svoj bes i bahatost neka iskale stiteci Srbe i Srbiju.

Milica

pre 5 godina

Njima stvarno treba strucna pomoc! A da im platimo nekog psihijatra da ih detaljno pregleda i odredi im konacno dijagnozu, jer je ovo van svake pameti!?

markopetrovic

pre 5 godina

To su nenormalni ljudi hoce samo izazivaju nerede i zele da pokazu Srbiju svetu u najgorem izadanju

prolece1979

pre 5 godina

Opozicija ne bira ni vreme ni mesto da pokaze sta joj je cilj.

Marija

pre 5 godina

Umesto svi da budu ujedinjeni zbog Srba na Kosovu opozicija zeli nemire po Srbiji kako bi olaksali proterivanje Srba sa Kosova.

dunja

pre 5 godina

Ocigledno je da bi oni hteli da se Srbija unisti.Sva sreca pa nisu ostali na vlasti.

Boki

pre 5 godina

Mogu oni vikati i arlaukati do mile volje. Narod traži rezultate, ne naseda na prazne priče i jadikovke.

Stevan

pre 5 godina

Ajde bre, nardu je dosta lopova, ŽIVEO PREDSEDNIK VUČIĆ, ŽIVELA SRBIJA, a izdajnici znaju da ih niko neće, šaka jada.

PajicP

pre 5 godina

Ova dvojica su pretnja za nacionalnu bezbednost! Nedao nam Bog da se Djilas vrati, odmah odlazim iz zemlje. Trebalo bi da se ugledaju kako radi sadasnja vlast.

Marko

pre 5 godina

Opozicija umesto da pomogne našim interesima u ovim teškim trenucima, misli samo na sebe.

mala

pre 5 godina

E to mi nikada nece biti jasno, kako je moguce da toliko ne volis svoju drzavu i dok vec gori na jednom frontu, ti otvaras drugi?!

Puzzle

pre 5 godina

Zuta gamad najmanje misli o svojoj drzavi i najmanje joj zeli dobro.

Darko

pre 5 godina

Pre svega mislim da namere opozicije nisu casne, i da ona svojim ponasanjem izaziva remecenje reda i mira u Srbiji na stetu svih nas. Ali sva je sreca sto narod ne podrzava ovakve silidzije i nasilnicko ponasanje.

Blizanac

pre 5 godina

U ovom trenutku ne zna se ko.je gori, Siptari ili opozicija!

siki

pre 5 godina

I dalje ne mogu da verujem da ludilo i pohlepa vladaju njima.

Ana

pre 5 godina

Neodgovorne izjave politicara opozicije nikada ne mogu biti konkurencija odgovornoj politici vladajuce stranke.

Kristina

pre 5 godina

Ovo su gori Albanci i teroristi nego ovi iz Pristine , bolesno i nezdravo ponasanje za opstanak drzave.

Marko Lučić

pre 5 godina

Oni su inače naučili da vlast osvajaju na ulici, pa bi to opet.Međutim sada se vlast u Srbiji osvaja na izborima.

istina

pre 5 godina

Zašto se ne proglasi neposredna ratna opasnost zbog situacije na Kosmetu?I onda pohapsiti ove što hoće nemire po Beogradu.Vidi se sa kim imaju interes.Čudo ne idu u Prištinu da podrže takse protiv Srbija.

miki

pre 5 godina

Koliko ta opozicija želi dobro Srbiji kada u najgorem trenutku po srpski narod pravi haos!

Marko

pre 5 godina

Kada opozicija izađe na ulice sa svih petnaest članova koji ih podržavaju...

