• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2018

14:27

DOKAZI ZA KOSOVSKI KOŠMAR! Ovako je OVK terorisao Srbe: Sprovodili ih u zatvore, transporotvali DELOVE TELA I ORGANA NA AERODROM KOD TIRANE!

Politika

DOKAZI ZA KOSOVSKI KOŠMAR! Ovako je OVK terorisao Srbe: Sprovodili ih u zatvore, transporotvali DELOVE TELA I ORGANA NA AERODROM KOD TIRANE!

Podeli vest

Predsednik Odbora za Кosovo i Metohiju Milovan Drecun je rekao da ima izveštaj koji je označen kao poverljiv materijal, čija informacija nije za javnost i predmet je novinarske diskrecije

- To je izveštaj iz oktobra 2003, reč je o sadržaju posete šefa odeljenja za istrage Haškog tribunala Patrika Lopeza Teresa i njegovog sastanka s direktorom odeljenja za pravdu Unmika Emonom Smitom. Oni navode osam svedoka Albanaca i znaju celu priču - rekao je Drecun.

- Uvodnik je baziran na intervjuu sa osam svedoka, svi su Albanci sa Кosova i iz Crne Gore koji su služili u OVК. Četvorica su učestvovala u transportu najmanje 90 Srba i drugih u zatvor u centralnoj i severnoj Albaniji, trojica su isporučivala zarobljenike u kliniku, dvojica su učestvovala u transportu delova tela i organa na aerodrom 'Rinas' kod Tirane. Svi transporti i hirurške procedure obavljani su uz znanje i učestvovanje oficira OVК i lekara s Кosova i inostranstva. 

Ruski ekspres raspolaže kopijama ovog poverljivog dokumenta i nudi ove papire na uvid onima koji znaju engleski jezik i žele da stvore vlastitu predstavu o kosovskom košmaru i zaveri ćutanja vezanog za ovaj užas...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nadica

pre 5 godina

Jadan nas narod sta je sve prezivljavao od kriminalaca koji su jos na slobodi.

Adriana

pre 5 godina

Docice vreme da se naplate sva zlodela OVK terorista, cela istina nece nece sad izaci ali istina i pravda je mozda spora ali dostizna , za 50 godina ce se sve otkriti.

Skok

pre 5 godina

Ako ima hajde neka se krene sa tuzbama a ne posle se sve zagubilo.

Dijana

pre 5 godina

Sve krvnike pohapsiti i izvesti pred lice pravde da odgovaraju za svoja zlodela!

Rade

pre 5 godina

Nadamo se da će za ovo kad tad odgovarati oni koji su počinili ove strašne zločine nad srpskim narodom.

mara

pre 5 godina

Istina kad tad dodje na videlo. Pocinitelji ovih teskih zlocina sto pre treba da odgovaraju!

Any

pre 5 godina

Doci ce vreme da se naplate sva zlodela OVK terorista.

Luka

pre 5 godina

Nas narod je skroz ne zasticen na Kosovu, teror je sve ucestaliji sa samo jednim ciljem da se i ono malo Srba sto je ostalo protera sa svojih ognjista. Sve to strane mirovne snage gledaju i svojim postupcima odobravaju.

baja

pre 5 godina

Velike strahote su se desavale. Nadamo se da do ovakvih stvari nece ponovo doci

Tina

pre 5 godina

Ovako nesto je za svaku osudu, nadamo se da ce pocinioci odgovarati za uzasne zlocine koje su izvrsili.

Sara

pre 5 godina

Pravda je dostizna, apsolutno maksimalna kazna za pocinioce.

Aaa333

pre 5 godina

Jadan nas narod sta je sve prozivljao, a zlocinci nisu kaznjeni.

anatodorovic

pre 5 godina

Pa oni otvoreno pozivaju na rat i krvoproliće! Da li će svetska zajednica tako ćuteći i lako preći preko ovih pretnji koje su nam upućene?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija