• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

07.12.2018

18:51

ŠIPTAR TRAŽI ZABRANU VOJSKE SRBIJE - Vojska Kosova će stvarati mir i pomagati NATO: OVAJ JE LUĐI I OD TAČIJA I HARADINAJA ZAJEDNO!

Politika

ŠIPTAR TRAŽI ZABRANU VOJSKE SRBIJE - Vojska Kosova će stvarati mir i pomagati NATO: OVAJ JE LUĐI I OD TAČIJA I HARADINAJA ZAJEDNO!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe Demokratske lige Kosova u tzv. parlamentu Kosova, Avdulah Hoti, rekao je da, ako već nekome treba da se zabrani da ima vojsku, to treba prvo da bude Srbija, prenosi Kosova.info

Ovaj njegov komentar bio je namenjen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, i on je njima poručio da je "njihova vojska ta sa krvavim rukama".

- Vaša vojska je naširoko poznata po tome što je izazvala etničko čišćenje i genocid, silovala i ubijala žene i decu, na Kosovu, u Bosni i drugde - rekao je Hoti, a prenosi Kosova.info.

(VIDEO) BOMBA VEST! PUTIN UKLJUČUJE SRBIJU U VELIKI SAVEZ! EU I NATO će poludeti, BEOGRAD ĆE BITI NEOSVOJIVA TVRĐAVA!

On je dodao da će vojska Kosova biti "vojska koja stvara i održava mir, i pomaže NATO misijama širom sveta".

- Ona će biti napravljena tako i opremljena tako da pomaže ljudima na celoj planeti, onima koji prolaze kroz sličnu tragediju koju smo mi doživeli od strane genocidne gerile srpske vojske. Zato, izvinite se narodu Kosova i Bosne za tragedije koje ste izazvali - napisao je Hoti.

VEOMA SLOŽENA SITUACIJA! Stefanović: Da niko ni ne pokuša da iseli Srbe sa KiM!

HARADINAJ SE OPET BAHATI I PRETI: Amerikanci bi branili Kosovo od Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko Lučić

pre 5 godina

Šta li ta budala ima u glavi. Mozga sigurno nema.

Marija

pre 5 godina

Za Kosovske Albance izgleda da je najbolje da Srbija i ne postoji.

vasic

pre 5 godina

Ludi Siptari. Nema sa njima vise nikakvog razgovora i dogovora.

Aki

pre 5 godina

Šta sve bre njima neće pasti na pamet?Pa oni pameti nemaju.

JA BRATE

pre 5 godina

Нисмо се ми сликали са ОДСЕЧЕНИМ СРПСКИМ ГЛАВАМА, већи твоји шиптари из учк и талибанчине по Босни....комреу крваве руке и остало је познато, али полако тиха вода брег рони, нећете се зауставити ни у Јадаранском мору.

Mrrrr

pre 5 godina

Na kakvim je drogama ovaj lik? Pa on je još i najluđi od svih ovih sa Kosova!

slađa

pre 5 godina

Širom koje planete teroristi sprovode mirovne misije? Albanci sa Kosova i Metohije imaju neki žešći problem, ne sa Srbijom, već sa galaksijom u kojoj su smešteni. Ne postoji takva planeta gde će se vojska suverene države sa vekovnom tradicijom i pobedama u dva svetska rata pod barjakom slobode, karakterisati kao gerila, a teroristička OVK kao vojska za mirovne angažmane. Ako svet to dozvoli, haos je eufemizam za ono što sledi u međunarodnim odnosima.

Adriana

pre 5 godina

Pa vi gospodo imate vec vojsku, msm kad bi se skupili svi Siptari koji se bore za ISIS, mogla bise napravit omanja vojska. Sramota za zapad pred cime cute.