Milos

pre 5 godina

Svi vi iz SNS ste retardirani moroni...pogotovo vucicevic cmar sto pise lazi...a vi iz redakcije napasete se malo cmarnih dlacica ...djubrad NESRPSKA

Ketty

pre 5 godina

Opozicija samo na ovakve nacine pokazuje svoju nemoc ali na stetu Srbije

Milica

pre 5 godina

Opozicija vise nema druge sanse da se izbori za smenu vlasti pa pokusava nemirima i haosom. Ovo je bolesno za psihijatriju.

aca

pre 5 godina

Dok nam Siptari prete ratom Djilas i njegova zuta bagra pokusava haosom u Srbiji da se vrati na vlast, i posle neka neko kaze da ne saradjuju sa Siptarima!

trifun18

pre 5 godina

Mora neko da zam da ratuje neka ide, mi neimirili odavno. KO želi da ratuje neka ide, mi nećemo. Kad kažem mi, mislim na članove Srpske napredne stranke koja će uskoro da broji milion članova, kao i mnogo drugih građana ove zemlje koji dele isto mišljenje.Politika ove vlasti je mirnodopska.

Todor

pre 5 godina

Šiptari su zlo neviđeno a opozicija u Srbiji radi u dosluhu sa njima. Lopovi se dižu da ruše što nisu gradili, da urnišu ono što je Vučić stvorio.

vojkan

pre 5 godina

Ko još sluša opoziciju???Oni su davna prošlost

Hana

pre 5 godina

Opozicija umesto da bude uz Srbiju ona hoce da je sravnja. Misle samo na sebe. Pa takve narod nece ni da glasa niti zeli da ih vodi neko ko gleda samo sebe.

Sanja Aleksić

pre 5 godina

Posle najave Haradnija, ovi zuti lopovi i tajkuni su poceli da svoj plan sprovode u delo. Izgleda da je njihov poslodavac isti taj Harandinej, zlocinac i terorista.

fica

pre 5 godina

Mogu da zavrse samo u zatvoru za remetenje mira.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Mnogo je važno šta kaže, po sopstvenom priznanju, onaj magarac Martinović.

Danijela

pre 5 godina

Narodu je dosta protesta i šetnje po ulicma, pogotovo sada kada je standard sve bolji, samim tim i kvalitet život, kada stopa nezaposlenosti pada i kada svako veoma jasno vidi da Srbija konačno ide napred!

rale

pre 5 godina

molim urednika postovanog INFORMERA DRAGANA VUCICEVICA,da u sutrasnjem izdanju novina krupnim slovima na prvoj stranici INFORMERA napise,OPOZICIJA OTKAZUJE OKUPLJANJE U BEOGRADU,pod naslov,pretpostavljaju da ce doziveti krah,zbog slabog odaziva gradzana.imam pouzdane informacije da narod ne zeli u ovoj situaciji u kojoj se nalazi srbija,da ucestvuju u demonstracijama,opozicije.dalje:otkivena je koordinacija siptara i opozicije.planovi i kontakti kao i organizacija siptara sa srpskom opozicijom se obavljaju preko rade trajkovic i jos nekih aktera.za koje cu naknadno proveriti.moli patriotu DRAGANA VUCICEVICA,da u patritskom i otadzbinskom listu INFORMER,objavi ovu vest.unapred hvala

Milos

pre 5 godina

Sada vise nego ikada nam je potrebno jedinstvo, ali izgleda da pored spoljnih moramo da se borimi i protiv unutrasnjih neprijatelja, tragicna srpska sudbina.

sale

pre 5 godina

Haos i nemiri su nepotrebni Srbiji, narod želi mir i stabilnost.

Vlada

pre 5 godina

Mislim da nije vreme a ni mesto da se izvode ljudi na ulice, pogotovo u ovakvoj situaciji

Dehan

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori, niko nije za mir u Srbiji

Milko

pre 5 godina

Opoziciji odgovara nestabilna Srbija zato to rade.

Aca

pre 5 godina

Stvarno, opozicija bi radje uz Albance nego jacala svoju drzavu Srbiju.

Aco

pre 5 godina

Deluje kao da je opozicija sinhronizovana sa Pristinom.

selektor

pre 5 godina

Ovi domaći izdajnici tipa Jeremića Djilasa Obradovića i kompanije su veća bagra nego Šiptari. Niko normalan ne može da mrzi svoju zemlju koliko je oni mrze.

Igor

pre 5 godina

Kada su tako hrabri i jaki na jeziku, na delu nisu, osim da kradu, treba ih staviti iza rešetaka jednom za sva vremena i pokazati im gde im je mesto. Stvarno ne znam dokle će se ovakvim kriminalcima tolerisati teror nad narodom. Ko su oni da remete mir i prete krvlju ! Bolesno !

mile

pre 5 godina

Ovi ljudi su bolesni. U ovako teskim trenutcima za nasu zemlju oni izazivaju haos u nasoj Srbiji.

Ivan

pre 5 godina

Oni su albanski saveznici, koriste situaciju na Kosovu i Metohiji da bi uzdrmali vlast u Srbiji. Samo, teško da će im to poći za rukom, obzirom da im niko ne veruje.

Maja

pre 5 godina

Oni nisu normalni. Idu iz krajnosti u krajnost.

Miki

pre 5 godina

Bolje da se bore ya ljude na kosovu oni rayaraju srbiju

LENA

pre 5 godina

NJihove namere su i vise nego sumnjive, dok na KiM rat samo sto nije izbio, oni hoce nerede i srcu Srbije....

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Đilas i Boško su unutrašnjiu neprijatelji Srbije.

Tika

pre 5 godina

Đilasu i Obradoviću bi bolje bilo da ne talasaju, i izazivaju gnev naroda. Treba da znaju da su jedna sićušna mrvica koja samo lažima i potpirivanjem nemira želi da dođe na vlast. Građani ih dobro poznaju, i neka budu sigurni, da će se velika većina kloniti nereda, i od njihovih simpatizera.

ilija

pre 5 godina

Koga oni mogu da povedu da pravi haos pa videli su kako su prošli na izborima.

rada

pre 5 godina

Mogu oni da izistkuju mnogo toga , ali narod nije uz njih niti podržava bili koju njihovu sumanutu ideju.

Milica

pre 5 godina

Nije li Srbiji dosta problema koje prištinske vlasti prave na Kosovu nego nam još treba i takva opozicija? Opoziciju ne zanima narod već samo da njima bude sve potaman.

Olga

pre 5 godina

Opet će biti više novinara koji će pratiti protest nego samih učesnika. Ovo su smešni pokušaji da se izazovu bilo kakvi nemiri jer upravo zahvaljujući organizatorima protesta Srbija se OPAMETILA.

DEDA KOLE

pre 5 godina

Opozicijo hajdemo ovako , ako na budućim izborima dobijete manje od četvrtinu glasova , u odnosu na SNS , POVUCITE SE DOSTOJNO, ako uopšte znate šta je to. Sakrijte se u mišiju rupu . Zapamtite narod je video vaših pet minuta, koje ste potrošili na uspešnu pljačku.

Olga

pre 5 godina

Treba opoziciju poslati malo na KiM pa neka se tamo dokazuju ako mogu.

nikodina

pre 5 godina

Nisu oni nikakva opozicija vec saka psihičkih slučajeva, koji imaju za cilj samo sopstveno punjenje dzepova.Samo su izgleda pronašli odlične finansijere kada se tolko zalažu da izazovu nemire.

Coyote Nervosius

pre 5 godina

Promaklo je samo da u Francuskoj ima i dvoje mrtvih.

Daliborka

pre 5 godina

Opozicija za njihove bolesne ideje nema podrsku gradjana, uzalud pokusavaju.

Mimica

pre 5 godina

Srbiji ne trebaju ovakvi ljudi, zelimo mir i slobodu!

Vera

pre 5 godina

Kada su drzavni interesi u pitanju,i pozicija i opozicija treba da budu zajedno,,a onda kada su unutrasnji politicki dueli,,tu treba iznositi svoje argumente i politicka neslaganja!

Necko

pre 5 godina

Ljudi, osvestite se! Opozicionari zele nasu drzavu da uniste!

sasa

pre 5 godina

Zar toliko vole sebe i vlast a mrze Srbiju da su spremni i na krvoprolice samo da se docepaju neke funkcije i fotelje???

Kića

pre 5 godina

Polako počinju da gube podršku i u sopstvenim redovima. Nisu svi članovi tih stranaka kreteni i lopovi kao njihovi vođe.

mile

pre 5 godina

Na ovaj način opozicija pokazuje da joj nije stalo do mira,stabilnosti i napretka u Srbiji.Važno im je samo da se dokopaju vlasti

SS

pre 5 godina

Seljačine koje neznaju i ne umeju,nego kopiraju druge belosvetske hoštaplere,pa i način "demonstracija".sve to treba pohapsiti kao što rade demokratski francuzi,i niko ih ne dira.

Tanja

pre 5 godina

Djilas uvek pokazuje i dokazuje da gleda samo sebe.

Beba

pre 5 godina

Narod nase drzave zna ko cini opoziciju! Zna sta radite i cemu težite i upravo zato vas ne podrzava !

Stoja

pre 5 godina

U trenutku kada Srbija treba da bude složna i svi budemo kao jedan opozicija dodaje so na ranu. To mnogo govori o njima i njihovim namerama.

kristina

pre 5 godina

Savez za silovanja, batinjanje, napade na žene u godinama naravno da je spreman za nemire i rat! Za sve su spremni osim za politiku mira, prosperiteta, ekonomskog razvoja!

Milica

pre 5 godina

Njima do toga a predsednik se bori svim snagama za svoj narod na Kosovu! Kako ih nije sramota?!

Kosta

pre 5 godina

Jadna naša Srbija sa ovakvom opozicijom,nećemo daleko kad bi oni bili na položaju,ali bi nam brzo došao kraj.

tale

pre 5 godina

da li je moguće da u ovom momentu, koji je veoma težak za Srbiju neko ima nameru da protestvuje po Beogradu? Ujedinimo se braćo...

Paja

pre 5 godina

Lele pa oni su srecni dok narodu ne prekipi pa polomi koske i jednom i drugom i trecem.

dusko

pre 5 godina

Domaći izdajnici i strani..što se bar ološ ne ujedini pa da imamo jednu stranu protiv koje ratujemo

BREŽANAC

pre 5 godina

I jedan i drugi mislim na obradovića i đilasa su sprežnici srpskih neprijatelja i za taj posao primaju debele pare.

Nata

pre 5 godina

Da pored svega i oni izazivaju nemir u Srbiji, ovo su strašne stvari!

Sumadinac

pre 5 godina

Na koja opozicija Vucicu ma hapsi ove idiote em su nas pokrali i osiromadili sad bih bis i da pale bagre, sto ja nisam na vlasti vec bi oni meni bili iza resetaka i odgovarali za sve sto su pokrali od sirotinje godinama.

Anci

pre 5 godina

Neverovatno je da opozicija organizuje nekakve proteste u trenutku kada šiptari maltretiraju nas narod dole, malo je reci kakvi su to izdajnici.

istinic

pre 5 godina

Oni rade dzaba i to za one iste strance koji truju region godinama. Zalosno je to sto ce za svoj rad da dobiju samo deklarativnu podrsku stranaca. Ukoliko oni pobjede postajete protektorat sa manjim ovlastima, a sve drzave okolo ce da cerupaju vasu zemlju. Zato, znate li sta radite? B9 2, pa kandicka, pa razne pjevaljke i predstavnici zaljudska prava sve su vam to ubaceni elementi.. nekom ste trn u oku godinama!

istina

pre 5 godina

U srbiju dolazi 10000 šiptara da pomognu demonstracije. De si keramičaru da to spračiš. Ili samo uživaš po restoranima i jedeš o državnom trošku.

Ja

pre 5 godina

Alo, bre, majmuni...nije bitno u ovoj situaciji ko je na vlasti a ko je opozicija. Udruzite se i podrzite napore za mir (ili, ne daj Boze rat). Zato nam se sve ovo i desava. Nesloga ce nas istrebiti.

Ja

pre 5 godina

Alo, bre, majmuni...nije bitno u ovoj situaciji ko je na vlasti a ko je opozicija. Udruzite se i podrzite napore za mir (ili, ne daj Boze rat). Zato nam se sve ovo i desava. Nesloga ce nas istrebiti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17