• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2018

19:12

(VIDEO) LUDI ŠIPTARI PRETE SRBIJI RATOM! AKO KRENE SUKOB BIĆE PREGAŽENI - POGLEDAJTE KAKO!

Politika

(VIDEO) LUDI ŠIPTARI PRETE SRBIJI RATOM! AKO KRENE SUKOB BIĆE PREGAŽENI - POGLEDAJTE KAKO!

Podeli vest

Šiptarski ekstremisti Kadri Veselji i Ramuš Haradinaj, samozvani šefovi parlamenta i vlade lažne države Kosovo, nastavljaju da Srbiji prete ratom!

Veselji je juče potvrdio da putuje u SAD na konsultacije u vezi sa 'transformacijom Kosovskih bezbednosnih snaga' (KBS). On je ponovio da će 'vojska Kosova' definitivno biti formirana 14. decembra. Haradinaj je istovremeno najavio da će Priština, posle uvođenja taksi od 100% na svu robu iz centralne Srbije, uvesti i nove 'mere reciprociteta'!?! Stručnjaci zbog svega toga upozoravaju da novi rat sa Albancima nikada nije bio bliži i da ih sada još jedino Vašington može naterati da odustanu od suludih poteza i odluka!

Nemaju granicu

Prištinske vlasti više se ne zadovoljavaju maltretiranjem Srba na Kosovu i Metohiji, već su počeli da maltretiraju i sve one koji im pomažu, isti?e Arno Gujon, Humanitarac

Na ivici sukoba

Kadri Veselji poručio je da 'vojska Kosova' trenutno ima 'istorijski najveću podršku'.

- Nema sumnje da ćemo 14. decembra početi proces formiranja vojske. Naša vojska biće promoter mira na Balkanu, a provokacije prepuštamo drugima. Pokušali smo da to učinimo promenom Ustava, ali je nemoguće sa Srbima, imajući u vidu pritiske iz Beograda - istakao je Veselji, dodajući da EU ne može da se ljuti zbog taksi:

- Insistirao sam lično da ta taksa bude 100 posto! Ne smemo da ih povučemo, moramo da budemo odlučni!

STOLTENBERG UPOZORIO PRIŠTINU: Vojska Kosova je suprotna našim preporukama, može da izazove ozbiljne posledice!

Ramuš Haradinaj najavio je da će Priština, posle taksi od 100 odsto, preduzeti i druge poteze protiv Srbije.

- Ono što smo uradili je najnormalnija stvar. Taksa je instrument, njome se koristio i predsednik SAD Donald Tramp. Pun reciprocitet je drugi stepen i može da se desi. To je sledeći korak... - zapretio je Haradinaj, koji nije objasnio na šta misli kada govori o 'reciprocitetu'.

NA STOLU JE I VOJNA OPCIJA! Ana Brnabić poručila: Ne možemo da gledamo NOVE OLUJE I NOVO ETNIČKO ČIŠĆENJE NA KOSOVU!

Komentarišući ove navode, vojno-politički komentator Miroslav Lazanski kaže da je sve što ovih dana gledamo bilo očekivano jer NATO pakt obučava, naoružava i postavlja kadrovsku strukturu u KBS.

Imaju spisak

Krenuli smo na protest na Kosovu i na prelazu Jarinje su mi preneli da imaju zabranu ulaska za mene, sa imenom i prezimenom, otkriva Dušan Kozarev iz Kancelarije za KIM.

- Albanci sada mogu da uđu na sever Kosova bez velike sile, ali to bi bio veliki udarac dogovoru Beograda i NATO pakta. Briselski sporazum garantuje da snage Kosova ne mogu da uđu na sever bez odobrenja komandanta NATO i saglasnosti Srba - objašnjava Lazanski, naglašavajući da ovo sada znači da postoji samo zakon sile.

- Albanci su se postavili tako da imaju veći remetilački kapacitet u odnosu na Srbe. Oni bi da ratuju, Srbi ne bi. Takozvana 'vojska Kosova', ako se formira, i krene na sever pokrajine, to će biti granica incidenta, biće jako opasno! Ne zaboravimo da Srbi nisu bez oružja. Dovoljno je samo da se opali prvi metak... - upozorava Lazanski.

Ozbiljna pretnja

I Veljko Odalović, generalni sekretar MSP, ocenjuje da je 'vojska Kosova' ozbiljna pretnja miru u regionu.