Dejan

pre 5 godina

Legitimnoj drzavi sve dozvoljeno, a vi ste pleme iz 10 veka. Nikad necete biti priznata drzava jer drzavu nemate. Bolje ti je da se vratis u prvi osnovne

Saradžogla

pre 5 godina

SRBIJA JE PRIZNATA DRŽAVA I ČLANICA JE UN! Članica je Unicefa,Interpola i sarađuje sa svim državama na svetu.Ima na svojoj teritoriji albanske okupacione snage koji šiptare koji su srpskoga roda drže i koriste kao robove!Naša Srbija to svetu uopšte ne objavljuje?Građani Albanije ne vole takozvane albance na Kosmetu i nazivaju ih pogrdnim imenom!Nemaju isti jezik.

Sumadinac

pre 5 godina

Ovima je stvatno mesto na Kafkazudu odakle su i dosli.

Grozdan

pre 5 godina

Ovaj je izgubio kompas i ne zna da se vrati nazad na psihijatriju!

Miodag

pre 5 godina

Pitanje za tog mudraca je koliko je 4+4 odgovor znate sipci...

Pravednik

pre 5 godina

Čovjek dobro govori. Srpska vojska je skup koljača i kukavica. Ubica žena, djece i staraca. Nemaju nikakve šanse protiv pravih vojnika. Luzeri po rođenju koji nisu ništa dobro učinili na prostoru Balkana.

Laki

pre 5 godina

čuj ti pravednika sta lupa. koliko ovakvih psihopata i ludaka hoda ovom prostorima. uhvati se sa pod ruku sa hobijem pa pravac u sudaru.

Markoni

pre 5 godina

Pa ovaj covek je potpuno poludeo kako ga samo nije sramota da ovako nesto izjavi

dragce

pre 5 godina

kad je vosci srbije posle probija solunskog fronta data dozvola da udje u sofiju i osveti se za sva bugarska nedela , bugari su podpisali kapitulaciju, ako se nedao bog da isto odobrenje da srbskoj vojsci danas , sta ce albanci onda da urade

Miki

pre 5 godina

Sto bi mi Srbi rekli, ovaj nije bas u vinklu :) a i malo bolesno....

Pravda

pre 5 godina

Bože dragi, oprosti im jer ne znaju ni šta pričaju ni šta rade. Ovo su lupetanja žešća. Očigledno preskočio terapiju.

jana

pre 5 godina

Ako oni formiraju tu, kako taj nesrecnik izjavi, planetarnu vojsku, predlazem da ih Amerika odmah lansira na planetu, da izvrsavaju kosmicke zadatke. Znaci, pravac svemir. Moze se.

markopetrovic

pre 5 godina

Treba sve zemlje da znaju da je nasa zemlja spremna u svakom trenutku da zastiti zivote nasih ljudi na Kosovu ako se usude pristinski placenici i njihovi pomagaci da krenu nesto nedozvoljeno da urade na severu Kosova

Stojan

pre 5 godina

Stvar je u tome sto su se srpski neprijatelji svi takmicili koji ce vece lazi da kaze na Srbe i Srbiju a zapad je to sve uzimao kao istinu i njihove medije su objavljivalje ponovo i ponovo. Tako i to, niko na zapadu nece stati i razmisliti kakva je to glupost nego ce poceti ponavljati pa ce u nekakvim mirovnim sastancima "pruzati sansu" Srbima da zadrze bar deo vojske.

bubica

pre 5 godina

Na sve nacine Albanci pokusavaju da isprovociraju Srbiju.

Bosiljka

pre 5 godina

Ovaj lik kao da je pao s marsa, pa nezna sta prica Postavlja se pitanje na kakvim je drogama ovaj pacenik. Pa on je jos i najludji od svih ovih siptara.

Lola

pre 5 godina

Strasno je sto su ovakvi ludaci na slobodi a ne u ustanovama namenjenim za njihovo lecenje.

anna

pre 5 godina

Ovde se ne zna ko je lud ko zbunjen a normalnih nema.

MilosObilic1389

pre 5 godina

Ми одавно и немамо војску...Само добровољце, који су спремни да гину...! Професионална војска није НАРОДНА ВОЈСКА...Упамтите то...То су чувари Устава - који гарантује ПРИВАТНУ СВОЈИНУ...!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17