• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

06.12.2018

22:37

OPASNO ĐILASOVCI SPREMAJU TOTALNI HAOS U SRBIJI! U Beogradu hoće rat, u Lučanima već biju!

Politika

OPASNO ĐILASOVCI SPREMAJU TOTALNI HAOS U SRBIJI! U Beogradu hoće rat, u Lučanima već biju!

Podeli vest

Batinaš u Lučanima pretukao penzionerku Nadu Jovanović (64), kandidatkinju za odbornika SNS. Nada zadobila ozbiljne povrede glave i ruke * Dok je tukao ženu, đilasovac joj psovao decu, pretio da će pobiti sve naprednjake, a da će Vučića zaklati!

Dok se lideri takozvane srpske opozicije uveliko pripremaju da u subotu organizuju krvave proteste u centru Beograda, njihovi batinaši već su počeli da tuku žene po Srbiji!

U Lučanima je juče krvnički premlaćena penzionerka Nada Jovanović (64), kandidatkinja SNS za odbornika na predstojećim lokalnim izborima u ovoj opštini, koji su zakazani za 16. decembar.

Nasilnik se iživljavao

Đilasovski batinaš presreo je Nadu Jovanović juče posle podne u hodniku stambene zgrade u centru Lučana dok je ona po poštanskim sandučićima delila predizborne letke. Odmah je počeo da je psuje, gura i udara pesnicama po glavi i telu. Dok se iživljavao nad nemoćnom ženom, siledžija joj je sve vreme psovao decu i pretio da će pobiti sve naprednjake, a da će predsednika Vučića zaklati!?!

- Batinaš je iz čista mira prišao Nadi i počeo da je udara! Nesrećnu ženu, koja je bila sama, saterao je u mračni, neosvetljeni ćošak i udarao je po glavi i telu. Psovao joj je decu, vikao je da će pobiti sve naprednjake i da će zaklati Vučića! - prenosi policijski izvor detalje ovog napada.

Prema informacijama naših novinara iz Lučana, nesrećna žena zadobila je ozbiljne povrede glave i ruke, zbog čega joj je pružena hitna medicinska pomoć. Neposredno posle napada Nada nije moga ni da stoji na nogama, a lekari su joj tokom pregleda konstatovali ozbiljnu povredu lakta, kao i hematome i nagnječenja tkiva na glavi.

MUP: Tragamo za napadačem!

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je njihovoj policijskoj stanici u Lučanima prijavljen napad koji se dogodio oko 13.30 u Ulici Voje Pajića.

- Napadnuta je 64-godišnja žena, aktivistkinja SNS. Ona je policiji prijavila da ju je u ulazu jedne stambene zgrade u lice udario nepoznati muškarac, dok je u poštanske sandučiće ubacivala propagandni materijal. Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo i intenzivno traga za napadačem, dok je napadnuta žena upućena u Zdravstveni centar u Čačku - saopštili su iz MUP-a.

Napad je prijavljen policiji, izvršen je uviđaj i intenzivno se traga za napadačem. Kako saznajemo, policija ima saznanja ko je batinaš i samo je pitanje vremena kada će on biti uhapšen.

Posle ovog napada jasno je da lideri i pristalice Đilasovog Saveza za Srbiju ozbiljno pripremaju krvave nerede u Srbiji. Oni su, da podsetimo, pozvali građane na demonstracije u subotu u centru Beograda, a najavili su da će ti protesti biti organizovani po ugledu na krvave nerede u Parizu!?!

I dok svoj skup organizuju pod parolom "Stop krvavim košuljama", aludirajući na prošlonedeljni napad na jednog od njihovih funkcionera Borka Stefanovića, dotle niko od đilasovaca nije juče našao za shodno da osudi mučki napad na Nadu Jovanović.

Očekivani epilog

Naprednjaci su juče saopštili da je napad u Lučanima samo kulminacija politike mržnje.

"Najoštrije osuđujemo sramni i kukavički napad na našu kandidatkinju za odbornicu Nadu Jovanović u Lučanima, koju su napadači najbrutalnije udarali pesnicama u glavu dok je delila stranački materijal. Građani Srbije na delu su videli kako nakon najotvorenijih brutalnih pretnji nasiljem i poziva na prebijanje žena, silovanje i vešanje od strane pripadnika Saveza za Srbiju, na čelu sa Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i ostalima, slede i najmonstruozniji fizički napadi na političke neistomišljenike", naveli su iz SNS i pozvali policiju da u što kraćem vremenu privedu počinioce.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić jasno poručuje da je svaki oblik nasilja neprihvatljiv.

- Nasilje je apsolutno neprihvatljiva stvar u političkoj borbi, bez obzira ko je siledžija, a ko žrtva. Očekujem od policije da reaguje u skladu sa zakonom i spreči svaku vrstu fizičkog nasilja u Lučanima ili bilo gde u Srbiji - ističe Krstić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Adriana

pre 5 godina

Policija da zastiti svakoga ko je izlozen pretnjama i fizickom nasilju. zutaci se spremaju za poslednji trzaj, a nisu svesni da ih narod vise ne voli i da ih niked vise nece glasati.

Nemanja

pre 5 godina

I takvima kao sto su Djilas i Bosko da verujemo? Zena ima 64 god! Ima li tu imalo morala? Nikad glas za nasilnike!

Nevena

pre 5 godina

Jako sam zabrinuta, prvo pretnje, blacenje, pa sad nasilje! Uzas!