(VIDEO) ŠEŠELJ SPAS ZA SRBE NA KiM VIDI U JEDNOSTAVNOJ STRATEGIJI: Srbija mora da umeša RUSIJU I KINU u rešavanje situacije, TO ĆE OZBILJNO IZNERVIRATI AMERIKU!

- Brine to što ćute mnogi koji bi trebalo da ih zaustave. Očigledno velike sile ne žele stabilizaciju u regionu, jer je sve što radi Priština destabilizacija. Poseta Johanesa Hana Prištini bila je bez rezultata. EU nema snagu da bilo šta promeni, a očigledno je da iza svega stoje SAD... - zaključuje Odalović.

Čepurin: Kosovske takse su farsa, posledice brojne

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin takse na uvoz robe iz Srbije nazvao je farsom.
- Nekad je to bila tragedija, a sada je farsa. Takse su neprijatne za srpske proizvođače jer narušavaju trgovinske interese, ali će najjače posledice trpeti ugled Prištine. Treća posledica je šteta po ugled EU, koja mora da pozove Prištinu da se drži ustavnog poretka - rekao je Čepurin.

Kako bi mogao da izgleda sukob Srbije sa Albanacima tema je mnogih vojnih stručnjaka. Svi se slažu da Albanija i Kosovo nemaju gotovo nikakve šanse protiv Srbije. 

Ubeđeni su takođe i da NATO ne bi intervenisao protiv Beograda jer bi to moglo da izazove treći svetski rat. Rusija, smatraju oni, ne bi dopustila novi napad na Srbiju, a tu je i Kina koja bi svakako želela da zaštiti svoje investicije pa bi i ona stla na stranu naše zemlje.

Pogledajte simulaciju eventualnog sukoba Srbije sa Albancima!!!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Karlobag

pre 5 godina

Nije mogao Slobo izbiti na hrvatsko more pa neće moći ni Vučić na albansko jezero! Haradinaj: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati!

Kažu

pre 5 godina

Priča se da Hyundai dolazi u RH i gradi fabriku automobila možda i sa Rimcem!

Bondstil

pre 5 godina

KAKAV ĆE TU RAT BITI KADA JE MILOSRDNI ANĐEO VEĆ NA KOSOVO?

Stevan

pre 5 godina

Ako Šiptari zaista krenu u ratnu avanturu, treba da znaju da Srbi neće čekati da ih ubijaju. Neka dobro razmisle kojom vojnom silom će započeti rat.

Herc

pre 5 godina

A cime bi poceli taj rat? Uz pomoc Amerike? Pa nije luda Amerika da pravi zbog njih gresku.

Daliborka

pre 5 godina

Tresu nam se trepavice od Haradinajeve vojske.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Šiptarske vlasti su totalnom haosu.Za njih je rat jedini i samo jedini put.

slavisa

pre 5 godina

ima jsdna greska .nema siptara vise od 900000.Odose na zapad.bice ih jos manje samo polako

Bilja

pre 5 godina

Albanci svesno žele rat. Silom hoće da dođu do cilja koji su zacrtali.

mimi

pre 5 godina

Ako Šiptari zaista krenu u ratnu avanturu, treba da znaju da Srbi neće čekati da ih ubijaju.

Danilo

pre 5 godina

Ko se mača lati... Albanci bi napravili katastrofalnu grešku ali oni će sve uraditi što im Amerika naredi , ne razmišljaju o tome da će se jednom ispostaviti ceh za svu podršku koju dobijaju

Karlobag

pre 5 godina

Albanci neće da urade ništa nego će samo da stave svoju vojsku na svoju granicu i uživaće u velikosrpskom četničkom kukanju i kmečanju ko šta i hrvati uživaju i site se od 95g na ovamo a SRBI su ti koji opet moraju biti agresori i gubitnici?

Drago

pre 5 godina

A ti si se baš dobro javio.. Doći ćemo mi do Karlobaga.. ne brini..

povelos

pre 5 godina

Licemerju nikad kraja, i vi i ovi drugi mozete da nam ....... jaja!!

Cedo

pre 5 godina

У праву си али ја би се овај пут побио па шта буде јер да је Вукић председник паметан послао би војску већ сад доле да чува Србски живаљ.

Elo45

pre 5 godina

Haha, nisam znao da Hrvati čitaju srpske vesti i prate srpsku politiku. Za razliku od Hrvata, nikog iz Srbije ne zanima hrvatska politička scena, to dovoljno govori ko je kime opsednut i ko živi u čijoj senci. :)

Karlovac Virovitica

pre 5 godina

Vrlo inteligentan i oštrouman zaključak za nekoga ko gleda HRT i sluša Tompsona. Čestitam.

milan lala

pre 5 godina

Karlobag @ neka samo siptari krenu vojskom na Srbe na severu KiM mi to jedva cekamo , bice im to poslednje kurcenje. Dobice sve-siptarski ubrzani maraton "Pristina -Tirana via Prokletije " sa tachijem i hardinajem na celu u jednom pravcu kuci u Albaniju za sva vremena. A hoce li ih mentori braniti , ma hoce sigurno, hoce kao i Sakasvilija . Kad Crnomorska ruska flota sa najnovijim podmornicama "Rostov na Donu" besumne i nevidljive za siptarske mentore naoruzani "kalibrima" uplovi u Jonsko more a eskadrila SU-31 sa Kindzalima sleti u Ruske baze u Latakiji proce odmah volja siptarskim mentorima za ratovanjene protiv Srba. Karlobag dugove cemo svima naplatiti a vi ste nam veci duznici od siptara, ne zaboravljamo vas. Na Istoku novi je globalni sudija,, vi to jos niste skuzili , ali skuzicete ..-

Istorija

pre 5 godina

Pa zašto se ovo ne zna i ne sme da se uči u srpskoj istoriji? Prvo su Srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa su posle morali i Srbi: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.....ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?

Oj Dilbereee

pre 5 godina

To ti iz vlastitog iskustva??? Kod nas u Hrvatskoj ima slična poslovica, a ide otprilike ovako: "tko se tenka laća, Na traktoru se vraća"! Moj savjet vam je da se ostavite ratovanja jer niste za to, nalupali vas brate ko zvečku u svakom ratu do sad. Pa mi Hrvati da smo imali JNA 90ih, s kosovom danas nitko nebi imao problema jer bi bio sastavni dio Hrvatske. Pozdrav iz SLOBODNE I NEZAVISNE HRVATSKE! Poruka adminu:objavi ako SMEŠ ?

Mackica

pre 5 godina

Strasno je to sto se uopste razmislja o ratu, ali je dobro znati da i ako do rata dodje Srbija bi bila apsolutni pobednik

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Zar niste dovoljno ginuli u Ukrajini, zajedno sa tzv. ukrajinskim braniteljima? Hoćete još da đubrite zemlju sopstvenim, mrtvim telima? Niste izvukli pouke da ovo nije više 1995. ili 1999. godina? Još vam se gine? Sada su neki drugi igrači glavni na svetskoj sceni. Prihvatite realnost na terenu i sklonite se. Još uvek imate vremena da napustite brod koji tone.

Mija

pre 5 godina

Ovakve provokacije Albanaca,su za svaku osudu.Mislim da je vreme da se stane na put bahatom ponasanju Albanaca.

a novinari kupuju vazelin na k

pre 5 godina

haha šaka šiptara zajebava lidera regiJona hahahahhahhhhhhhaaaaaaaa ali VEEEEliki GGGGaaaazzzdaaaa ne da da ovo objavite

vojkan

pre 5 godina

Oni otvoreno žele rat i sukobe!Da li su normalni.

Zoran

pre 5 godina

Pa naravno kad smo se mi usrali, vide da mi cvilimo....robijaska pravila, kad cutis vise te jebu

Una

pre 5 godina

Ovo je kako teska situacija i nadamo se da nece doci do rata.Ne sme

jova

pre 5 godina

šiftarsko otimanje Srbske zemlje Kosova dolazi u završnu fazu,vidili su da svoju tz.državnost nemogu da ostvare u Evropskim institucijama ostalo im je samo rat,i tu je kraj njihovoga otimanja tuđe zemlje,ako dođe do rata ,to je kraj tz.lažne tz države srbskog Kosova, Bratska Rusija će pomoći Srbiji i osloboditi će se Kosovo od šiftara, kada vide Rusku silu na Kosovu biće masovnoga bežanja u Albaniju , Nato neće ulaziti u sukob sa Rusijom zbog šiftarskih umnih demonskih degenerika. ali ako Nato uđe u sukob ode cela Evropa.Taj sukob će Rusiju izdignuti u svetu kao jedinu svetsku silu. A Rusiji to i treba, stalno je ponižavaju demonski umni degenerici sveta. Anglo-Americi to ne ide u prilog izgubiće primat najveće sile u svetu. 95% čovečansta je Bibliski nepismeno,pa neznaju da je Bog odredio da 7.divlja zver ,a to je Anglo-Amerika mora da propadne a uzdići će se Rusija kao 8.Kralj .Otkrivenje 17.poglavlje 11.stav. tako je Bog odredio i tako će biti.

sinisa

pre 5 godina

Polako nemoj da ste tako silni,platice te Vi za sve do sada samo se vi kurazite....

Nela

pre 5 godina

Nemaju oni onu stvar da krenu na Srbiju! Procice kao i Nemci kad su krenuli na Rusiju... znamo kako se to zavrsilo.

Zoran

pre 5 godina

Milorada Dodika za predsednika svih Srba!! Chovek ima muda

Pedja

pre 5 godina

Nazalost,oni samo za silu i znaju...I ne pokusavaju na lep i miran nacin neto da rese..Nadamo se da ce Srbija izdrzati sve teskoce,pregurati krizu i kao uvek izaci kao pobednik.

Boba

pre 5 godina

Šiptarski političari su umislili da su neka sila. Sreća njihova da je Srbija uvek za politiku razuma i mira inače bi odavno bili pregaženi.

perun1

pre 5 godina

Samo da se niko sa strane ne umesa ,bice bezanije preko Prokletija.

ivan

pre 5 godina

Ne verujem da Siptari imaju kapacitete da to izvedu.

dusanman

pre 5 godina

Zgaziće njih goloruk narod, izmučen godinama i patnjom.

Una

pre 5 godina

Kakva bre crna " vojska Kosova " , nego saka jada veterana OVK i UCK, koje bi pobedili na " ferku " golim pesnicama !

Ivana

pre 5 godina

Lako je tvrditi u novinama da je sve po zakonu rađeno, ali treba shvatiti koliko štete je učinjeno Srbiji i regionu...

pedja

pre 5 godina

2 gardijski bataljon ceka poziv pa da zavrsimo pricu za 72 sata.

rale

pre 5 godina

amerika salje naoruzanje siptarima jedan celi brod,i 6.broda pempasa za odrasle.za pocetak ce im biti dovoljno.

Damjan

pre 5 godina

Ovako nešto ne treba ni da se pominje jer Srbija nema ljudstva da vodi još jedan rat u kojem će stradati nevini ljudi.

Filip

pre 5 godina

Prete praznim puškama, al boga mi i praznim glavama.

Oliva

pre 5 godina

Ovakvim provokacijsma preterali su dve mere.Srbiji niko ne preti i zna da se odbrani ako je potrebno.

Goran

pre 5 godina

Они верују да имају пуну подршку својих ментора! Не верују да они могу да их изневере!

Darko

pre 5 godina

Neka provociraju i nadaju se! Srpska vojna sila je SILA!

milos

pre 5 godina

Ne nasedamo na provokacije,ali bi smo vas pregazili za pola noci da hocemo.

RINGISPIL

pre 5 godina

Siftari drogirani a nasi politicari zbunjeni i sokirani kad saberes, jadan Srpski narod ispasta i ovde i tamo.

Ceca

pre 5 godina

Šiptari pokazuju zube i NATO -u . Žestoke budale.

Miki

pre 5 godina

EJ LJUDI POLAKO NISU OVO 90-TE U PAMET SE DOZOVITE.GEOPOLITIKA JE PROMJENJENA A I NAČIN RATOVANJA.AKO DOĐE DO RATA BITI ĆE MUNJEVIT I POGUBAN PO SVE CIVILE.POSLE TOGA POBJEDNIK JE NEBITAN JER ĆE SVE BITI UNIŠTENO I ZAGAĐENO.

Goca

pre 5 godina

Nisu svesni da je srbija toliko naoruzana i toliko spremna da ne znaju sa cim se igraju. Imati podrsku kine i rusije kada su ovakve stvari u pitanju sve govori. Ali za sve nas je najbolje da dodjemo do mirnog resenja

Milan

pre 5 godina

Plase mecku resetom! Treba Srbija da krene u kontra napad i oslobodi okupirani deo teritorije i izbije na more, da ocisti Kosovo od virusa Tacija i karcinoma Ramusa i odrzi etnicki cistu sredinu!

rade

pre 5 godina

Sta se drugo moze ocekivati od Albanaca nego samo da prete.

Helena832

pre 5 godina

Rat nikada nikome nije nista doneo najbitnije je odrzati mir po svaku cenu.

Lara

pre 5 godina

Srbija sigurno neće sedeti skrštenih ruku ako Priština bude sprovodila etničko čisčenje, već će zaštititi svoj narod na KiM.

Toma

pre 5 godina

E moji Srbi ako do rata dodje procicemo kao Sirija!!! Sluzicemo kao poligon za velike sile, bolje se ne zanosite, neo dragi politcari napravite vi drzavu kao sto je Svajcarska pa ce se Kosovo samo vratiti!

maki

pre 5 godina

Albanci na KiM su poceli da se ponasaju kako hoce, bez kontrole. Evropska unija nema nikakav uticaj na njih. Postali su pretnja miru na ovim prostorima.

Hasan

pre 5 godina

Srbi, rat is devedestih ce vam se obiti o glavu. Htjeli ste Veliku Srbiju a dobicete Srbiju do Nisa. Nesto kao Beogradski pasaluk.

Anarhista

pre 5 godina

Најбоља вест у задњих 10 година. Добро се наоружајте шиптари, да рат што дуже траје. Смрт је спас.

Kristina

pre 5 godina

Ko se vatrom igra ,, od nje i strada , tako da trenutno ludilo Albanaca bolje spreciti , neho leciti.

miki

pre 5 godina

Oni prete ali jake sile njima okreću leđa i osuđuju njihove poteze!

Ivana

pre 5 godina

ŠIptari su glupi i veruju u bajke... Haradinaj je maloumni poremećeni psihopata, bolesnik i ubica, izvanredna marioneta u rukama amerikanaca kojima je ovo sve video igrica, zaboravljajući pri tom da će mečka brzo zaigrati i na njihovim vratima...al oni ne znaju šta to znači... moraće da osete...

MARKO

pre 5 godina

Pustiti da vidimo hoće li se usuditi da ostvare to što prete a to sigurno ne mogu bez američke pomoći.

Lola

pre 5 godina

Ovim ljudima treba da se stane na put jednom za sva vremena. Preterali su.

Milos

pre 5 godina

Separatisti, koljaci neduznih Srba i monstrumi iz Pristine.

Danijela

pre 5 godina

Propagiraju nasilje i zlo jer za drugo nisu sposobni, mozga nemaju!

selektor

pre 5 godina

Albancima nije u interesu mir i to je svima jasno. Njihovim bolesnim potezima mora da se stane u kraj i da se sankcioniše svaki njihov bezumni potez.

Dehan

pre 5 godina

Mora se stati na put ovakvom ponasanju Albanaca

Mina

pre 5 godina

Ne bi volela da znam ko bi pobedio, u miru mi je najlepše

Ana

pre 5 godina

Hoce li neko vise stati na put ovakvom ponasanju siptara? Kako je moguce da niko ne vidi sta rade i kako se ponasaju i jos to javno iznose.

Stipe

pre 5 godina

Da bi dobili Kosovo morate vratiti Vojvodinu i napustiti Bosnu. https://bs.wikipedia.org/wiki/Crkveni_raskol#/media/File:Great_Schism_1054_with_former_borders.png

Rex

pre 5 godina

Šiptari to nisu albanci ni muslimani kako se predstavljaju,to su neki izrodi iz 19-og veka.To dole od njihovih gradova i sela to i dokazuje,tamo apsolutno nema ništa osim divljih plemena..jad i beda.I sada ta plemena hoće da ratuju,ma ima da se razbeže u roku 72 sata ni jedan taj divljak neće biti na kosovu,nzn samo gde će da beže pošto ih pravi Albanci ne vole a Turci pogotovo.

dejan

pre 5 godina

Šta, Albanci se boje video klipova, ne kontam?

Jeca

pre 5 godina

Neka gledaju da prodju kao Bin Laden. Amerika ga stvorila , Amerika ga uništila.

Mija

pre 5 godina

Zbog čega inače formiraju vojsku, da bi izazvali rat!

Petar

pre 5 godina

Oni nemaju nikakve šanse protiv naših vojnika!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija