• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2018

23:36

(FOTO) ĐILAS U OTETOJ GARAŽI U POŽAREVAČKOJ ULICI OSIM "BEMBARE" DRŽAO I ROTACIJU!

Politika

(FOTO) ĐILAS U OTETOJ GARAŽI U POŽAREVAČKOJ ULICI OSIM "BEMBARE" DRŽAO I ROTACIJU!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas je u garaži u Požarevačkoj ulici u Beogradu koju je nezakonito koristio osim svog luksuznog "bmw" terenca držao i rotaciona svetla koja koriste policijska vozila?!?

Na fotografiji koju nam je poslao naš čitalac, na polici koja stoji na nezakonito prisvojenom garažnom mestu jasno se vidi plavo rotaciono svetlo.

Foto: informer.rs

 

S obzirom da prema važećem zakonu rotaciona svetla sme da koristi samo policija, vojska i osobe na važnim političkim funkcijama kao što su predsednik države i premijer, nameće se pitanje šta će Đilasu rotacija, osim ako u časovima dokolice ne zamišlja da je na tako važnoj funkciji i u bespravno korišćenoj garaži glumi predsedika vlade ili šefa države.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Đilas je danas lično došao u garažu u Požarevačkoj ulici i iz nje odvezao svoju "bembaru", ali je izgleda zaboravio da ponese i rotaciju.

 

(EKSKLUZIVNI FOTO) ĐILAS LIČNO IZVLAČI "BEMBARU" IZ GARAŽE KOJU JE NEZAKONITO OTEO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kurto

pre 5 godina

Pa i ja imam dva rotaciona svetla pa sta.Mnogo vam jaka vest.

Marija Lazic

pre 5 godina

Svasta moze da se ocekuje od danasnje opozicije.

Vlada P

pre 5 godina

Najveci lopov koji se ikada pojavio u Srbiji je ovaj Dragan Djilas.

ervin

pre 5 godina

Ovaj covek se toliko obogatio dok je bio gradonacelnik Beograda da je na kraju podivljao i nije vise znao sta ce od bahatosti.

Branko

pre 5 godina

" Kad ce vec jednom drzava da mu stane na rep !!!!!! ???????

Lena

pre 5 godina

...Mozda Djiki povremeno sedi u garazi u svojoj bembari sa ukljucenom rotacijom I masta da je jos uvek na politicki vaznoj funkciji...ahahaha

Micho

pre 5 godina

Djilas nije legalno iznajmio/zakupio parking, jer je navikao da otima i uzima sta mu treba. E, na srecu, nije vise na vlasti, pa ne moze da radi sta hoce.

miroslav

pre 5 godina

Da se Djiki nije spremao za neke demonstracije ili mu je to devojačka sprema ?

Miki

pre 5 godina

Upali čovek rotaciju i glumi baju kad krši zakone saobraćaja

Bane

pre 5 godina

Oni koji danas voze ovakve automobile moraju da imaju i garazu. A ako imaju i automobil i garazu, da bi ga sacuvali, moraju da imaju i rotaljku.To je valjda jasno!Djilas bas sve zna!

maja

pre 5 godina

Interesantno je koliko pojedici zele da budu na vlasti. Nije dovoljno imati skupoceni automobil i rotaciju.Za to je ipak, potrebno vise!

sasa

pre 5 godina

On je u stavri jos veci kriminala nego sto ljudi znaju

Iva

pre 5 godina

Hahahahaha, ovaj čovek je hit i žalosno je, veoma..

Davor

pre 5 godina

Sad procesuirati Đilasa po zakonu da vrati oteto.

draga

pre 5 godina

Čovek nema granice u svom bahatom ponašanju. Ne treba mu pridavati toliko pažnje jer je nebitan lik iz prošlosti.

Maja

pre 5 godina

Bahati Djilas je sam sebi dao za prava da se ponasa kako zeli,sto je zaista sramotno.Njegovo vreme je proslo,i sada nece imati sansu da radi sta hoce.

mara

pre 5 godina

Vreme je da Dragan Djilas odgovara za svoje malverzacije, kradju i nepostovanje zakona.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17