Mili

pre 5 godina

E to je ogledalo opozicije, koja vodi fasisticku politiku terora, nasilja nad zenama.

Mašnica

pre 5 godina

Djilasovi se pesnicama obracunavaju sa neistomisljenicima.

Nada

pre 5 godina

Svako nasilje je za osudu,a tog nasilnika sto bije i vreda zene od 64 godina na ulici,treba najstrozije kazniti.

alex

pre 5 godina

Nece uspeti u svojoj nameri,ma koliko da pokusavaju

MIKI

pre 5 godina

Ovo je za svaku osudu..pohapsiti ih za izazivanje nemira.

srecko

pre 5 godina

Ono sto ne mozes intelektom i sosptvenom snagom ti fizicki oblikukj. Strasno je, ocigledno je da opozicija nema sta da ponudi pa je frustrirana.

cune

pre 5 godina

BAHATO PONAŠANJE OPOZICUJE ZAR IH NIJE SRAMOTA,JADNA IM MAJKA.

Sara

pre 5 godina

...opet opozicija mlati praznu slamu,koga vi uopste vise zanimate,sem Vas samih...

Pajic

pre 5 godina

Sramota sta rade. Pre neki dan cepali plakate i pretili, danas tukli zenu... pa sta je sledece. Ovi zuti su mnogo bezobrazni.

Milica

pre 5 godina

I dok svoj skup organizuju pod parolom Stop krvavim kosuljama, aludirajuci na proslonedeljni napad na jednog od njihovih funkcionera Borka Stefanovica, dotle niko od Djilasovi kompanjona nije juce nasao za shodno da osudi mucki napad na Nadu Jovanovic. Nadam se da ce bilo kakvo nasilje biti spreceno na skupu koje organizuju SzS.

Mirko

pre 5 godina

Dobro ljudi zelite da dodjete na vlast po cenu necijeg zivota.

Blizanac

pre 5 godina

Djilasovci su nenormalni i propali politicari!

voja

pre 5 godina

Djilas nije ni svestan sta radi.Zasto mu je toliko stalo do vlasti.Ili je uzeo novac od neoga za sve ovo ili navikao da krade pa bi opet.U svakom slucaju sa njim nesto nije u redu.

Ana

pre 5 godina

Bezstidnici bi po svaku cenu ponovo na vlast,ali im narod to nece dozvoliti.

Todor

pre 5 godina

Đilasovci i ljotićevci su prdnuli u čabar. Nece moći da ruše ono što nisu stvorili mogu samo svoju imperiju da srruše.

Toma

pre 5 godina

Glavni program savezana su pretnje,tuca i silovanje.Od njih nista dobro ne treba ocekivati.

Vedran

pre 5 godina

Djilasa i njegovu bandu u zatvor treba strpati.

Nadica

pre 5 godina

Nasilje je apsolutno neprihvatljiva stvar u političkoj borbi, bez obzira ko je siledžija, a ko žrtva.

Marko

pre 5 godina

Žele da izazovu haos u državi, a sve to čine za "šaku vlasti"

BiljaBiljaBilja

pre 5 godina

Njima vise za protest odgovara parola, "nasilnici o nasilju"

Zora

pre 5 godina

Od tih budala iz opozicije treba se skloniti, njima je rat u glavi. Umobolnici.

miki

pre 5 godina

To samo bolestan um može da želi svojoj zemlji!

joka

pre 5 godina

Neće mi opozicija nikada biti jasna, dokle smatra da treba da se bavi glupostima. Stvarno treba da ih bude sram nevidjeni o takvom ponašanju.

Danijela

pre 5 godina

Strašno je da se ovakve stvari dešavaju, pogotovo sada kada treba da se ujedinimo svi i što pre u miru i slozi rešimo pitanje Kosova.

goran

pre 5 godina

Zvala me sestra koja zivi u Lucanima i koja je pre par dana jedva spasila sebe i cerkicu, samo iz razloga sto se nije htela upisati na standu za siguran glas Djilasu i koaliciji, krenuli su sa uvredama i verbalnim napadima...

Mila

pre 5 godina

Strasno i sramotno da na ovakav nacin pokusavaju doci do vlasti, policija treba da reaguje i spreci ovakve stvari

Nikola Dzoni

pre 5 godina

Bolest ne bira. Mi kao drustvo moramo da se suprostavimo ovim nasilnicima i kazemo im jasno da za njim nema mesta u nasoj zajednici. Kazna za pocinioca ovog gnusnog zlocina mora biti sroga i brza.

ana

pre 5 godina

Ovo postalo česta pojava kada je u pitanju delovanje politike đilasovaca, kod njih izgleda nema sloboda govora vec samo batinasi resavaju probleme, treba pothitno stati nasilju na kraj.

Vera

pre 5 godina

Djilasovci ,po svoj prilici bi se i sa crnim djavolom udruzili,samo da rasture sve ovo za sta se ova vlast bori.Nije to poenta jer Kosovsko pitanje moramo svi zajednicki da resavamo!

kristina

pre 5 godina

Napadati ženu od 64 godine, bruka i sramota! Pravi primer kako bi opozicija vodila svoju politiku i obračunavala se sa neistomišljenicima!

Jovan

pre 5 godina

A zasto je delila propagandni materijal i ubacivala u sanducice za vreme predizborne tisine?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija